Vinterens mange påklædninger

 

ilsejacobsen og miniature - kvindetid.dkVinterens mange påklædninger

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Vinteren har mange ansigter. Den kan både være regnfuld eller med masser af sne, og temperaturerne kan være langt under frysepunktet, men vejret kan også være mildt.

Det er svært at finde ud af med den danske vinter, og derfor må vi også være forberedt og sørge for at have både striktrøjer og regnjakken klar. Når det danske vejr er så uforudsigeligt, så skal vi også passe på, at vi ikke får for lidt tøj på, da vi ellers risikerer at ligge på sofaen eller i sengen med snue og sygdom. Vi skal altså ikke lade os snyde, hvis vejret er lidt mildt, for det er stadig for koldt til at lade tørklædet ligge derhjemme…

dreamstime_xs_44829684Regntøj til både store og små

Børn kan ikke altid selv finde ude af det med påklædning, så hvis vi overlader det til dem, kan det let ende med, at de går udenfor i alt for lidt tøj, og så er der stor risiko for, at man i løbet af kort tid har et barn med snue eller influenza.

Børn er mere tilbøjelige til at blive ramt af sygdomme, fordi de i børnehaven og skolen omgås andre børn, hvor de ikke tænker over, at påklædning og vejr skal passe sammen. Derfor skal man som voksen eller forælder sørge for, at ens barn er klædt på efter omstændighederne.

Det vil sige, at vi også skal sørge for, at vores barn/børn har regntøj og gummistøvler til de kolde måneder – og så selvfølgelig også masser af varmt tøj, som skal indenunder – find her. Det tøj, du finder, skal ikke kun kunne stå imod vind og vejr, det skal også kunne klare børnenes leg.

Når det så er sagt, skal vi selvfølgelig også sørge for at tage vare på os selv. Regnjakke, -bukser og ikke mindst gummistøvler er lige så vigtige påklædningsgenstande for voksne som for børn, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at have sådan en sæt. Se her og find gummistøvler, der passer dig.

dreamstime_xs_44829684Husk det varme tøj

Det er vigtigt, at der under regntøjet er noget varm tøj. Selvom regntøjet er både vindtæt og vandafvisende, så er det begrænset, hvor meget det varmer. Det er især hos børnene, at det varme tøj er vigtigt, da mange af dem vil sætte både deres regntøj og deres gummistøvler på prøve. Både i vintermånederne og i efteråret er det en god ide altid at have en hue og et par vanter ved hånden både til sig selv, men også til børnene, da temperaturerne hurtigt ændrer sig fra dag til dag. Det vil sige, at hvis man den ene dag ikke har haft brug for at tage tørklædet på, så er der stadig en god chance for, at det kan blive nødvendigt den næste, for man må bare erkende, at vejret her i Danmark ikke er til at regne med.

Til de rigtig kolde dage er det en god ide at anskaffe sig en flyverdragt til de små, så de kan få lov til at lege rundt, uden man som voksen behøver at bekymre sig om, hvorvidt de fryser eller ej.

dreamstime_xs_44829684

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Fedt nok – hjælp det overvægtige barn

Fedt nok – hjælp det overvægtige barn

Man kan med lette fif og fiduser ændre en uheldig og usund stigning i barnets vægt. Med en målrettet og helhjertet indsats, kan det overvægtige barn blive normalvægtigt igen. ´Fedt nok´ rækker dig en kærlig hånd og hjælper dig og dit barn på rette kurs

Flere kvinder vælger cyklen – af gode grunde

Flere kvinder vælger cyklen – af gode grunde

Som kvinde kan det måske være svært at finde den helt rigtige motionsform, som både er udfordrende, interessant og sjov på samme tid. Svaret kan ligge i cyklen, som for mange giver nogle fantastiske motionsoplevelser, hvor der også er plads til sjov undervejs.

Demensven: Sådan spotter du demens

Demensven: Sådan spotter du demens

Flere Demensvenner spørger, hvordan de kan vide, hvornår mennesker, de møder i hverdagen og ikke kender, har demens og brug for hjælp. Her er fem ting, du kan overveje for at spotte demens.