Revitaliser dig selv

 

Dette indhold er sponsoreret

Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, når man bliver ældre. 

Mange synes, at rynker er smukke og er med til at give et ansigt karakter, da det gør, at man kan se, at der er levet et langt liv. Rynker kan imidlertid også være medvirkende til, at man ser ældre ud end man reelt er, ligesom de også kan få en til at se en anelse bekymret eller træt ud, og det er ikke alle, der værdsætter disse træk. Er man negativ påvirket af disse alderstegn, findes der en løsning for dem, der ønsker det. Med restylane filler kan man nemlig få spændt huden op igen.

Hvad er restylane filler?

Restylane filler er en filler, som anvendes af rigtig mange skønhedsklinikker. Det bruges for eksempel til at behandle de fine linjer og rynker i ansigtet. Herudover anvendes det blandt andet også til at give fyldige læber eller til at markere kindben og kæbelinjer. Det kan også fungere som en skinbooster, der giver fugt, glød og vitalitet til huden.

Behandling med restylane skal ikke nødvendigvis ses som et større kosmetisk indgreb, der skal ændre ens udseende totalt. Det kan i højere grad anskues som en revitalisering af det, der var engang. Med en behandling er det muligt at genskabe et naturligt, udglattet udseende ved at genopbygge fugten og volumen i huden. Der er ingen grund til at frygte en behandling med restylane. Restylane består nemlig af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof, som findes naturligt i huden i forvejen, men hvor produktionen heraf mindskes med alderen.

Det er det indre, der tæller

Naturligvis er det vigtigt, at man først og fremmest selv føler velvære og er tilfreds med sin fremtoning og sit udseende. Det er dog mindst lige så vigtigt, at man også har det godt indeni. Er man et godt sted i livet og er glad og tilfreds med der, hvor man er, har man oftest en dejlig ro og en skøn udstråling, som også kommer til udtryk i det ydre. Hvis man derimod er trist og ikke trives, afspejler det sig også i udseendet. Det er derfor meget vigtigt også at tage vare på sig selv og sørge for at prioritere sit velvære. På den måde er det i høj grad det indre, der skinner igennem, og kosmetiske indgreb skal kun benyttes, hvis det vil give dig en større livsglæde.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Majken Matzau

Kvindetid med Majken Matzau

Vi mødes, toplækre og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og taler om alt

Sådan sikrer du din families tryghed

Sådan sikrer du din families tryghed

Det er vigtigt at have et hjem i form af en base, hvor du for alvor kan slappe af og føle dig tryg. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad der skal til for at fuldstændige tryg.

Nye dyr i Ny Østergade – Bernie’s ZOO

Nye dyr i Ny Østergade – Bernie’s ZOO

Vinduerne i Ny Østergade i København er nu fyldt med tennishistorik og Bernhard Lipsøes unikke kunst, der i smuk forening er med til at fremvise t-shirt, top og polo.