Revitaliser dig selv

 

Dette indhold er sponsoreret

Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, når man bliver ældre. 

Mange synes, at rynker er smukke og er med til at give et ansigt karakter, da det gør, at man kan se, at der er levet et langt liv. Rynker kan imidlertid også være medvirkende til, at man ser ældre ud end man reelt er, ligesom de også kan få en til at se en anelse bekymret eller træt ud, og det er ikke alle, der værdsætter disse træk. Er man negativ påvirket af disse alderstegn, findes der en løsning for dem, der ønsker det. Med restylane filler kan man nemlig få spændt huden op igen.

Hvad er restylane filler?

Restylane filler er en filler, som anvendes af rigtig mange skønhedsklinikker. Det bruges for eksempel til at behandle de fine linjer og rynker i ansigtet. Herudover anvendes det blandt andet også til at give fyldige læber eller til at markere kindben og kæbelinjer. Det kan også fungere som en skinbooster, der giver fugt, glød og vitalitet til huden.

Behandling med restylane skal ikke nødvendigvis ses som et større kosmetisk indgreb, der skal ændre ens udseende totalt. Det kan i højere grad anskues som en revitalisering af det, der var engang. Med en behandling er det muligt at genskabe et naturligt, udglattet udseende ved at genopbygge fugten og volumen i huden. Der er ingen grund til at frygte en behandling med restylane. Restylane består nemlig af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof, som findes naturligt i huden i forvejen, men hvor produktionen heraf mindskes med alderen.

Det er det indre, der tæller

Naturligvis er det vigtigt, at man først og fremmest selv føler velvære og er tilfreds med sin fremtoning og sit udseende. Det er dog mindst lige så vigtigt, at man også har det godt indeni. Er man et godt sted i livet og er glad og tilfreds med der, hvor man er, har man oftest en dejlig ro og en skøn udstråling, som også kommer til udtryk i det ydre. Hvis man derimod er trist og ikke trives, afspejler det sig også i udseendet. Det er derfor meget vigtigt også at tage vare på sig selv og sørge for at prioritere sit velvære. På den måde er det i høj grad det indre, der skinner igennem, og kosmetiske indgreb skal kun benyttes, hvis det vil give dig en større livsglæde.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Malene Marie Møller: Græskarsuppe a la chef’s season

Malene Marie Møller: Græskarsuppe a la chef’s season

En efterårsdag hvor regnen siler ned, hvor næsen kilder, og halsen kriller er den bedste OG hyggeligste kur suppe. Jeg ELSKER suppe.

Elisabeth Tuxen Rubin: Snyd dig gennem december og hyg i stedet

Elisabeth Tuxen Rubin: Snyd dig gennem december og hyg i stedet

Julen er snart så iscenesat, at vi ikke kan hygge før rammerne er fuldstændige perfekte og alt matcher… men inden vi når derhen, risikerer vi jo at være døde af stress, eller vi er blevet SÅ uvenner, fordi det er det forkerte pynt der er brugt eller fordi sofapuderne er stillet HELT forkert…

Sushi for vegetarer

Sushi for vegetarer

Min egen erfaring er, at veltillavet vegetarsushi smager helt fantastisk. Det kan godt gå hen og smage bedre en sushi lavet med fisk. Det er der flere årsager til. Friske grøntsager i sæson har en fantastisk smag og en helt anden sprødhed, som fisk ikke har.