Lars-Christian Brask “My Way” – et “maskulint” indslag til dig om vilje og succes.

 

VILJE OG SUCCES
For mig handler det om at skabe oplevelser – og gøre mine drømme til virkelighed. Viljen er jo en muskel, som bliver stærkere og stærkere af at blive brugt. Men mine eventyr er altid udtryk for en velovervejet forretnings-tilgang. Jeg er på mange måder et simpelt menneske – i for mig ordets gode betydning. Ikke så meget snak – “Just do it”.

Det er aldrig for sent at få det liv, som du drømmer om!

Kig dig selv i spejlet og spørg dig selv – helt ærligt:

• Bruger du livet, som du egentlig gerne vil?
• Lever du i overensstemmelse med de drømme og værdier, som du havde som barn eller ung?
• Eller lader du andre tage styringen – din mor, kæreste eller chef? Som de siger hos A.P. Møller-Mærsk, er du her for at “Play to Play” eller “Play to Win” – vinde trofæet, stå på sejrsskamlen og gøre en forskel?

Lad mig slå fast med det samme, at der er mange andre veje til succes, end den jeg har gået. I øvrigt har Danmark langt flere succesfulde skikkelser end mig. Mange af dem hører vi aldrig om, fordi de er hverdagens usynlige helte, der lever udenfor mediernes radar. Jeg mødte selv en del af dem, da jeg gennem 10 dage boede under dække i et almennyttigt boligområde i Randers. I virkeligheden er det dem, der burde få både omtale og medaljer for det store arbejde, som de udfører i foreninger, folkeskoler, på sygehuse og for at få utilpassede unge mennesker tilbage på sporet.

BOGEN
Mange mennesker, som jeg har mødt de senere år, har opfordret mig til at fortælle om min karriere, hvad jeg har oplevet, og hvordan jeg har båret mig ad med at nå dertil, hvor jeg er i dag. Så da forlaget Muusmann foreslog mig at skrive bogen ”Vilje til succes”, ja da var beslutningen hurtigt truffet.

Jeg håber med min bog, at rigtigt mange kan få noget ud af at omsætte og selv bruge nogle af de leveregler, der har fungeret godt for mig.

Kvindetid takker Lars-Christian for at dele sin spændende historie med os og vil slutter hans beretning af med et af hans citater fra bogen: ”Lev livet i dit eget spor”

Du kan købe Lars-Christians bog ”Vilje til Succes” på Saxo her

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvinder og kæledyr: Mie Eje

Kvinder og kæledyr: Mie Eje

Mine dyr giver glæde og kærlighed; og i stunder hvor jeg føler mig lidt ensom – langt væk fra Danmark, barn og vennerne – hjælper det at have lidt selskab.

Kvindetid anbefaler: Ny bog om ”Hverdagens psykopater” af Henrik Day Poulsen

Kvindetid anbefaler: Ny bog om ”Hverdagens psykopater” af Henrik Day Poulsen

Henrik Day Poulsen: Psykopater virker fascinerende og interessante for mange. Vi hader dem, men elsker at læse om deres adfærd

Ulla Nyemann: Barndomsminde

Ulla Nyemann: Barndomsminde

Jeg var selv med henne og købe ind. Det vil jeg altid gerne, fordi den tykke, flinke slagter giver mig en flæskesvær. Nogle gange kan jeg også lokke mor til at købe en pose til mig. Åh, der dufter altid så godt derhenne af mad.