Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

 

Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

I sidste øjeblik besluttede Charlotte og jeg at flytte datoen for workshoppen Detox din Kærlighed til den 9. og 10. marts. Så du kan nå det endnu. Vi havde ikke fået helt så mange tilmeldinger, som vi ønskede os. Det har vi tænkt lidt over og vi kom frem til følgende grunde:
· det var for tæt på jul og nytår og dem som gerne ville, havde ikke råd.
· vi har ikke været tydelige nok med at beskrive, hvad workshoppen gik ud på.
· vi er et par lalle-glade hippier, som gerne vil lære dig at tage ansvar for din kærlighed og du er ikke helt sikker på, hvad det så betyder.
· 1500 kr vi må være sindsyge, du vil hellere have et par nye støvler på udsalg
· dele med andre kvinder hvilke udfordringer du har i dit parforhold?!? Nej tak, du er alt for privat.
· det er nemmere at give din mand skylden for det, som ikke fungerer i dit parforhold, så ellers tak!
· du bor i Jylland og ville ønske at vi en dag kommer i din retning.

Men vi VED jo rent faktisk ikke hvorfor netop DU ikke syntes at den workshop var noget for dig. Så hvis nu du sidder derhjemme og har en kommentar til workshoppen og dens indhold eller et ønske eller noget helt tredje, så bliver vi kisteglade, hvis du svinger os en mail hér.

Husk det nu: 9. og 10. marts kl. 10-16 i Hørsholm og det koster kun 1.495 kr. (det gør dig gladere og smukkere end de dersens støvler, det lover vi)

Ps. Efter vi havde aflyst fik vi de tre tilmeldinger, vi manglede, så måske går det stærkt nu.

Tilmeld mig STRAX.

Detox din Kærlighed

Ja, vi kan ikke vente. Kan du?
Meld dig til hér.

Hvis du elskede mig ville du..

· sige det oftere!
· hjælpe mig mere med børnene!
· være mere hjemme!
· være mere omsorgsfuld!
· ikke være utro!
· arbejde mindre!
· spørge mere til mine følelser!
· ikke smide dine underbukser på gulvet!
· være mere optaget af mine behov, end af dine egne!
· vide når jeg er ked af det!
· forstå hvorfor jeg gør som jeg gør!
· arrangere mere tid sammen, bare dig og mig!
· ikke se porno!
· interessere dig mere for min familie!

… og jeg kunne blive ved.

Måske kan du nikke genkendende til nogle af udsagnene ovenfor og måske lægger du endda mærke til, at de alle handler om noget partneren skal gøre.
Her kommer det “farlige”, for det er et afsindigt følsomt sted at sætte dig selv. At kærlighed er lig med, hvad din partner er og gør. Det er det samme som at du kun er elsket, hvis din partner opfører sig på en bestemt måde. At du “oversætter” det han eller hun gør og tolker det, enten som kærligt eller ukærligt. Avs for en følsomhed.

Virkeligheden er slet ikke sådan indrettet. Vi forelsker os i dem, som er anderledes end os selv og derfor netop IKKE altid forstår os, ser os og gætter hvem vi er. Derfor må selv sørge for at skaffe os det, vi har brug for.
Desværre er der alt for få, som ved at det er selve kærlighedens væsen: du er dig og jeg er mig og vi elsker hinanden alligevel.

Alt for mange bliver skilt: fordi han ikke var den rigtige, fordi hun ikke kunne give mig det, jeg har brug for, fordi vi voksede fra hinanden og meget andet.

I bund og grund handler det i langt de fleste tilfælde om at vi gør os alt for afhængige af hinanden og det er så uendelig trist, for det kunne faktisk være så godt.

Kærlig hilsen Katrine

Detox din Kærlighed

Workshoppen handler netop om at tage ansvar for din kærlighed. Både den du giver og den du modtager. Det handler alt sammen om dig.
Når du forstå hvorfor du gør, som du gør, kan du gøre noget andet og bedre.
På workshoppen skal du opdage dine uhensigtsmæssige mønstre og tage afsked med dem. Du skal genfinde dine behov og dine grænser og lære, hvad der skal til for at du kan handle i overnesstemmelse med dem.
Forstå at du har ansvaret for alt det du oplever i dit liv og at det er en kæmpe lettelse og frihed, at tage magten over din lykke hjem til dig selv.

Vi GLÆDER os til at hjælpe dig med at elske dig selv lidt højere.
Hurra meld mig straks til.

Lad mig lige læse lidt mere.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Charlotte Lotus Sommer: Det paradoksale ved kærligheden

Charlotte Lotus Sommer: Det paradoksale ved kærligheden

Mens det føles så dejligt, så kommer denne her stemme, der siger “husk nu, at du en dag vil miste”.

Louise Rønde: Stress og stiletter

Louise Rønde: Stress og stiletter

Nu er det tid til at give børnene alt, hvad du har i dig. Så du prøver at være nærværende, men tankerne snurrer stadig rundt, rundt om dine uafsluttede arbejdsopgaver.

Lucy Lee: Man kan jo ikke huske alt…

Lucy Lee: Man kan jo ikke huske alt…

Min mor har stadig styr på, hvad vi alle sammen laver.Hun er og bliver Super Mom – men jeg har luret hendes hemmelighed.