Kvindetid med Dorte Rømer

 

Kvindetid med Dorte Rømer
Dorte Rømer, skuespiller og stand-up komiker – og selvbestaltet “HurraFisse”; dvs Rømer prøver at starte en folkebevægelse mod bitre meldinger om kendte – især kvinder. Folkebevægelsen på facebook halter dog lidt, men som hun siger; “124 HurraFisse fans, der støtter det gakkede og glade, fremfor det sure er da et meget godt sted at starte”. Take it away Rømer

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Jeg bliver angst! Kvinder er sådan nogen, der kan alting og se pæne ud samtidig. Jeg ligner noget der bor i en papkasse i hverdagen; mit liv er en stor kamp for at få tid til at tænke sjove tanker og på at se nogenlunde fornuftig ud til mine shows om aftenen. Men med et barn der dybest set grødpatinerer mig og mit hjem, har jeg endelig kapituleret. De smarte mødre i Hellerupvuggestuen sender mig medlidende blikke – det har taget mig lang tid at acceptere; men Kvindetid er bare ikke noget, jeg kan. Jeg er blevet smidt ud af min mødregruppe; det forklarer nok meget godt, hvor lidt jeg forstår det.

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Altså ja, det gør jeg – men slet ikke på den måde jeg ville ønske. Jeg føler ikke, jeg kan være nærværende nok. Derfor har jeg “rengøringstelefonen”. Min veninde og jeg hader at gøre rent, men så kan vi skrubbe og skure, mens vi hælder vand ud af ørene til hinanden. Det fungerer, det er ret morsomt, men sørgeligt af helvedes til. Vi tager revanche snart; det har vi sagt i flere måneder nu – men vi vil hinanden. Dét er vel det vigtigste.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Altså, jeg ved ikke om det er særlig sjovt, men vi ryger i smug på bagtrappen, når vi endelig ses. Latterligt; for det gjorde vi også da vi var 16. Vi er nok ret ynkelige, selvom dét er en hemmelighed! Jeg bliver utryg når jeg er omgivet af KVINDER. Jeg har det bedre sammen med møgkællinger, piger, damer, chicks eller 2 ludere og en lommetyv. Men vi er ikke mere hemmelige end andre kvinder; vi snakker vildt meget om den sex vi fik engang – og hvor kikset det er at møde mændene igen nu. Især når de er blevet ens bankrådgiver eller – oh ve! – praktiserende læge.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg håber sådan at forkæle min veninde på et spa-sted. Vi har før været gode til at lave, ja, nærmest surprise dates for hinanden; det savner jeg. At have frihed og tid til at nære de nære med tid og opmærksomhed. Der går altså lidt Desperate Housewife i mit liv for tiden.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
HA! ALLE andre end mig! Men det handler vist også om, at jeg er dér, hvor de var for 15-20 år siden. Dengang tæskede de rundt med deres børn, mens jeg var 100% på karrieren. Nu har jeg en lille pige på 2 år, og alle kvinder omkring mig ser pissegodt ud, tager på svipture til Paris, tager på tantrakurser med deres (nye) mænd og konfirmerer deres børn.

Men, nu du siger det, faktisk…Måske er det MIG der ikke kan finde ud af det; jeg har lige været til en konfirmation, hvor  en kvindelig gæst midt i en tale, trækker en dunk creme op og sidder og smører sin ferie-tan ind?! Jeg sad helt paf; hvem pokker knalder stængerne i vejret og smører Biotherm ind VED BORDET!? Men kvindetid, jojo…det fik hun da…Jeg er bare glad for at hun ikke havde svamp…hvad havde hun da ikke taget frem fra tasken, så?

HurraFissen findes på facebook
https://www.facebook.com/pages/HurraFissen/256555937735981

Dorte Rømer Www.soul-o.comKvindetidskort1

 

 

 

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!

Pernille Samsø: Kære Tutta, Erna og Varvara – Tak for inspirationen.

Pernille Samsø: Kære Tutta, Erna og Varvara – Tak for inspirationen.

At være inspirator, betyder ikke nødvendigvis, at livet har været en dans på roser. Nok netop nærmere at man tør vise sin sårbarhed, og at det hele nogen gange er noget lort. For det er det for os alle engang imellem. Det er dén nerve, der inspirerer mig, og får mig til at mærke efter inden i mig selv.

Mette Glargaard: Tiltrækker du narcissister?

Mette Glargaard: Tiltrækker du narcissister?

Mennesker, som bliver ofre for narcissister, har en tendens til at ville “fixe”, så den gode stemning kan vende tilbage – og det kan du holde op med. Læn dig tilbage og mærk efter om den anden tager ansvar, undskylder og ændrer adfærd – og hvis ikke, må du sætte en grænse og fjerne dig.