En bæredygtig tøj-oplevelse

 

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje nogle ting, som vi aldrig før har sat spørgsmålstegn ved. Det kan virkelig være svært at gøre op med rutiner og vaner, som vi holder meget af. Opgradering af garderoben kan helt sikkert være en af de ting. Med Thevintagebar behøver du hverken at gå ned på stil eller din personlige indsats for et bedre miljø. Hvordan kan det lade sig gøre, tænker du måske? Ja, det kan du læse mere om her. 

Nyt liv til gammelt tøj 

Vi kender alle det med at have købt noget tøj som enten aldrig kommer i brug eller måske har vi bare mistet glæden ved det og nu ligger det bare og fylder i skuffen eller bagerst i skabet. Vi kan gavne miljøet ved at genbruge det tøj, som ikke bliver brugt. Det der ikke bliver brugt af dig, vil blive brugt og elsket af en anden. Du kan shoppe nyt tøj med god samvittighed, når du ved, at tøjet kan få nyt liv. Hvordan kan det så det? Jo ser du, du har mulighed for at sælge din taske, dine sko eller hvad det end måtte være gennem Thevintagebar. Det giver både nyt liv til det tøj, som alligevel bare ligger og fylder i skabet, og som ikke bliver brugt, og så tjener du desuden penge på at sælge dit gamle tøj. Det er både en gevinst for dig, men også for vores allesammens miljø. 

Til gavn for miljøet 

Du kan også overveje andre ting, som kan være med til at gavne miljøet. Måske er der endda noget, som helt enkelt kan ændres uden at påvirke dig negativt. Det kan være at der er andet i hjemmet, som kan sælges videre eller måske doneres til andre, såsom legetøj, stegepander eller møbler. Det kan både være en mulighed for at gøre en god gerning, men også for at tjene en ekstra skilling, som kan bruges til ferien eller hvad det nu lige måtte være. Noget så simpelt som en madplan, der sørger for, at I ikke køber mere ind end I får spist, kan også være en oplagt mulighed. Måske kan I selv komme på flere gode ideer som I kan føre ud i livet. 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Vil du undgå rod i hjemmet, har du for mange ting?

Vil du undgå rod i hjemmet, har du for mange ting?

Vil du undgå rod i hjemmet, har du for mange ting? Der er mange af os kvinder, der gerne vil undgå for meget rod i vores bolig!

Møgunger eller rettere sagt: Møgforældre!

Møgunger eller rettere sagt: Møgforældre!

Karen Seneca lufter sin indre tante Sofie “For syv sultne snotunger da også, hvor er der mange uvorne unger i det her land”!

Poker er også for kvinder

Poker er også for kvinder

Nogle af de dygtigste pokerspillere i verden er kvinder og i branchen forventer man, at kønsforskellen vil mindskes i næste generation af pokerspillere.