Kvindetid med Dorte Rømer

 

Kvindetid med Dorte Rømer
Dorte Rømer, skuespiller og stand-up komiker – og selvbestaltet “HurraFisse”; dvs Rømer prøver at starte en folkebevægelse mod bitre meldinger om kendte – især kvinder. Folkebevægelsen på facebook halter dog lidt, men som hun siger; “124 HurraFisse fans, der støtter det gakkede og glade, fremfor det sure er da et meget godt sted at starte”. Take it away Rømer

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Jeg bliver angst! Kvinder er sådan nogen, der kan alting og se pæne ud samtidig. Jeg ligner noget der bor i en papkasse i hverdagen; mit liv er en stor kamp for at få tid til at tænke sjove tanker og på at se nogenlunde fornuftig ud til mine shows om aftenen. Men med et barn der dybest set grødpatinerer mig og mit hjem, har jeg endelig kapituleret. De smarte mødre i Hellerupvuggestuen sender mig medlidende blikke – det har taget mig lang tid at acceptere; men Kvindetid er bare ikke noget, jeg kan. Jeg er blevet smidt ud af min mødregruppe; det forklarer nok meget godt, hvor lidt jeg forstår det.

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Altså ja, det gør jeg – men slet ikke på den måde jeg ville ønske. Jeg føler ikke, jeg kan være nærværende nok. Derfor har jeg “rengøringstelefonen”. Min veninde og jeg hader at gøre rent, men så kan vi skrubbe og skure, mens vi hælder vand ud af ørene til hinanden. Det fungerer, det er ret morsomt, men sørgeligt af helvedes til. Vi tager revanche snart; det har vi sagt i flere måneder nu – men vi vil hinanden. Dét er vel det vigtigste.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Altså, jeg ved ikke om det er særlig sjovt, men vi ryger i smug på bagtrappen, når vi endelig ses. Latterligt; for det gjorde vi også da vi var 16. Vi er nok ret ynkelige, selvom dét er en hemmelighed! Jeg bliver utryg når jeg er omgivet af KVINDER. Jeg har det bedre sammen med møgkællinger, piger, damer, chicks eller 2 ludere og en lommetyv. Men vi er ikke mere hemmelige end andre kvinder; vi snakker vildt meget om den sex vi fik engang – og hvor kikset det er at møde mændene igen nu. Især når de er blevet ens bankrådgiver eller – oh ve! – praktiserende læge.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg håber sådan at forkæle min veninde på et spa-sted. Vi har før været gode til at lave, ja, nærmest surprise dates for hinanden; det savner jeg. At have frihed og tid til at nære de nære med tid og opmærksomhed. Der går altså lidt Desperate Housewife i mit liv for tiden.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
HA! ALLE andre end mig! Men det handler vist også om, at jeg er dér, hvor de var for 15-20 år siden. Dengang tæskede de rundt med deres børn, mens jeg var 100% på karrieren. Nu har jeg en lille pige på 2 år, og alle kvinder omkring mig ser pissegodt ud, tager på svipture til Paris, tager på tantrakurser med deres (nye) mænd og konfirmerer deres børn.

Men, nu du siger det, faktisk…Måske er det MIG der ikke kan finde ud af det; jeg har lige været til en konfirmation, hvor  en kvindelig gæst midt i en tale, trækker en dunk creme op og sidder og smører sin ferie-tan ind?! Jeg sad helt paf; hvem pokker knalder stængerne i vejret og smører Biotherm ind VED BORDET!? Men kvindetid, jojo…det fik hun da…Jeg er bare glad for at hun ikke havde svamp…hvad havde hun da ikke taget frem fra tasken, så?

HurraFissen findes på facebook
https://www.facebook.com/pages/HurraFissen/256555937735981

Dorte Rømer Www.soul-o.comKvindetidskort1

 

 

 

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Boganbefaling. Majken Matzau: Stressfri på 12 uger eller mer

Boganbefaling. Majken Matzau: Stressfri på 12 uger eller mer

Faktisk burde bogen efter min mening være obligatorisk læsning for alle, der beskæftiger sig med HR.

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!

Pernille-Lykke: Hvordan fortæller vi vores børn om terror?

Pernille-Lykke: Hvordan fortæller vi vores børn om terror?

Hvordan taler vi med vores børn om den angst, som grufuldt bare stormer ind i vores marv, ben og sjæl. Den angst, som vi som voksne har svært ved at forholde os til, men dog med vores fornuft kan vælge at tage til os på en rationel måde. En ting er sikkert, frygten og angsten for verdens grusomheder af forskellig art er kommet for at blive, så vi bliver nødt til at forholde os til den.