Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

 

Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

I sidste øjeblik besluttede Charlotte og jeg at flytte datoen for workshoppen Detox din Kærlighed til den 9. og 10. marts. Så du kan nå det endnu. Vi havde ikke fået helt så mange tilmeldinger, som vi ønskede os. Det har vi tænkt lidt over og vi kom frem til følgende grunde:
· det var for tæt på jul og nytår og dem som gerne ville, havde ikke råd.
· vi har ikke været tydelige nok med at beskrive, hvad workshoppen gik ud på.
· vi er et par lalle-glade hippier, som gerne vil lære dig at tage ansvar for din kærlighed og du er ikke helt sikker på, hvad det så betyder.
· 1500 kr vi må være sindsyge, du vil hellere have et par nye støvler på udsalg
· dele med andre kvinder hvilke udfordringer du har i dit parforhold?!? Nej tak, du er alt for privat.
· det er nemmere at give din mand skylden for det, som ikke fungerer i dit parforhold, så ellers tak!
· du bor i Jylland og ville ønske at vi en dag kommer i din retning.

Men vi VED jo rent faktisk ikke hvorfor netop DU ikke syntes at den workshop var noget for dig. Så hvis nu du sidder derhjemme og har en kommentar til workshoppen og dens indhold eller et ønske eller noget helt tredje, så bliver vi kisteglade, hvis du svinger os en mail hér.

Husk det nu: 9. og 10. marts kl. 10-16 i Hørsholm og det koster kun 1.495 kr. (det gør dig gladere og smukkere end de dersens støvler, det lover vi)

Ps. Efter vi havde aflyst fik vi de tre tilmeldinger, vi manglede, så måske går det stærkt nu.

Tilmeld mig STRAX.

Detox din Kærlighed

Ja, vi kan ikke vente. Kan du?
Meld dig til hér.

Hvis du elskede mig ville du..

· sige det oftere!
· hjælpe mig mere med børnene!
· være mere hjemme!
· være mere omsorgsfuld!
· ikke være utro!
· arbejde mindre!
· spørge mere til mine følelser!
· ikke smide dine underbukser på gulvet!
· være mere optaget af mine behov, end af dine egne!
· vide når jeg er ked af det!
· forstå hvorfor jeg gør som jeg gør!
· arrangere mere tid sammen, bare dig og mig!
· ikke se porno!
· interessere dig mere for min familie!

… og jeg kunne blive ved.

Måske kan du nikke genkendende til nogle af udsagnene ovenfor og måske lægger du endda mærke til, at de alle handler om noget partneren skal gøre.
Her kommer det “farlige”, for det er et afsindigt følsomt sted at sætte dig selv. At kærlighed er lig med, hvad din partner er og gør. Det er det samme som at du kun er elsket, hvis din partner opfører sig på en bestemt måde. At du “oversætter” det han eller hun gør og tolker det, enten som kærligt eller ukærligt. Avs for en følsomhed.

Virkeligheden er slet ikke sådan indrettet. Vi forelsker os i dem, som er anderledes end os selv og derfor netop IKKE altid forstår os, ser os og gætter hvem vi er. Derfor må selv sørge for at skaffe os det, vi har brug for.
Desværre er der alt for få, som ved at det er selve kærlighedens væsen: du er dig og jeg er mig og vi elsker hinanden alligevel.

Alt for mange bliver skilt: fordi han ikke var den rigtige, fordi hun ikke kunne give mig det, jeg har brug for, fordi vi voksede fra hinanden og meget andet.

I bund og grund handler det i langt de fleste tilfælde om at vi gør os alt for afhængige af hinanden og det er så uendelig trist, for det kunne faktisk være så godt.

Kærlig hilsen Katrine

Detox din Kærlighed

Workshoppen handler netop om at tage ansvar for din kærlighed. Både den du giver og den du modtager. Det handler alt sammen om dig.
Når du forstå hvorfor du gør, som du gør, kan du gøre noget andet og bedre.
På workshoppen skal du opdage dine uhensigtsmæssige mønstre og tage afsked med dem. Du skal genfinde dine behov og dine grænser og lære, hvad der skal til for at du kan handle i overnesstemmelse med dem.
Forstå at du har ansvaret for alt det du oplever i dit liv og at det er en kæmpe lettelse og frihed, at tage magten over din lykke hjem til dig selv.

Vi GLÆDER os til at hjælpe dig med at elske dig selv lidt højere.
Hurra meld mig straks til.

Lad mig lige læse lidt mere.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand. Diverse aspekter af dit havearbejde bliver gjort helt uden, at du skal gøre noget aktivt for det. I stedet kan du læne dig tilbage med enten en god e-bog eller en god lydbog.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.

Passer vi sammen?

Passer vi sammen?

Mange mennesker vil helst have et kvalificeret modspil, og det sker ikke altid, hvis man ligner hinanden for meget. Det kan tværtimod give inspiration og udvikling, jo mere forskellige man er som partnere.