Kvindetid med Maria Friis

 

 

Kvindetid med Maria Friis
I dag har jeg talt Kvindetid med Maria Friis. Maria kender jeg, da hun er yoga instruktør i Fitness World.
Om yogaen siger Maria “Det intet mindre end transformerede min verden og mit kendskab til mig selv. En dør blev åbnet ind til et univers af kærlighed, rummelighed, nærvær & accept.  Jeg følte mig hjemme og kunne mærke, at det gik godt i tråd med den opvækst og de katolske værdier, mine forældre har givet mig fra barnsben”
Maria har også været på teacher traning i Indien på School of Santhi og er uddannet  international yoga teacher.
Maria er fra Århus, men i dag bosat i København, som hun kalder mulighedernes og energiens by.  Hun underviser i Fitness World.
Take it away Maria

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Når du siger kvindetid, tænker jeg ubegrænset luksus. Tid til at lære selv at kende, lytte til sin indre stemme & følge sit hjerte – gøre lige hvad du har LYST til og glemme ord som burde og skulle!

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
2014 er et nyt år for mig med fokus på, hvad jeg drømmer om – det betyder også at nyde, før jeg kan yde – derfor vil jeg sætte tid af i kalenderen til at date mig selv – på samme måde som jeg lægger brunchaftaler med veninder ind.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre at noget af min kvindetid bliver brugt i kurbad, hvor jeg betragter smukke mennesker & fascineres af menneskekroppen, især de velholdte.
Det andet er forbeholdt mit lønkammer

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Min næste kvindetid skal bestå i at nyde solen på min terrasse på Amager, lade tiden gå i stå, mens jeg nyder en latte & mit yndlings musik i ørene – det er livet
Celebrate life

 

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Min mor er en kæmpe inspirationskilde til kvindetid – hun nyder nuet og får altid det bedste ud af det, uden at stresse over det. Min moster er mester i at kræse for sig selv med en rød bøf, et godt glas rødvin, tændte lys og nylakerede tånegle – det er skønt –
Mere af det!

 

Læs mere om og af Maria på www.mariafriis.dk

 

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Mos....Eva

    17. marts 2014 kl. 12:55

    At sidde i min bil med taget nede, høre fed musik, så det runger i min krop :)

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Maise Traasdahl: Fra stærk til svag på 2 minutter

Maise Traasdahl: Fra stærk til svag på 2 minutter

Det ene øjeblik stod jeg med ansvar for en lørdag aften, i restauranten med fuldt hus, det næste sad jeg på en stol, uden at kunne høre noget som helst, med følelsesløshed i den ene side af hovedet og slaskede makaroni-ben. Først troede jeg jo, at jeg havde fået en hjerneblødning. Og blev mildt sagt ret bange. Så viste det sig heldigvis at det “bare” var stress.

Ny bog fra Marzcia Techau: Når ånderne banker på

Ny bog fra Marzcia Techau: Når ånderne banker på

“Jeg kontakter ham ved hjælp af fjernhealing, og han viser mig en rigtig gammel skrap afdød kvinde, som står i ved toiletdøren i børnehaven og generer alle børnene”

Kvindetid med Mai Manniche

Kvindetid med Mai Manniche

Kvindetid med Mai Manniche. Kvindetid er helt afgørende i forhold til min livskvalitet og så er det altid inspirerende, at være i andre kvinders selskab.