Om os på Kvindetid

Kvindetidskort, kopi 2Kvindetidskort, kopi 2Velkommen til Kvindetid.dk

Kvindetid er et online site med artikler og horoskoper  – for sjov og for alvor.

Det er din tid, det kan være hvor som helst og når som helst, når du har brug for en timeout og tager dig tiden til det. Vi ønsker med Kvindetid.dk at gøre en forskel i din hverdag ved at give dig et lille pusterum, inspiration og lidt stof til eftertanke.

Vi byder på Horoskoper, Kærlighed, Selvudfoldelse, Livsstil og meget mere.

Herunder kan du læse om nogle af vores skønne skribenter. Hvis du har noget, du gerne vil bidrage til Kvindetid.dk med – kommentarer, forslag eller en artikel så skriv til os på lykke@kvindetid.dk

God læselyst og god Kvindetid fra

Lykke  &  Anne Mette

 

Skribenter på Kvindetid

Af 

 

attachmentLykke Larsen – Ansvarshavende chefredaktør

Jeg er astrolog, clairvoyant og coach samt ansvarshavende chefredaktør og skribent på Kvindetid.dk. Her skriver jeg blandt andet dags-, uge-, måneds- og ikke mindst års- og kærlighedshoroskoper. Udover horoskoperne og artikler til Kvindetid.dk skriver jeg for gratisavisen mx metroxpress, Hendes Verden, ChriChri og Astrologimagasinet HOROSKOPET, hvor jeg også er med i redaktionen.

Bag mig har jeg en karriere på over 20 år indenfor den financielle branche som aktiedealer og rådgiver på internationale investeringer. Jeg er eksamineret astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole og clairvoyant fra Maja Fridans clairvoyance skole og Billy Cook, samt certificeret coach fra Manning Inspire v/Sofia Manning og NLP Practitioner fra NLP huset.

Se alle Lykkes artikler her

.


 

Anne Mette Jarden – Chefredaktør

Skribent og chefredaktør på Kvindetid.dk. Uddannet cand merc i hrm og arbejder med online medier.

 

 

Se alle Anne Mettes artikler her


Anina Fryd

Anina er coach og mentaltræner, hun arbejder med mennesker, der har brug for inspiration og motivation til, at komme videre i deres nye liv efter en skilsmisse eller i perioden op til, hvor det hele er uvist og forvirrende i dag har fundet vejen til at drømme, handle og skabe sit eget liv på egne præmisser! De successtrategier giver hun gerne videre til dig.

Se alle Aninas artikler her


Birgitte Baadegaard

Birgitte er stifter af firmaet Baadegaard.dk, som arbejder med diversitet, arbejdsliv/karriere og kvinder. Hun er bl.a. uddannet cand.merc., NLP master og executive coach fra TLC. Birgitte er forfatter til to bøger: Bogen Så søg det job og få det – en håndbog om jobsøgning for kvinder. Og bogen Når mænd og kvinder kommunikerer – forstå forskellen og skab bedre resultater – en bog om at skabe bedre resultater sammen på arbejdspladsen.

Birgitte har været selvstændig siden 2004, hvor hun valgte at bruge sin cand.merc. uddannelse på en helt ny måde. At male og skrive er Birgitte store hobby og et årligt solo ophold i Sydfrankrig i maleren Henri Matisses gamle villa har i mange år været et fast egotrip. I februar 2016 forlod hun mand, børn og hund for at rejse alene til Cusco i Peru – en både indre og ydre rejse, som satte nyt perspektiv på det ‘at leve og skabe’ – i den feminine ånd.

Se alle Birgittes artikler her


CharlotteCharlotte Lotus Sommer

Charlotte er specialist i de 3 P’er; Positiv energi, Power og Personlig udvikling. www.charlottesommer.dk
Charlotte Lotus Sommer er uddannet indenfor psykologi og sundhedsfremme. Hun er coach, foredragsholder, workshopafholder, blogger og skribent. Hun er specialist indenfor positiv energi, power, personlig udvikling, kropssprog, udstråling, formidling, salg, kundeservice, konflikthåndtering og teamcoaching.

