En bæredygtig tøj-oplevelse

 

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje nogle ting, som vi aldrig før har sat spørgsmålstegn ved. Det kan virkelig være svært at gøre op med rutiner og vaner, som vi holder meget af. Opgradering af garderoben kan helt sikkert være en af de ting. Med Thevintagebar behøver du hverken at gå ned på stil eller din personlige indsats for et bedre miljø. Hvordan kan det lade sig gøre, tænker du måske? Ja, det kan du læse mere om her. 

Nyt liv til gammelt tøj 

Vi kender alle det med at have købt noget tøj som enten aldrig kommer i brug eller måske har vi bare mistet glæden ved det og nu ligger det bare og fylder i skuffen eller bagerst i skabet. Vi kan gavne miljøet ved at genbruge det tøj, som ikke bliver brugt. Det der ikke bliver brugt af dig, vil blive brugt og elsket af en anden. Du kan shoppe nyt tøj med god samvittighed, når du ved, at tøjet kan få nyt liv. Hvordan kan det så det? Jo ser du, du har mulighed for at sælge din taske, dine sko eller hvad det end måtte være gennem Thevintagebar. Det giver både nyt liv til det tøj, som alligevel bare ligger og fylder i skabet, og som ikke bliver brugt, og så tjener du desuden penge på at sælge dit gamle tøj. Det er både en gevinst for dig, men også for vores allesammens miljø. 

Til gavn for miljøet 

Du kan også overveje andre ting, som kan være med til at gavne miljøet. Måske er der endda noget, som helt enkelt kan ændres uden at påvirke dig negativt. Det kan være at der er andet i hjemmet, som kan sælges videre eller måske doneres til andre, såsom legetøj, stegepander eller møbler. Det kan både være en mulighed for at gøre en god gerning, men også for at tjene en ekstra skilling, som kan bruges til ferien eller hvad det nu lige måtte være. Noget så simpelt som en madplan, der sørger for, at I ikke køber mere ind end I får spist, kan også være en oplagt mulighed. Måske kan I selv komme på flere gode ideer som I kan føre ud i livet. 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Boligcious Green Living – Indret med planter

Boligcious Green Living – Indret med planter

Maria Fynsk Norup fra Boligcious skriver om planter i indretningen – er sukkulenter blevet det nye sort?

Dyrk krydderurter i hjemmet med Plantui Smart Garden

Dyrk krydderurter i hjemmet med Plantui Smart Garden

En indendørs have der passer perfekt til mange danskeres urbane livsstil med fokus på design, madlavning og at ønske om selv at dyrke deres fødevarer

Mariakaisa: Hold da op hvor ferien gik stærkt

Mariakaisa: Hold da op hvor ferien gik stærkt

Mariakaisa har lavet et GRATIS onlineforedrag om ritualer. Et foredrag som du kan høre hjemme ved din computer eller over din telefon.