Ronny Morris om Kvinder

 

Ronny Morris om Kvinder

Den danske musiker og sangskriver Ronny Morris er efterhånden ikke helt ukendt på den danske musikscene. I tidens løb har hans musik været brugt i kendte TV-serier, såsom “Brothers & Sisters”, “Ghost Whisperer” og “One Tree Hill” og i 2008 blev Morris udmærket ved The Hollywood Music in Media Awards for “Best Music in a Television Show” som et resultat af hans eksponering på amerikansk TV. I 2009 vandt han prisen for andet år i træk i Hollywood, hvor han modtog en udmærkelse for ”Best Production” ved selv samme award show, samtidig med at han blev nomineret som “Rising Star” i det Britiske musik magasin, The British Music Week.

Ronny er aktuel med sit debutalbum Sweet Silence, og Kvindetid har fanget ham til en lille snak dog ikke om musik men noget, der er meget vigtigere – nemlig kvinder.

Ronny, hvad fascinerer dig mest ved kvinder?
At jeg er tiltrukket af dem. Den magiske kraft de besidder, der åbenbart river fat i mig om jeg vil det eller ej. Det er jo noget besynderligt noget, de fleste af os vil nok mene, at vi er rimelig intelligente og er i kontrol, men når det lige kommer dertil, er det som om, at der er en større magt i os alle.
Deres omsorg. Jeg syntes kvinder er fantastiske til at drage omsorg, og specielt når vi taler om mødre og når børn er kommet til. Far er jo dejlig, men der er jo ikke noget der slår en kvindes omsorg, når verden syntes farlig eller vi er kommet galt af sted.
Deres hengivenhed. Den måde en kvinde kan støtte sin mand, trods hun ikke altid er enig og han til tider må synes som en komplet idiot ud på de åbne jagt marker, men trods flere fejl gentagenede gange, står hun ved hans side og giver ham tro, håb og kærlighed så han formår at fortsætte.
Deres styrke. Jeg har selv haft oplevelsen af stærke kvinder i mit liv og må sige, at jeg synes kvinder skal gå igennem mere i den her verden end os mænd. De skal stå imod mændene, der er på evig jagt, og stadig kunne være åbne, når den rigtige mand melder sig. De skal bære barnet og i dag mere end nogen side før, kunne springe op af barselsengen, med fuld makeup og sige, hey jeg er fit for fight, og jeg napper da også lige den der direktør stilling med. Jeg tager hatten af for kvinder, det er sgu ikke altid helt let.

Hvad undrer du dig mest over, at kvinder gør?
Det undrer mig oftest at kvinder ikke bruger direkte tale. Det handler om fornemmelser, “jeg siger et, men så mener jeg alligevel noget andet, men hey, han burde jo ha set det, for det har jeg da gjort opmærksom på i uger” Så bliver vi mænd lidt forvirrede :)

Det undrer mig også, at kvinder i stigende grad i dag har mere travlt med jobbet end med at være mor, når den tid kommer. Jeg er stor tilhænger af kvindens opgør med tidligere tiders klassekampe, lad os bare slå det fast, vi er lige og sådan bør det være. Men når det så er sagt, syntes jeg at unge kvinder i dag mere end nogen sinde før skal være superwomens. Jeg forstår godt hvis unge kvinder i dag føler stress over at skulle få børn og familie, for hvornår skal tiden findes hvis man samtidig skal jagte en karriere og være lige på med sine mandlige kollegaer.

Det værste jeg har hørt er kvinder sige, “nu kan jeg ikke vente med at komme tilbage på jobbet” midt i deres barsel. Det virker næsten som om det er smart at springe lige ud af sengen og tilbage på en forside af et modeblad, hvilket absolut er skabt af kvindernes egne selvbillede og dem de sammenligner sig med.:

Hvis du var kvinde i en uge, hvad ville du så lave?
Hahahaha……..jeg kan ikke lade vær med at tænke på Robert fra Langt fra Las Vegas, han ville sige, så ville jeg tage på mine patter, gå i damernes omklædning, og have sex med mine veninder….lol

Hvad er kvinder bedre til end mænd?
At få nuancerne med. At give plads til de store følelser og bringe elementer sammen som mænd syntes at udlade.
Kvinder er absolut bedre til at være mødre end mænd, når de vil det.
Og så er de perfekte til at skabe sociale rammer og bringe os mænd sammen, for virkeligheden er nok at vi mænd havde druknet i arbejde og ikke fået tid til at se venner lige så meget, som vi plejede.

Til sidst et velmenende men kærligt råd til kvinder fra dig?
Stop op, stå af toget og mærk efter. Du er kvinde – han er mand og det er helt ok. At være lige behøver ikke at være den samme. Der skal være plads til at være kvinde og mand. Nyd din kvindelighed og dyrk den, ha ikke travlt med at blive en mand selvom samfundet gerne vil lokke dig til det. Jo mere du er kvinde, jo mere kan vi være mænd, og når begge poler er til stede, så opstår der magi imellem os og der er harmoni og balance.

Læs mere om Ronny på
www.ronny-morris.com

På facebook www.facebook.com/pages/RONNY-MORRIS/35397330048

Hvad har andre sagt om kvinder?

Niels Rønnebech https://kvindetid.dk/niels-ronnebech-om-kvinder-3/

Robert Lubarski https://kvindetid.dk/kvindetid-robert-lubarski-om-kvinder/

Søren Stenderup https://kvindetid.dk/soren-stenderup-om-kvinder/

Prince of Love https://kvindetid.dk/prince-of-love-om-kvinder/

Youtube

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Sådan får du dit barn til at sove – Ny bog fra søvnekspert

Sådan får du dit barn til at sove – Ny bog fra søvnekspert

Børnebogen benytter sig af velkendte og simple afspændingsteknikker, som får barnet til at falde til ro og i søvn. Samtidig kommer Vibeke Manniche med få og enkle råd, som hjælper søvnen godt på vej.

Malene Hasselblad: En hyldest til den uperfekte mor!

Malene Hasselblad: En hyldest til den uperfekte mor!

Nogle gange kan jeg godt brække mig over alle de glansbilleder med glimmer, der flyder over på de sociale medier. Billeder der viser overskud, kreering af tre retters menuer, bare fordi “vi kan”.

Majken Matzau: Står du også til rådighed døgnet rundt?

Majken Matzau: Står du også til rådighed døgnet rundt?

Konsekvensen af altid at stå til rådighed – eller blot at føle, at vi gør det – er, at der altid står en dør åben i vores bevidsthed til udfordringerne i vores omgivelser. Dette skaber et konstant, murrende alarmberedskab (læs stress) i vores nervesystem, som igen gør, at vi aldrig helt kan hellige os Nuet.