Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

 

Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Du er unik. Vi er alle en blanding af to menneskers gener, som i en eller anden mere eller mindre tilfældig blanding ender med at give os den krop og det udseende, vi bliver født med.

Hvis vi nu lige ser bort fra, hvad man i dag er i stand til at foretage sig af diverse kirurgiske indgreb, så er vores udseende noget, vi må lære at leve med og få det bedste ud af. Det kan være, at du har et karaktertræk, der ved første øjekast ikke er noget, man ville ønske sig i dåbsgave. Men ved at arbejde med din opfattelse af det, kan sådan et karaktertræk faktisk ligefrem blive dit varemærke og noget, du absolut ikke ville være foruden.

Tag fx Jimmy Jørgensens modermærke. Det er meget sandsynligt, at Jimmy i sine unge år ikke var særlig begejstret for sit modermærke, men i dag er det blevet hans brand, og vi kan ikke forestille os ham uden det. Og hvad med Barbra Streisand og hende store næse? Kan du forestille dig hendes profil med en lille spids kikseprikker? Eller Cindy Crawford uden hendes heldigt placerede modermærker? Nej, vel?

Jeg ville ligne Agnetha Fältskog fra Abba
Da jeg var seksten år, og Abba var på sit højeste, ville jeg med djævlens vold og magt ligne Agnetha Fältskog med hendes lange glatte lyse hår. Selv havde jeg fra naturen hånd fået tildelt et kæmpe krøllet rødt hår. Jeg brugte rigtig mange år af min ungdom på at affarve, glatte og trække krøllerne ud med diverse kemikalier. Hvilket resulterede i en – ja, ’frisure’ er næsten så meget sagt, men i hvert fald et hår, der hverken var krøllet, glat, blond eller rødt, men noget meget uklædeligt midt imellem, og jeg var aldrig rigtig tilfreds. Det er lang tid siden nu, og i dag elsker jeg mit hår, præcis som det er. Det pudsige er, at det nu er blevet mit brand. Nu kan jeg med et stort smil tænke tilbage på alle de anstrengelser jeg måtte igennem for at nå til den erkendelse.

Din unikke fordel
Så har du fregner i hele hovedet, fyldig numse som Jennifer Lopez, mellemrum imellem tænderne som Lauren Hutton, eller er du rødhåret, så vis det frem, understreg det og stå ved det. Dæk ikke fregnerne med foundation, lad krøllerne krølle og vrik med numsen. Lign dig selv, med den unikke fordel, at så ligner du ingen andre.

Tiniøvelse: Find DIN specialitet
Hvad er specielt ved dit udseende, stort som småt?
Hvad vil andre sige er specielt ved dit udseende?
Hvis du ikke allerede fremhæver det, hvordan kan du så gøre det?

Måske har du ikke tænkt over de her ting før, og det kan være lidt svært at stille ind på den kanal. Men bare ved at have lavet øvelsen har du taget hul på tankegangen, og det er det første vigtige skridt.

AT ELSKE SIG SELV ER BEGYNDELSEN PÅ EN LIVSLANG ROMANCE”
– af Oscar  Wilde, 1854-1900
Held og lykke med det

Læs om Tini og hendes Stylecoachuddannelse på www.stylewise.dk

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kom til gratis foredrag om Mad-psykologi og MadMentor Uddannelsen

Kom til gratis foredrag om Mad-psykologi og MadMentor Uddannelsen

et bliver en aften er for dig, der er interesseret i menneskers forhold til mad, og som vil have endeligt svar på, hvordan man fastholder nye, gode spisevaner.

Det er også for dig, der er nysgerrig på intuitiv spisning, hvorfor vi vælger som vi gør – og hvordan man spiser “rigtigt” uden at tælle kalorier.

Trine Baadsgaards tips fra bogen Nøjsom – De små knapper

Trine Baadsgaards tips fra bogen Nøjsom – De små knapper

Det kan være værd at holde øje med, om dit supermarked har egne varemærker, som er lige så gode og som regel meget billigere. Der er ingen, der skal røre ved min Heinz Ketchup, til gengæld har jeg fundet ud af, at chokoladekiksene fra Netto smager lige så godt som Prinzen Rolle, og de koster altså 1⁄4 af prisen

Bliv Demensven

Bliv Demensven

Som Demensven er du med til at gøre Danmark demensvenligt. Du lærer om sygdommen og hjælper mennesker med demens i det omfang, du kan og har lyst til. I Danmark lever 70.000-90.000 mennesker med en demenssygdom. Heraf har cirka 45.000 med Alzheimers sygdom. Der er 14-15.000 nye tilfælde af demenssygdomme hvert år.