Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

 

Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Du er unik. Vi er alle en blanding af to menneskers gener, som i en eller anden mere eller mindre tilfældig blanding ender med at give os den krop og det udseende, vi bliver født med.

Hvis vi nu lige ser bort fra, hvad man i dag er i stand til at foretage sig af diverse kirurgiske indgreb, så er vores udseende noget, vi må lære at leve med og få det bedste ud af. Det kan være, at du har et karaktertræk, der ved første øjekast ikke er noget, man ville ønske sig i dåbsgave. Men ved at arbejde med din opfattelse af det, kan sådan et karaktertræk faktisk ligefrem blive dit varemærke og noget, du absolut ikke ville være foruden.

Tag fx Jimmy Jørgensens modermærke. Det er meget sandsynligt, at Jimmy i sine unge år ikke var særlig begejstret for sit modermærke, men i dag er det blevet hans brand, og vi kan ikke forestille os ham uden det. Og hvad med Barbra Streisand og hende store næse? Kan du forestille dig hendes profil med en lille spids kikseprikker? Eller Cindy Crawford uden hendes heldigt placerede modermærker? Nej, vel?

Jeg ville ligne Agnetha Fältskog fra Abba
Da jeg var seksten år, og Abba var på sit højeste, ville jeg med djævlens vold og magt ligne Agnetha Fältskog med hendes lange glatte lyse hår. Selv havde jeg fra naturen hånd fået tildelt et kæmpe krøllet rødt hår. Jeg brugte rigtig mange år af min ungdom på at affarve, glatte og trække krøllerne ud med diverse kemikalier. Hvilket resulterede i en – ja, ’frisure’ er næsten så meget sagt, men i hvert fald et hår, der hverken var krøllet, glat, blond eller rødt, men noget meget uklædeligt midt imellem, og jeg var aldrig rigtig tilfreds. Det er lang tid siden nu, og i dag elsker jeg mit hår, præcis som det er. Det pudsige er, at det nu er blevet mit brand. Nu kan jeg med et stort smil tænke tilbage på alle de anstrengelser jeg måtte igennem for at nå til den erkendelse.

Din unikke fordel
Så har du fregner i hele hovedet, fyldig numse som Jennifer Lopez, mellemrum imellem tænderne som Lauren Hutton, eller er du rødhåret, så vis det frem, understreg det og stå ved det. Dæk ikke fregnerne med foundation, lad krøllerne krølle og vrik med numsen. Lign dig selv, med den unikke fordel, at så ligner du ingen andre.

Tiniøvelse: Find DIN specialitet
Hvad er specielt ved dit udseende, stort som småt?
Hvad vil andre sige er specielt ved dit udseende?
Hvis du ikke allerede fremhæver det, hvordan kan du så gøre det?

Måske har du ikke tænkt over de her ting før, og det kan være lidt svært at stille ind på den kanal. Men bare ved at have lavet øvelsen har du taget hul på tankegangen, og det er det første vigtige skridt.

AT ELSKE SIG SELV ER BEGYNDELSEN PÅ EN LIVSLANG ROMANCE”
– af Oscar  Wilde, 1854-1900
Held og lykke med det

Læs om Tini og hendes Stylecoachuddannelse på www.stylewise.dk

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Det bør du huske i sommergarderoben

Det bør du huske i sommergarderoben

Har du egentligt tjekket op på, om du er klar til sommerens indtog? Det er ikke sjovt at finde ud af dette, når det er for sent, og derfor opfordrer vi i dette indlæg alle til at gennemgå sin garderobe.

Mette Glargaard: Det ensomme barn

Mette Glargaard: Det ensomme barn

Min mor startede hver dag med en øl. Stort set før hun svingede benene ud over kanten af sengen, havde hun grebet øloplukkeren, som lå på natbordet og åbnet den Hof, som hun havde stillet ved siden af sengen aftenen inden.

Lækkerier fra Zoë: Traditionelle japanske Ramen nudler

Lækkerier fra Zoë: Traditionelle japanske Ramen nudler

Sushi kok Zoë Escher giver os sin opskrift på Traditionelle japanske Ramen nudler m forårsløg, champignon, tofu, tang og æg.