Charlottes største ønske er, at du får skabt klarhed omkring, hvilket liv du ønsker at leve. Hvordan du ønsker at være, og med hvem du ønsker at tilbringe livet med. At du udlever dine vildeste drømme, og at du lærer at være god mod dig selv undervejs og elsker dig selv.
I dag rejser hun rundt for at fortælle sin livshistorie om, hvordan hun voksede op i en familie med trang til alkohol, hvordan hun håndterede tabet af sin mor som 20 årig, og hvordan hun fandt frem til, at hun hellere ville leve livet for fuld udblæsning end at forsøge at være “normal”.

Se alle Charlottes artikler her


Henriette Eiby Christensen

Forfatter, skribent, coach og foredragsholder. Henriette har bl.a. boet i USA i syv år og har flere uddannelser bag sig: Shippingassistent hos A. P. Møller, Dekoratør fra Niels Brock Business School, Lærer fra N. Zahles Seminarium og er derfor meget alsidig både i livet og i sine betragtninger. De seneste år har hun skrevet seks bøger på dansk – de fem af dem om psykisk vold – eller mobning i forhold og vejen ud. Og tre – snart fem bøger på engelsk og er medforfatter på en sjette.
Hun er ekspert i at forenkle og i humoristisk at sætte fingeren det rigtige ømme sted. www.henriettec.dk og www.110ways.com

Se alle Henriettes artikler her


Katrine Berling

Katrine er sexolog og parterapeut. Katrine skriver for Kvindetid.dk, BT, ekstrabladet.dk og andre medier. Du kender hende måske fra programmet Kussen på DR2 og Sexologerne på TV 2. Katrine er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet som frivillig i Grevinde Dannerhuset, hvor hun har rådgivet og hjulpet voldsramte kvinder. Derudover arbejder Katrine også som stewardesse. Se mere på www.katrineberling.dk og www.orgasmeeksperten. (foto: Mark Thyrring)

Se alle Katrines artikler her


Kira Gall Henriksen

Kira Gall Henriksen har en baggrund som kostvejleder og , Biosignature Practitioner og Nutrition and lifestyle coach level 1 v/ Paul Check. Hun er ligeledes i gang med kokkeuddannelsen. Udover dette er Kira personlig træner og Crossfit instruktør. og underviser i en række private virksomheder. Kira er madskribent og underviser i madlavning, samt holder foredrag om kost, træning og ernæring.

Kira har haft selvstændig virksomhed siden 1999. En stor passion er foto, som hun i mange år har dyrket på professionelt niveau – både i den danske medieverden og som udstiller. Når der skal laves mad, er Kira den nysgerrige, eksperimenterende og udforskende, og gennem kost og træning hjælper hun dagligt elever, klienter og læsere til en sundere, gladere og frem for alt sjovere livsstil. Se mere på www.sundtoggodt.dk

Se alle Kiras artikler her


_mg_7508

Lise Møller

Lise Møller er 30 år gammel og bosat på Nørrebro i København med sin mand og søn, som hun i øjeblikket er på barsel med. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed og en kandidat i Integrated Food Studies. Sideløbende med sit studie har hun startet egen virksomhed, hvor hun vejleder kvinder med dårligt selvværd til at bryde den onde cirkel og leve et liv uden skam og skyldfølelse.

I april 2016 udgav hun bogen Den sidste vaneændring – Lev uden selvhad, skyld og skam. Det er en selvbiografisk bog, målrettet kvinder der kæmper med dårligt selvværd og vaner de har svært ved at bryde. I bogen løfter hun sløret for, hvordan hun selv brød den onde cirkel af selvhad og stribevis af restriktioner, og giver råd til, hvordan andre, skridt for skridt, kan gøre det samme.

Se alle Lises artikler her


MalsemusMalene Marie Møller Hansen

Malene er indehaver af Boligcious.com. Hun er uddannet designteknolog med speciale i oplevelsesdesign herunder indretning og ”visual merhandising”. Malene har flere års erfaring inden for boligindretning til private og erhverv og indenfor ”visual merchandising” i detailbranchen/modebranchen. Malene blogger om design, de nyeste boligtendenser, indretningsløsninger, inspiration til indretning og meget mere.

