Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

 

Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

Af Zoë Escher www.sakana.dk

Du vandt programmet Masterchef i 2011, hvad har det betydet for dig?
Masterchef har betydet rigtig meget for mig. Jeg har lavet mad på lad os kalde det højt hjemmeniveau i over 30 år, men i den sæson af Masterchef, som jeg var med i, fik vi lov at prøve kræfter med mad og teknikker på Michelin-niveau. Det var så fedt og åbnede virkelig mine øjne for en helt ny verden. Jeg fik en masse viden og lyst til at eksperimentere med mad på en ny måde, men først og fremmest gav det mig modet til at leve min passion ud.

Du har nu startet kokkeskolen ”Timm Vladimirs Køkken”, hvor fik du idéen?
Jeg har længe haft lyst til at lave noget, der forener min passion for mad med min erfaring med at formidle, som jeg har fra tv-branchen. Jeg har egentlig aldrig rigtig haft lyst til at åbne en restaurant – jeg vil ha med mennesker at gøre, ikke stå gemt i et køkken, det er ikke min natur. En dag blev jeg pludselig kontaktet af nogle venner, der i dag bor i USA og havde været på super skægt madkursus derovre. De spurgte, om ikke vi skulle åbne en madskole sammen i Valby, og det kunne jo ikke passe meget bedre til mine drømme.

Hvad er tankerne bag kokkeskolen?
Timm Vladimirs Køkken er et alternativ til at gå ud at spise med venner, familie eller med ægtefællen. Her møder du andre madinteresserede mennesker, som også har lyst til en hyggelig aften i byen med gode køkkentips og lækker mad, du selv har lavet. Vi har ordnet alt det kedelige for dig (kartoffelskrælning osv.), men du skal selv stege, koge, bage og smage til under kyndig vejledning af dagens underviser. Man står to og to sammen og bliver altså ikke delt op i hold. Det betyder at man er med til at lave alle retter, ikke kun en af dem. Når en ret er blevet lavet, spises den, vi drikker et glas vin og hygger os, og derefter går vi videre med at lave næste ret og så fremdeles.

Hvad er dine planer med kokkeskolen?
Der er mange planer med mit nye køkken. Det skal være et vibrerende og levende madhus med spændende madaftener, smagninger og masterclasses. Kort sagt, alt hvad der er madrelateret og hyggeligt, i en uformel og afslappet atmosfære. Vi har f.eks portvinssmagning i december, et kursus, hvor vi lærer dig at lave en fuld gourmet nytårsmenu, som du så kan gå hjem og lave selv nytårsaften for dine venner, vi har mandeaftner med bøf og bajere på programmet, italienske aftener og så vores faste onsdagskurser, “Mad til én”, hvor singler kan komme og lave lækker mad sammen med andre madglade mennesker.

Læs meget mere om Timm Vladimirs Køkken på  http://timmvladimirskoekken.dk/Kort

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Christina Søgaard: Hvad er der sket på de sociale medier?

Christina Søgaard: Hvad er der sket på de sociale medier?

Hvad sker der for al den negativitet over for andre mennesker, ja mennesker som de ofte ingen relation har til. Jeg er helt chokeret over tonen der kommunikeres i – og undres virkelig over hvorfor det er kommet dertil.

Marie Steenberger: Utroligt så mange “velmenende” kommentarer, man skal lægge øre til som overvægtig

Marie Steenberger: Utroligt så mange “velmenende” kommentarer, man skal lægge øre til som overvægtig

Hvis ikke du selv har oplevet det, vil du blive chokeret over, hvad overvægtige skal lægge øre til, når det gælder deres krop. Der er de arrogante kommentarer (pakket ind i venlighed):
”Du skal bare spise lidt mere protein, så taber du dig” De åbenlyst provokerende: ”Man bliver jo ikke fed af at spise luft”

LoveRoad: Græsset er grønnest lige dér, hvor du vander det

LoveRoad: Græsset er grønnest lige dér, hvor du vander det

Hvad med alle os, der er i ægteskab/ forhold, og som elsker vores ægtefælle/ kæreste og gerne vil blive ved med det?