Vinterens mange påklædninger

 

ilsejacobsen og miniature - kvindetid.dkVinterens mange påklædninger

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Vinteren har mange ansigter. Den kan både være regnfuld eller med masser af sne, og temperaturerne kan være langt under frysepunktet, men vejret kan også være mildt.

Det er svært at finde ud af med den danske vinter, og derfor må vi også være forberedt og sørge for at have både striktrøjer og regnjakken klar. Når det danske vejr er så uforudsigeligt, så skal vi også passe på, at vi ikke får for lidt tøj på, da vi ellers risikerer at ligge på sofaen eller i sengen med snue og sygdom. Vi skal altså ikke lade os snyde, hvis vejret er lidt mildt, for det er stadig for koldt til at lade tørklædet ligge derhjemme…

dreamstime_xs_44829684Regntøj til både store og små

Børn kan ikke altid selv finde ude af det med påklædning, så hvis vi overlader det til dem, kan det let ende med, at de går udenfor i alt for lidt tøj, og så er der stor risiko for, at man i løbet af kort tid har et barn med snue eller influenza.

Børn er mere tilbøjelige til at blive ramt af sygdomme, fordi de i børnehaven og skolen omgås andre børn, hvor de ikke tænker over, at påklædning og vejr skal passe sammen. Derfor skal man som voksen eller forælder sørge for, at ens barn er klædt på efter omstændighederne.

Det vil sige, at vi også skal sørge for, at vores barn/børn har regntøj og gummistøvler til de kolde måneder – og så selvfølgelig også masser af varmt tøj, som skal indenunder – find her. Det tøj, du finder, skal ikke kun kunne stå imod vind og vejr, det skal også kunne klare børnenes leg.

Når det så er sagt, skal vi selvfølgelig også sørge for at tage vare på os selv. Regnjakke, -bukser og ikke mindst gummistøvler er lige så vigtige påklædningsgenstande for voksne som for børn, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at have sådan en sæt. Se her og find gummistøvler, der passer dig.

dreamstime_xs_44829684Husk det varme tøj

Det er vigtigt, at der under regntøjet er noget varm tøj. Selvom regntøjet er både vindtæt og vandafvisende, så er det begrænset, hvor meget det varmer. Det er især hos børnene, at det varme tøj er vigtigt, da mange af dem vil sætte både deres regntøj og deres gummistøvler på prøve. Både i vintermånederne og i efteråret er det en god ide altid at have en hue og et par vanter ved hånden både til sig selv, men også til børnene, da temperaturerne hurtigt ændrer sig fra dag til dag. Det vil sige, at hvis man den ene dag ikke har haft brug for at tage tørklædet på, så er der stadig en god chance for, at det kan blive nødvendigt den næste, for man må bare erkende, at vejret her i Danmark ikke er til at regne med.

Til de rigtig kolde dage er det en god ide at anskaffe sig en flyverdragt til de små, så de kan få lov til at lege rundt, uden man som voksen behøver at bekymre sig om, hvorvidt de fryser eller ej.

dreamstime_xs_44829684

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Vind pakkekalender fra The Body Shop

Vind pakkekalender fra The Body Shop

Tæl ned til jul med vores julekalender “24 Happy Days”. Fyldt med skønne overraskelser bag hver låge. Fra favoritterne i Krop & Bad serierne til lækre dufte – og nogle af vores nyeste produkter. Værdi: 1145 kr.

Lucy Lee: Nej, jeg har ikke savnet mit barn

Lucy Lee: Nej, jeg har ikke savnet mit barn

Anna er nu 6 uger gammel. Hun er allerede blevet passet ude 5 gange og overnattet hos sin Farmor 1 gang. Hver eneste gang er jeg blevet spurgt om ikke jeg har savnet hende. Jeg kan 100% ærligt sige – nej, jeg har ikke savnet hende.

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed. Når du skal håndtere frygten, så sæt dig delmål, og tag én dag af gangen, så du ikke skal forsøge at overskue et ende resultat, som du alligevel ikke kan forudse.