Kvindetid med Maria Friis

 

 

Kvindetid med Maria Friis
I dag har jeg talt Kvindetid med Maria Friis. Maria kender jeg, da hun er yoga instruktør i Fitness World.
Om yogaen siger Maria “Det intet mindre end transformerede min verden og mit kendskab til mig selv. En dør blev åbnet ind til et univers af kærlighed, rummelighed, nærvær & accept.  Jeg følte mig hjemme og kunne mærke, at det gik godt i tråd med den opvækst og de katolske værdier, mine forældre har givet mig fra barnsben”
Maria har også været på teacher traning i Indien på School of Santhi og er uddannet  international yoga teacher.
Maria er fra Århus, men i dag bosat i København, som hun kalder mulighedernes og energiens by.  Hun underviser i Fitness World.
Take it away Maria

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Når du siger kvindetid, tænker jeg ubegrænset luksus. Tid til at lære selv at kende, lytte til sin indre stemme & følge sit hjerte – gøre lige hvad du har LYST til og glemme ord som burde og skulle!

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
2014 er et nyt år for mig med fokus på, hvad jeg drømmer om – det betyder også at nyde, før jeg kan yde – derfor vil jeg sætte tid af i kalenderen til at date mig selv – på samme måde som jeg lægger brunchaftaler med veninder ind.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre at noget af min kvindetid bliver brugt i kurbad, hvor jeg betragter smukke mennesker & fascineres af menneskekroppen, især de velholdte.
Det andet er forbeholdt mit lønkammer

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Min næste kvindetid skal bestå i at nyde solen på min terrasse på Amager, lade tiden gå i stå, mens jeg nyder en latte & mit yndlings musik i ørene – det er livet
Celebrate life

 

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Min mor er en kæmpe inspirationskilde til kvindetid – hun nyder nuet og får altid det bedste ud af det, uden at stresse over det. Min moster er mester i at kræse for sig selv med en rød bøf, et godt glas rødvin, tændte lys og nylakerede tånegle – det er skønt –
Mere af det!

 

Læs mere om og af Maria på www.mariafriis.dk

 

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Mos....Eva

    17. marts 2014 kl. 12:55

    At sidde i min bil med taget nede, høre fed musik, så det runger i min krop :)

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Tini: Sådan bruger Christina stylecoachuddannelsen

Tini: Sådan bruger Christina stylecoachuddannelsen

Jeg har besluttet at tie stille (næsten) og i stedet give ordet til stylecoach Christina Lis Petersen,

Kvindetid med Karen Pallisgaard

Kvindetid med Karen Pallisgaard

Mød Karen Pallisgaard sundhedsredaktør på Femina og yogalærer – en vild og lækker dame der bla har flashet bryster for New Kids on The Block

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.