Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

 

Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

Af Zoë Escher www.sakana.dk

Du vandt programmet Masterchef i 2011, hvad har det betydet for dig?
Masterchef har betydet rigtig meget for mig. Jeg har lavet mad på lad os kalde det højt hjemmeniveau i over 30 år, men i den sæson af Masterchef, som jeg var med i, fik vi lov at prøve kræfter med mad og teknikker på Michelin-niveau. Det var så fedt og åbnede virkelig mine øjne for en helt ny verden. Jeg fik en masse viden og lyst til at eksperimentere med mad på en ny måde, men først og fremmest gav det mig modet til at leve min passion ud.

Du har nu startet kokkeskolen ”Timm Vladimirs Køkken”, hvor fik du idéen?
Jeg har længe haft lyst til at lave noget, der forener min passion for mad med min erfaring med at formidle, som jeg har fra tv-branchen. Jeg har egentlig aldrig rigtig haft lyst til at åbne en restaurant – jeg vil ha med mennesker at gøre, ikke stå gemt i et køkken, det er ikke min natur. En dag blev jeg pludselig kontaktet af nogle venner, der i dag bor i USA og havde været på super skægt madkursus derovre. De spurgte, om ikke vi skulle åbne en madskole sammen i Valby, og det kunne jo ikke passe meget bedre til mine drømme.

Hvad er tankerne bag kokkeskolen?
Timm Vladimirs Køkken er et alternativ til at gå ud at spise med venner, familie eller med ægtefællen. Her møder du andre madinteresserede mennesker, som også har lyst til en hyggelig aften i byen med gode køkkentips og lækker mad, du selv har lavet. Vi har ordnet alt det kedelige for dig (kartoffelskrælning osv.), men du skal selv stege, koge, bage og smage til under kyndig vejledning af dagens underviser. Man står to og to sammen og bliver altså ikke delt op i hold. Det betyder at man er med til at lave alle retter, ikke kun en af dem. Når en ret er blevet lavet, spises den, vi drikker et glas vin og hygger os, og derefter går vi videre med at lave næste ret og så fremdeles.

Hvad er dine planer med kokkeskolen?
Der er mange planer med mit nye køkken. Det skal være et vibrerende og levende madhus med spændende madaftener, smagninger og masterclasses. Kort sagt, alt hvad der er madrelateret og hyggeligt, i en uformel og afslappet atmosfære. Vi har f.eks portvinssmagning i december, et kursus, hvor vi lærer dig at lave en fuld gourmet nytårsmenu, som du så kan gå hjem og lave selv nytårsaften for dine venner, vi har mandeaftner med bøf og bajere på programmet, italienske aftener og så vores faste onsdagskurser, “Mad til én”, hvor singler kan komme og lave lækker mad sammen med andre madglade mennesker.

Læs meget mere om Timm Vladimirs Køkken på  http://timmvladimirskoekken.dk/Kort

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Dejlige måder at forkæle dig selv på i december – kvindetid

Dejlige måder at forkæle dig selv på i december – kvindetid

Dejlige veje til selvforkælelse. Der er lidt for enhver smag – og har du ikke tid til lidt kvindetid i dag, så bookmark siden og gem det til en dag, hvor du har. Vi kan godt love, at det giver energi til julens udskejelser!

Krisztina Maria: Hvad fanden sker der Danmark?

Krisztina Maria: Hvad fanden sker der Danmark?

Jeg synes sgu det er på tide, at mediebranchen som helhed – blade, aviser, tv, onlinemagasiner, deres virke på de socialemedier mm. – snart vågner op og begynder at vende pladen engang. At de viser noget nyt, og ikke det samme blabla år efter år. Vi skal med garanti trækkes igennem hele møllen her efter nytår, hvor det hele endnu engang kommer til at vælte rundt i slankekure, bliv fit/tab dig/kom i form på 30 dage, udrensninger, Go kur, undgå gluten og sukkerkure og jeg skal komme efter dig. Gentag så det hele igen, lige før sommerferen og bagefter den igen…

Nytårsforsæt der lykkes – del 2

Nytårsforsæt der lykkes – del 2

Har du før oplevet, at intentionerne var gode nok, men at det aldrig blev til noget, så fortvivl ikke – det kan være anderledes