Kvindetid med Sussanne Wexø

 

Kvindetid med Sussanne Wexø

http://sussannewexoe.blogspot.com/

I dag har jeg talt Kvindetid med Sussanne Wexø. Sussanne er coach, terapeut & forfatter. Radioværtinde i Radiorådet på Radio24syv. Ekspert på diverse kvinde onlinemagasiner. Specialist i dybtgående visualiseringer og det gode liv.  Sussannes mission: luksus, wellness & moderne spiritualitet. Sussanne har udgivet bogen Spirituel Inspiration – en guide til moderne spirituelt søgende. Jeg kender Sussanne fra coachingmiljøet og må sige, den kvinde truely walks the talk. Det er en udsøgt fornøjelse at viderebringe hvordan Sussanne forholder sig til Kvindetid. Take it away din dejlige luksusgodte.

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Ahhhh. Før det første nyder jeg kvindelighed og femininitet. Jeg tænker, at jeg elsker kvindetid, og at det er noget, vi alle skulle unde os selv meget, meget mere af. Jeg tænker veninder, glæde, indre skønhed og glød, tid til selvfordybelse og selvforkælelse. Jeg ryger også lidt ind i en feministisk tankegang, hvor jeg tænker på “female power” masser af knus og kvinder, der støtter hinanden uden jalousi og misundelse. Kvindetid må da bare være noget, der skal på skemaet. Jeg vil gerne have meget mere af det selv. Jeg omgås masser af skønne kvinder, som jeg egentlig ønsker endnu mere kvindetid med.
Og så tænker jeg jo naturligvis også på mine Silent Meetings, som jo netop har en mission om at skabe dejlig afslappende (kvinde)tid til os selv og vores tanker om det gode liv.

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Jeg bruger egentlig meget tid på det feminine aspekt i min hverdag (meditation og tanker), -men skulle nok i virkeligheden sætte endnu mere tid af til det sjove. Jeg tror egentlig, at der skal sættes nogle store X´er i min kalender, så jeg får afsat tiden til det. Måske endda planlægge nogle dejlige aktiviteter. Jeg savner også meget at drikke lidt bobler, fnise og danse med veninder. Det gjorde jeg altid tidligere, men må indrømme, at der er meget familieaktivitet i kalenderen. Jeg har jo to børn, og har valgt at være der meget for dem i det daglige. Hver ting til sin tid… Men tak for reminderen… Jeg skal snart ud og lufte mig lidt! Og så har jeg faktisk lige lavet en fast mandagsaftale med en veninde som jeg stornyder… Så arbejder vi sammen og sparrer med hinanden på vores projekter.  – Og det er også kvindetid!

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Hmmm. Jeg er nok lidt kedelig og har ikke så mange hemmeligheder. Jeg er en af de typer, der ufrivilligt siger noget sjovt og først ser at andre griner af mig bagefter… Jeg har ingen humor og fatter nærmest aldrig stand up, desværre, men til gengæld er jeg næsten altid glad.
OK, det var slet ikke hemmeligt eller sjovt! Men det virkelige hemmelige, må du få en anden go`gang.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg tror, jeg må planlægge noget venindesjov med vild dans og fjollerier. Og så vil jeg lave et sommerretreat for kvinder – og hvis jeg er heldig, finder jeg nogle skønne kvinder at lave det sammen med. Jeg elsker at udveksle ideer med ligesindede kvinder. Det er virkelig kvindetid for mig.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Jeg har lige været sammen med en veninde – Rebekkah Leve. Hun var for nylig på et cruiseophold med Doreen Virtue som værtinde. Er du sindssyg, jeg er misundelig…på den gode nærende måde -Et cruiseophold – alene til Caribien med tid til indre udvikling og masser af inspiration. Det må da være kvindetid! Det vil jeg også!

Faktisk må jeg jo desværre indrømme, at de kvinder der har mest kvindetid – altså blandt dem jeg kender, er dem, som er single…eller hvor ungerne er voksne. Ej, altså- sikken en erkendelse. Det må der gøres noget ved! hmmm. Måske skulle man kaste sig ud i en artikel om at skabe sig mere kvindetid i et forhold med børn og kernefamilie.

Når det så er sagt! Hvem er frisk på en bytur?

Læs mere om og af Sussanne Wexø på www.karmaconsult.dkKvindetidskort1

 

 

 

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?

Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?

At sidde her, i de her rammer, med en ægte Royal Cph. tallerken i hånden, den rigtige blå royale maling på en tallerken og flere forskellige pensler – ja det er altså ret nervepirrende

Tini Owild: Topmave og hva’ så?

Tini Owild: Topmave og hva’ så?

Mange tror fejlagtigt at de ved at sætte et stort bredt (rødt lak) bælte lige hen over ”bulen”, at de så skjuler den – ret faktisk er det det modsatte der sker, nu får ”bulen” al den opmærksomhed, som du ikke er interesseret i. I stedet skal du om jeg så må sige gøre området neutralt og ikke have hverken bælter, tørklæder eller andre kreative ting til at sidde lige dér.

Birgitte Baadegaard: Skal vi gøre nytårsstatus sammen?

Birgitte Baadegaard: Skal vi gøre nytårsstatus sammen?

Birgitte: I år gider vi IKKE spørgsmål, som i bund og grund ender med, at vi giver os selv en mental røvfuld og hopper tungt ind i det nye år.