Sidst men ikke mindst, kan du booke Malene som indretningskonsulent, hvor hun kreativt og professionelt løser de udfordringer du står med, hvad enten det er en lille opgave som idéer til pladsoptimering eller komplet renovering. Ingen opgave er for stor eller lille. Se mere på www.boligcious.com

Se alle Marlenes artikler her


Marie-SteenbergerMarie Steenberger

Marie Steenberger er forfatter, coach og ernæringsekspertaktuel i bla Aftenshowet på DR. Marie har skrevet Slank dig Let sammen med psykolog Camilla Holst. Marie Steenberger er uddannet ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium. Efterfølgende er hun uddannet coach hos Sofia Manning. Marie er certificeret stresskonsulent fra Stresseksperterne og uddannet fra The Ford Institute for Integrative Coaching hos Debbie Ford, USA. Se mere på www.mariesteenberger.dk 

Se alle Maries artikler her

 


Mette HaulundMette Haulund 

Mette er parforholds- og skilsmissecoach og er stifter af hjemmesiderne www.parforholdsraad.dk og www.skilsmisseraad.dk, Danmarks største online samlinger af viden, opgaver og ressourcer til parforholdet og til tiden før, under og efter en skilsmisse.

Hun er klummeskribent på altfordamerne.dk, leverer artikler til BTPlus og BerlingskePlus, samarbejder med Norske Dagblad, blogger på egen blog, og er i det hele taget en flittig benyttet ekspert i medierne. Hun er ligeledes forfatter til e-bøgerne ”Sådan får du børnene gennem skilsmissen” og ”En kvindes vej gennem skilsmissen”.

Se alle Mettes artikler her


Michelle Hviid

Michelle er autodidakt iværksætter, der bl.a. har gjort sig bemærket med Runningdinner.dk, Uberbanko.dk og Michelles Mission på DR1. Hun har været selvstændig siden hun var 24, og er af Børsens Nyhedsmagasin kåret som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri.

Michelle siger om sig selv ”Jeg er en idérig fighter, der elsker at kaste bolde op i luften. Jeg forsøger faktisk også at gribe dem igen”. Se mere på www.runningdinner.dk og www.michellehviid.dk

Se alle Michelles  artikler her


Mie Münster-Swendsen

Mie er bryllupsarrangør og bryllupsskribent på Kvindetid.dk, mens hun samtidig arbejder hos containerrederiet Seago Line. Mie er uddannet skibsfører, merkonom i personaleadministration, akademimerkonom i ledelse og NLP Practitioner fra NLP Huset.

Mies største glæde er at hjælpe brudepar til at få deres drømmebryllup med så få bekymringer som muligt. Mie fokuserer på struktur, grundig organisation og planlægning ned til mindste detalje. På den store dag, må intet være overladt til tilfældighederne. Mie planlægger også andre events end
bryllupper. Se mere på themainevent.dk.

Se alle Mies  artikler her

 


a5f7705_okSara Roland

Sara er ICF godkendt Life coach, psykoterapeut og EAT certificeret (heste assisteret terapi). Hun stiftede Be Change på baggrund af hendes ønske om at vi mennesker kan vokse og udfolde os, når vi tager ansvar for vores eget liv, og derved opnå store positive forandringer!
Essensen af Sara’s coachingstil er baseret på kognetiv coaching, skygge coaching og Mindfulness. Hun benytter sig af løsningsfokuserede og oplevelsesorienterede coaching metoder, som åbner op for nye tænkemåder, og som har en umiddelbar transformerende effekt: www.bechange.dk

Se alle Saras artikler her


Sofia Manning

Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter, og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sit talent og sine fremragende resultater inden for både undervisning og coaching. Sofia er uddannet som coach i USA, suppleret med en mastergrad i psykologi. Desuden har hun udgivet bestselleren Coaching og skrevet adskillige bidrag til bøger om coaching og selvudvikling.
Sofia Manning er medstifter af firmaet Manning Inspire. Se mere påwww.sofiamanning.dk

Se alle Sofias artikler her


Tini Owild

Jeg pakker mennesker ud i stedet for blot at pakke dem flot ind. Det er min livsmission!” ”Min mission er at pakke kvinders lækkerhedspotentiale ud, at få dem… til at skinne og funkle i deres sande lys”.

Tini Owild Stylewise er Danmarks første og eneste akademi, der forener styling med coaching. Det hele menneske er i centrum i et 360 graders perspektiv. I spidsen står anerkendte Tini Owild stylist og mastercoach. www.stylewise.dk

Se alle Tinis artikler her

 


_mg_0738Zoë Escher

Zoë er japansk uddannet Sushikok, Sake Sommelier, foredragsholder og forfatter. Zoë er mest kendt for at være Danmarks sushiekspert nummer 1.
I 2001 startede Zoë på den japanske kamsport kendo og i 2006 blev hum uddannet til sushikok & sake sommelier hos California Sushi Academy.

