Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

 

Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

I sidste øjeblik besluttede Charlotte og jeg at flytte datoen for workshoppen Detox din Kærlighed til den 9. og 10. marts. Så du kan nå det endnu. Vi havde ikke fået helt så mange tilmeldinger, som vi ønskede os. Det har vi tænkt lidt over og vi kom frem til følgende grunde:
· det var for tæt på jul og nytår og dem som gerne ville, havde ikke råd.
· vi har ikke været tydelige nok med at beskrive, hvad workshoppen gik ud på.
· vi er et par lalle-glade hippier, som gerne vil lære dig at tage ansvar for din kærlighed og du er ikke helt sikker på, hvad det så betyder.
· 1500 kr vi må være sindsyge, du vil hellere have et par nye støvler på udsalg
· dele med andre kvinder hvilke udfordringer du har i dit parforhold?!? Nej tak, du er alt for privat.
· det er nemmere at give din mand skylden for det, som ikke fungerer i dit parforhold, så ellers tak!
· du bor i Jylland og ville ønske at vi en dag kommer i din retning.

Men vi VED jo rent faktisk ikke hvorfor netop DU ikke syntes at den workshop var noget for dig. Så hvis nu du sidder derhjemme og har en kommentar til workshoppen og dens indhold eller et ønske eller noget helt tredje, så bliver vi kisteglade, hvis du svinger os en mail hér.

Husk det nu: 9. og 10. marts kl. 10-16 i Hørsholm og det koster kun 1.495 kr. (det gør dig gladere og smukkere end de dersens støvler, det lover vi)

Ps. Efter vi havde aflyst fik vi de tre tilmeldinger, vi manglede, så måske går det stærkt nu.

Tilmeld mig STRAX.

Detox din Kærlighed

Ja, vi kan ikke vente. Kan du?
Meld dig til hér.

Hvis du elskede mig ville du..

· sige det oftere!
· hjælpe mig mere med børnene!
· være mere hjemme!
· være mere omsorgsfuld!
· ikke være utro!
· arbejde mindre!
· spørge mere til mine følelser!
· ikke smide dine underbukser på gulvet!
· være mere optaget af mine behov, end af dine egne!
· vide når jeg er ked af det!
· forstå hvorfor jeg gør som jeg gør!
· arrangere mere tid sammen, bare dig og mig!
· ikke se porno!
· interessere dig mere for min familie!

… og jeg kunne blive ved.

Måske kan du nikke genkendende til nogle af udsagnene ovenfor og måske lægger du endda mærke til, at de alle handler om noget partneren skal gøre.
Her kommer det “farlige”, for det er et afsindigt følsomt sted at sætte dig selv. At kærlighed er lig med, hvad din partner er og gør. Det er det samme som at du kun er elsket, hvis din partner opfører sig på en bestemt måde. At du “oversætter” det han eller hun gør og tolker det, enten som kærligt eller ukærligt. Avs for en følsomhed.

Virkeligheden er slet ikke sådan indrettet. Vi forelsker os i dem, som er anderledes end os selv og derfor netop IKKE altid forstår os, ser os og gætter hvem vi er. Derfor må selv sørge for at skaffe os det, vi har brug for.
Desværre er der alt for få, som ved at det er selve kærlighedens væsen: du er dig og jeg er mig og vi elsker hinanden alligevel.

Alt for mange bliver skilt: fordi han ikke var den rigtige, fordi hun ikke kunne give mig det, jeg har brug for, fordi vi voksede fra hinanden og meget andet.

I bund og grund handler det i langt de fleste tilfælde om at vi gør os alt for afhængige af hinanden og det er så uendelig trist, for det kunne faktisk være så godt.

Kærlig hilsen Katrine

Detox din Kærlighed

Workshoppen handler netop om at tage ansvar for din kærlighed. Både den du giver og den du modtager. Det handler alt sammen om dig.
Når du forstå hvorfor du gør, som du gør, kan du gøre noget andet og bedre.
På workshoppen skal du opdage dine uhensigtsmæssige mønstre og tage afsked med dem. Du skal genfinde dine behov og dine grænser og lære, hvad der skal til for at du kan handle i overnesstemmelse med dem.
Forstå at du har ansvaret for alt det du oplever i dit liv og at det er en kæmpe lettelse og frihed, at tage magten over din lykke hjem til dig selv.

Vi GLÆDER os til at hjælpe dig med at elske dig selv lidt højere.
Hurra meld mig straks til.

Lad mig lige læse lidt mere.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Mette Fuglsang: Jeg tænkte på mad de fleste af mine vågne timer

Mette Fuglsang: Jeg tænkte på mad de fleste af mine vågne timer

I flere år gik jeg altså glip af rigtig mange af livets goder; hyggeligt samvær, intimitet og nydelsen ved lækker mad, fordi min hjerne var ét stort virvar af tanker om mad og negative tanker om mig selv, min krop og min vægt. Jeg var sikker på, det handlede om, at jeg havde en svag karakter og manglende rygrad og at jeg ”bare skulle tage mig sammen” og spise noget sundere, så jeg kunne blive tynd.

3 tips til at gøre hverdagen med småbørn lidt lettere

3 tips til at gøre hverdagen med småbørn lidt lettere

Hverdagen med småbørn kan hurtigt blive et kompliceret puslespil når vuggestue, arbejde, indkøb, og eventuelle sygedage skal gå op. Her får du 3 fif til at gøre hverdagen sammen lidt lettere!

Annamette Fuhrmann anmelder Pernille Rahbeks bog “Kan man se jeg har grædt?”

Annamette Fuhrmann anmelder Pernille Rahbeks bog “Kan man se jeg har grædt?”

Pernille Rahbek fortæller åbent (meget åbent) om hvordan hun er opvokset med en mor, der var lige dele Joan Collins, lige dele posedame. Fordi hun drak. Alt alt for meget.