Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

 

Dette indhold er sponsoreret

Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at arrangere den perfekte afsked. Derfor kan du trygt lægge opgaven i hænderne på Lavendla, som guider, støtter og tager sig af alt det praktiske i processen. En professionel bedemand hjælper dig med alt fra planlægning af begravelsen til valget af gravsted eller urnehøjde og -farve. Ved at benytte en bedemand får du omsorg og rådgivning hele vejen igennem. Du kan fokusere på dem, der står dig nærest, mens bedemanden sørger for det praktiske. Sådan kan I alle nyde den smukke afsked og fejre et af livets uforglemmelige og uundgåelige øjeblikke sammen.

Sådan finder du den rette bedemand til afskeden

Det kan være en svær beslutning at skulle finde den rette bedemand til afskeden. Derfor er det vigtigt, at du finder nogen, som respekterer familien og den afdødes ønsker. For en bedemand er fokus altid omsorg og tryghed, så du skal sørge for at lytte til din mavefornemmelse. Hvis du føler dig i gode hænder og kan fornemme, at der er plads til at personliggøre afskeden, så kan du roligt vælge ud fra det.

Lad bedemanden opfylde afdødes ønske om en smuk afsked

Det er vigtigt at give afdøde en smuk og værdig afsked. Derfor kan det være en god ide at kontakte en bedemand, så vedkommende kan hjælpe med alt fra valget af kiste til udvælgelse af musik og lignende. Det er også muligt for bedemanden at arrangere et mindehøjtidelighed, så familien har mulighed for at sige farvel på den mest passende måde. En vigtig detalje er, at bedemanden kan vejlede i forskellige former for ceremonier, hvis du eksempelvis ønsker en muslimsk, jødisk eller ateistisk begravelse.

Personliggør begravelsen så den bliver fuld af kærlighed og omsorg

En begravelse er et af de mest personlige øjeblikke, som du kan dele med sine kære. Det er derfor vigtigt, at du gør det til en begivenhed, som både hylder den afdødes liv og minder, men også skaber et rum for kærlighed og omsorg. Begravelser behøver ikke at være triste affærer. De kan også sagtens være en fejring af et elsket menneskes liv og kærligheden til personen, som overlever alt.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Sara Skaarup

Kvindetid med Sara Skaarup

Vi har givet mændene baghjul! Tjener vores egne penge og er mest veluddannede og personlighedsudvikler mere.

Zoë Escher: Lækker og enkel salat med and og pomelo

Zoë Escher: Lækker og enkel salat med and og pomelo

Lækker salat med røget andebryst, pomelo og pinjekerner. Pomeloen der er et helt måltid i sig selv smager fortrinligt sammen med det røgede andebryst

Kvinder og kæledyr: Signe Wenneberg

Kvinder og kæledyr: Signe Wenneberg

Kvinder og kæledyr. En ny artikelserie af Elisabeth Tuxen Rubin. Mød i dag kommunikationsrådgiver Signe Wenneberg der fortæller om hønsene, katten Alfred og hunden Emil.