Zoë har afholdt sushikurser for privatpersoner og virksomheder såsom A.P. Møller – Mærsk, Hugo Boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis, Velux, Gorrissen Federspiel.
Dertil holder hun pop-up eksklusive sushimiddage og private dining. Hun har lavet sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium. Hun holder også foredrag om Japan, om at finde roen og leve det liv som du drømmer om.

Hvert år rejser hun til Japan for, at får ny viden, inspiration, lærer nye teknikker og få udvidet horisonten indenfor japansk kultur og gastronomi. Det også oplagt lejlighed til at besøge japanske venner, instruktører og træne kendo kata. Du kan læse mere om Zoë her http://zoeescher.com/

Se alle Zoës artikler her


Hanna Snorradottir

Hanna er stresskonsulent, storyteller og underviser kvindelige vidensarbejdere i stressforebyggelse og stresshåndtering – altid med hjertevarme, men ofte fra en anderledes skæv vinkel. Hanna Snorradottir er certificeret stresskonsulent fra Forebyg Stress og uddannet mastercoach fra Manning Inspire. Hun har tidligere arbejdet som projektingeniør i Affaldsafdelingen i COWI A/S og optrådt som storyteller, med parodier på erhvervslivet og coachingbranchen, i egen virksomhed. Se mere på www.snorradottir.dk og www.stresshoskvinder.dk

Se alle Hannas artikler her


Ingrid Hegland

Ingrid er sexolog og parterapeut med speciale i manglende sexlyst. Derudover er hun kendt for sine intensive workshops for singler, og er en ofte benyttet foredragsholder, som rådgiver og støtter mennesker i at genfinde og bevare kærligheden og passionen i parforholdet såvel som i singlelivet. Læs mere på www.ingridhegland.dk

Se alle Ingrids artikler her


Jannie Nielsen Hansen

Er kommunikator og inspirations-fe med en skrivekløe, der udleves på hendes hjemmesider/blogs, hvor hun skriver om livet og kærligheden med udgangspunkt i at være autentisk. Jannies baggrund er en lang erhvervserfaring indenfor kommunikation og salg samt privat at være et opsøgende, handlingsorienteret empatisk menneske med en varieret livsbagage, stor retfærdighedssans og passion for at formidle, inspirere og blive inspireret.

Jannie vil gerne give dig smil, aha-oplevelser og lyst til at tage stilling til diverse emner samt til at søge selvindsigt og være et autentisk menneske i livet som i kærligheden. Læs mere på  www.loveroad.dk og www.JannieNielsenHansen.dk

Se alle Jannies artikler her


Julie Johansen

Julie cand.comm.og vores freelanceskribent i Paris. Efter at have læst et halvt års kommunikation på Université Paris 13 Nord, kom hun i praktik hos et af verdens største pressebureauer indenfor mode: KCD. Bureauet er blandt andet kendt for at arrangere catwalks i Paris og New York. Her hjalp hun med al public relation for modekreatører såsom: Alexander McQueen, Marc Jacobs og Isabel Marant.

Tidligere har Julie studeret i Brasilien, rejst i Afrika, og besøgt N.Y. I mødet med de forskellige modekulturer, har hun holdt et skarpt øje med tendenserne for i dag at kunne berette direkte om moden i Paris. Men Julie er en alsidig ung kvinder og sender også gerne artikler til os om kunst og kager.

Se alle Julies artikler her

 

 

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Fra fejlfinding til kærlige kys

Fra fejlfinding til kærlige kys

Nogle mennesker taler bare rigtig grimt om sig selv. Stop det og få din indre Ole H på banen

Malene: Mit lille hvide hus med den blå dør

Malene: Mit lille hvide hus med den blå dør

Ens hjem er ens helle. Her kan man være helt hudløs og søge tryghed når alt bliver lidt for “farligt”. Man kan danse barfodet som en gal, man kan synge falsk af lungernes fulde kraft, man kan være grim som bare fanden, gå nøgen, kaste sig hulkende på sengen, grine, prutte…. altså bare være uden nogen dømmer en.

Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

Store udfordringer venter forude, men vi skal ikke undervurdere Helle Thorning-Schmidts vilje.