Kvindetid med Sussanne Wexø

 

Kvindetid med Sussanne Wexø

http://sussannewexoe.blogspot.com/

I dag har jeg talt Kvindetid med Sussanne Wexø. Sussanne er coach, terapeut & forfatter. Radioværtinde i Radiorådet på Radio24syv. Ekspert på diverse kvinde onlinemagasiner. Specialist i dybtgående visualiseringer og det gode liv.  Sussannes mission: luksus, wellness & moderne spiritualitet. Sussanne har udgivet bogen Spirituel Inspiration – en guide til moderne spirituelt søgende. Jeg kender Sussanne fra coachingmiljøet og må sige, den kvinde truely walks the talk. Det er en udsøgt fornøjelse at viderebringe hvordan Sussanne forholder sig til Kvindetid. Take it away din dejlige luksusgodte.

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Ahhhh. Før det første nyder jeg kvindelighed og femininitet. Jeg tænker, at jeg elsker kvindetid, og at det er noget, vi alle skulle unde os selv meget, meget mere af. Jeg tænker veninder, glæde, indre skønhed og glød, tid til selvfordybelse og selvforkælelse. Jeg ryger også lidt ind i en feministisk tankegang, hvor jeg tænker på “female power” masser af knus og kvinder, der støtter hinanden uden jalousi og misundelse. Kvindetid må da bare være noget, der skal på skemaet. Jeg vil gerne have meget mere af det selv. Jeg omgås masser af skønne kvinder, som jeg egentlig ønsker endnu mere kvindetid med.
Og så tænker jeg jo naturligvis også på mine Silent Meetings, som jo netop har en mission om at skabe dejlig afslappende (kvinde)tid til os selv og vores tanker om det gode liv.

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Jeg bruger egentlig meget tid på det feminine aspekt i min hverdag (meditation og tanker), -men skulle nok i virkeligheden sætte endnu mere tid af til det sjove. Jeg tror egentlig, at der skal sættes nogle store X´er i min kalender, så jeg får afsat tiden til det. Måske endda planlægge nogle dejlige aktiviteter. Jeg savner også meget at drikke lidt bobler, fnise og danse med veninder. Det gjorde jeg altid tidligere, men må indrømme, at der er meget familieaktivitet i kalenderen. Jeg har jo to børn, og har valgt at være der meget for dem i det daglige. Hver ting til sin tid… Men tak for reminderen… Jeg skal snart ud og lufte mig lidt! Og så har jeg faktisk lige lavet en fast mandagsaftale med en veninde som jeg stornyder… Så arbejder vi sammen og sparrer med hinanden på vores projekter.  – Og det er også kvindetid!

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Hmmm. Jeg er nok lidt kedelig og har ikke så mange hemmeligheder. Jeg er en af de typer, der ufrivilligt siger noget sjovt og først ser at andre griner af mig bagefter… Jeg har ingen humor og fatter nærmest aldrig stand up, desværre, men til gengæld er jeg næsten altid glad.
OK, det var slet ikke hemmeligt eller sjovt! Men det virkelige hemmelige, må du få en anden go`gang.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg tror, jeg må planlægge noget venindesjov med vild dans og fjollerier. Og så vil jeg lave et sommerretreat for kvinder – og hvis jeg er heldig, finder jeg nogle skønne kvinder at lave det sammen med. Jeg elsker at udveksle ideer med ligesindede kvinder. Det er virkelig kvindetid for mig.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Jeg har lige været sammen med en veninde – Rebekkah Leve. Hun var for nylig på et cruiseophold med Doreen Virtue som værtinde. Er du sindssyg, jeg er misundelig…på den gode nærende måde -Et cruiseophold – alene til Caribien med tid til indre udvikling og masser af inspiration. Det må da være kvindetid! Det vil jeg også!

Faktisk må jeg jo desværre indrømme, at de kvinder der har mest kvindetid – altså blandt dem jeg kender, er dem, som er single…eller hvor ungerne er voksne. Ej, altså- sikken en erkendelse. Det må der gøres noget ved! hmmm. Måske skulle man kaste sig ud i en artikel om at skabe sig mere kvindetid i et forhold med børn og kernefamilie.

Når det så er sagt! Hvem er frisk på en bytur?

Læs mere om og af Sussanne Wexø på www.karmaconsult.dkKvindetidskort1

 

 

 

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Pernille Taarup: He’s just not that into you

Pernille Taarup: He’s just not that into you

Vi skal lære ikke at spilde så̊ meget tid på̊ de forkerte mænd og på de forkerte forhold. Hvis det ikke føles rigtigt, er der ingen grund til at blive hængende. “He’s just not that into you” vil, uanset at sætningen efterhånden er en anelse fortærskede, fremadrettet blive mit reality check.

Mit ego råber IDIOT og mit hjerte hvisker, jo jo selvfølgelig kan du

Mit ego råber IDIOT og mit hjerte hvisker, jo jo selvfølgelig kan du

Januar slutter med et okay antal km. i benene, uden skader. De korte ben holder til det, og jeg danser lidt af glæde inden i – en fordobling + en sjat, af december måned og jeg er tilfreds.

Boligcious: Pimp dit køkken og badeværelse med Tile Junkie

Boligcious: Pimp dit køkken og badeværelse med Tile Junkie

Jeg tænker, at der er en del, der bor med køkkener og badeværelser af ældre dato, som vil elske at kunne pifte rummet lidt op med citater, motiver, geometriske mønstre eller prikker.