Kvinder og Kæledyr: Kira Eggers & Opi

 

Kvinder og Kæledyr: Kira Eggers & Opi
Efter idé af Elisabeth Tuxen Rubin

I dag fortsætter vi serien Kvinder og Kæledyr. Jeg har mødt Kira Eggers og hende store fine hund Opi. For nylig gav Kira Eggers sig selv en udfordring – hun skulle blive bodybuilder på bare 12 uger. I programmet “På egen Krop” vist på TLC fulgte man Kira og så de ekstreme forandringer, hun gennemgår, både mentalt og fysisk . Læs interviewet her https://kvindetid.dk/kira-eggers-pa-egen-krop/ for i handler det om hunden Opi.

Hvorfor har du valgt netop det kæledyr?
Nu har jeg en hund og to katte. Men min hund har jeg valgt fordi den dumpede ind i min mailboks med en mail om, at den søgte nyt hjem. Den passede på min profil som er en, der ikke orker at vælte ud af sengen kl. 6 for at gå tur og som gerne vil have en hund der tilpasser sig min livsstil. En Grand Danois er utrolig rolig af sind og ikke en specielt aktiv hund og det var det jeg ledte efter i en hund. Det er dog ikke det samme som at sige at jeg ikke lufter hende, for naturligvis bliver hun taget hånd om på alle tænkelige måder. Det afspejler sig også i hendes sindstilstand. Hun hviler i sig selv og trives formidabelt både alene med mig og i andres selskab.

Hvilken plads har Opi i hverdagen hos dig? Og hvordan påvirker det din hverdag?
Opi er kontorhund. Det vil sige, at hun faktisk sjældent er alene. Selv om hun sagtens kan være det, så er hun så nem at have med alle steder trods sin størrelse, at det er det nemmeste. Jeg bliver aktiveret ved hende ved min side, så der går jo aldrig en dag, hvor jeg ikke er ude og bevæge mig i det fri. Desuden er hun en god beskytter og skide sjov.

Har du haft andre kæledyr som voksen?
Jeg har to katte nu og har næsten altid haft kæledyr så svaret må være ja.

Havde du kæledyr som barn?
Mange. Heste, hamstre, hunde, katte, marsvin, høns.

Hvad stiller du op med Opi, når du skal på ferie?
Opi bliver passet hos dem, hun kender. Dette indebærer hendes tidligere ejere, som stadig kan have hende i kortere perioder. Det er godt for dem for de kan følge med i hendes liv og er faktisk blevet private venner. De måtte af med hende, da hun tyranniserede deres anden GD, og ingen trivedes under det ubehag, det skabte. Men de kan sagtens sammen i korte perioder. Faktisk leger de rigtig godt.

Har du gjort dig tanker om, hvad der skal ske, når Opi bliver gammel?
En GD bliver hurtig gammel og dør før mange andre racer. Det er lidt hårdt at tænke på. Jeg og min kæreste nærer stor kærlighed til hende, så tanken om at miste hende er nærmest ikke til at bære, for at være ærlig.

Har du tænkt på, om Opi skal begraves eller hvad der skal ske?
Hun skal i urne og begraves sammen med de andre, ja.

Tak til Kira som du kan læse mere om på  www.kiraogcane.dk

 

 

 

Fik du læst Elisabeth Tuxen Rubins interview med
Signe Wenneberg & Emil, Alfred og hønsene https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-signe-wenneberg/
Julie Berthelsen & Balu https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-julie-berthelsen/
Anna Thygesen & Ibsen https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-anna-thygesen/
Lizl Rand & Sally https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-lizl-rand/
Pia Kjærsgaard & Rikke https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-pia-kjaersgaard/
Mie Eje & Bobo og Nunuu https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-mie-eje/
Anne Mette Jarden & NK https://kvindetid.dk/kvinder-og-kaeledyr-anne-mette-jarden/

 

 

 

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Boligcious: Boligtrend – Kaktusser og sukkulenter

Boligcious: Boligtrend – Kaktusser og sukkulenter

Planter i boligen er et MUST, og særligt kaktusser og sukkulenter skal du have i din bolig, hvis du skal være bare en lille smule med på boligmoden.

Kvindetid med Lisbet Hjort

Kvindetid med Lisbet Hjort

I dag er kvindetid noget helt andet for mig. Kvindetid er den tid, vi er i lige nu. En tid, hvor vi har mulighed for at integrere alt det feminine i os og udleve det i vores dagligdag – både i hjemmet, i fritiden og på arbejde. Og jeg synes ikke, det er en helt let opgave.

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.