De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

 

Dette indhold er sponsoreret

Guldsmykker er nogle af de mest værdifulde smykker, man kan eje. De har et unikt udtryk og en flot glød, som gør dem tidløse. For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Når du opbevarer smykkerne, så sørg for at gemme demseparat fra hinanden i æsker med blødt stof eller pudeindpakninger. Sådan undgår du ridser. Når du renser dine bismark armbånd eller guldhalskæder, så brug altid lunkent sæbevand og aldrig produkter med aggressive kemikalier. Sidst men ikke mindst er det en fordel, hvis du tager dine guldsmykker af, inden du går i bad. Sådan undgår du lettest misfarvning af metallet.

En guide til køb af nye guldsmykker til samlingen

Når du køber guldsmykker, er det som regel fordi, du gerne vil investere i et smykke, der holder længe og kan fungere sammen med mange forskellige sæt tøj. Når du skal skabe outfits, hvor guldsmykkerne passer som accessory, er guldets farve vigtig. Der findes nemlig forskellige typer guld, herunder rødguld, hvidguld og guld. Hver type har sin egen unikke farve og glans, så det er vigtigt at vælge den rigtige type for ens personlige stil. Du skal også overveje designet af smykket. Passer det til din personlige stil? Er det tidsløst nok til, at du kan gå med det om 10 eller 30 år?

Kultur og stil: Hvordan man kan bruge guldsmykker i dag

En af de bedste måder at bruge guldsmykker på er ved at kombinere forskellige typer smykker. For eksempel kan du selvfølgelig kombinere en guldring med en guldhalskæde, eller du kan bruge flere forskellige typer armbånd for at skabe et mere interessant look. Du kan også prøve at blande forskellige farver af guld for at skabe et mere personligt udtryk. Er du ekstra villig til at eksperimentere, kan du også kombinere smykker af forskellige metaller.

Brug guldarmbånd som accessory, når du styler dine outfits

Guldarmbånd er et fantastisk accessory, som kan give dit outfit det sidste touch. Det er en af de mest alsidige accessories, da det kan bruges til alt. Lige fra casual hverdagstøj til det mere formelle arbejdstøj for kontoransatte. Guldarmbånd giver altid et eksklusivt og stilfuldt udtryk. Et klassisk guldarmbånd er et smykke, som kan give dig lidt ekstra glamour til et ellers mere minimalistisk look, mens et bredere armbånd med flere påsatte stene vil give et statement-look.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Zoë Escher: Sådan overlever du december måned!

Zoë Escher: Sådan overlever du december måned!

Zoë Escher: Sådan overlever du december måned! Det er tilladt at lægge lidt luft ind i hverdagen, så der bliver flere åndehuller i den ellers travle hverdag. På den måde bliver december en måned med mindre stress og jag.

Guide til drømmehud: Kom dine hudproblemer til livs

Guide til drømmehud: Kom dine hudproblemer til livs

Er du også en af dem, som kæmper med hudproblemer over en længere årrække? Her giver vi dig et tip til, hvordan du for alvor kan få den hud, du drømmer om.

Charlotte Sommer: Du kan ikke give noget væk, som du ikke selv har

Charlotte Sommer: Du kan ikke give noget væk, som du ikke selv har

Du starter med dig selv. Hvis du føler, du mangler kærlighed fra andre, så start med at give dig selv kærlighed.