Tinus de Schunard om Kvinder

 

Tinus de Schunard om Kvinder
Tinus de Schunard – 26 – Burlesque Performer og ejer af Cabaret Bohemia.
www.cabaretbohemia.dk
Med snart ti års erfaring i The art of Tease, er Tinus de Schunard Danmarks førende Burlesque ikon.

Tinus gør sig ikke blot i at forføre det ganske land med sine altid storslåede og imponerende acts, han inddrager sit publikum i den fortryllende verden, hvor tunge røde gardiner og cigaretrør sætter rammerne for hans cabaret. I over 2 år har Tinus haft stor succes med Cabaret Bohemia, der er hans hjertebarn. Tinus er i fuld gang med at udvikle cabareten, og der er masser af nyt at glæde sig til .

Gennem tiderne har Tinus optrådt for masser af mennesker og er blevet kåret som Frk. Verden og Nattens Dronning. Tinus har desuden stor erfaring indenfor teater, film og har optrådt i en lang række musikvideoer, modeshows, tv-programmer og talkshows. Der er desuden lavet en dokumentar over Tinus’ karakterer i filmen ‘Tomrum’.
Tinus mener, at mennesket idag bliver overstimuleret og har glemt forførelsens kunst. Han mener, at kvinder har glemt deres værd, og at det desværre har en voldsom effekt på måden, mænd opfatter dem på.

Men fortvivl ej – Tinus har nemlig viet en stor del af sit liv på at afholde workshops klasser, hvor han lærer kvinder at finde ind til deres inderste Femme Fatale.

Hvad fascinerer dig mest ved kvinder?
Kvinder facinerer mig så meget, at jeg har viet mit liv til at imitere dem!

I den tid vi lever i, er det blevet moderne for et stort flertal kvinder at ‘slække’ lidt på det, der i gamle dage var et klokkerent must og som seperede dem fra mændene; nemlig at gøre brug af den medfødte evne, der gør, at kvinder pr natur er i stand til at tale til mænds ‘hemmelige øre’. Nemlig at turde stå ved sit køn og tease en mand, så han uden at bemærke noget, betingelsesløst må overgive sig til hende. En (desværre) sjælden evne at spore blandt nutidens kvinder, men som jeg mener, de alle besidder og sagtens kan udvikle og lære at mestre. Dog er det hændt et par gange i mit liv, at jeg er rendt ind i ‘den slags’ kvinder, og det er uden sammenligning det, der facinerer mig allermest!

For at finde opskriften på denne glemte ‘6. sans’, har jeg måttet en tur helt ned i menneskets urkrafter og naturinstinkter. Det jeg har kunnet koge det ned til, er, rent banalt; at mænd jager – kvinder vil erobres!

Deri opstår en ubalance, når det ‘stærke køn’ insisterer på at ligne mænd mere og mere. De er blevet så skide seje og selvstændige, at de ikke efterlader meget plads til en mand i deres liv.

Vi kan hurtigt blive enige om, at der er mange idioter der ude, men hvis kvinder ikke viser mænd tillid og tør overgive sig af og til, udelukker de samtidig muligheden for at lukke alle de dejlige mænd ind, der ikke er idioter og ubetinget vil forgude dem!

Hvad undrer du dig mest over, at kvinder gør?
Jeg har svært ved at opretholde respekten for kvinder, der ikke tror på sig selv og f.eks vælger at stille sig i skyggen af en mand.

Derudover tror jeg ikke kvinder ved, hvor meget skygge de kaster over deres køn, når de vælger at ‘lege’ ubetinget med en mand, for deres egen fornøjelses skyld. Med den tendens jeg ser i samfundet, hvor der bliver flere og flere stærke kvinder, der kan klare sig selv, undrer det mig grænseløst, når kvinder ikke tror på sig selv eller kan få sig selv til at lege med mænd. For mig er en stærk kvinde en, der hviler i sig selv, og behandler andre, som de gerne selv vil behandles. Heldigvis kan begge disse dyder læres, hvilket er det, jeg arbejder på at lære kvinder, når jeg afholder workshops.

Hvis du var kvinde i en uge, hvad ville du lave?
Hahaha.. Ja jeg ville jo nok lave det samme, som jeg gør nu! Optræde med mine forførende og vilde Burlesque acts og lære tidens kvinder at gøre kunsten efter. Der er jo intet, der kan gøres op imod at blive beundret af af en horde savlende mandfolk – med sin kvindelighed og integritet intakt!
Derudover ville jeg selvfølgelig have travlt med at udforske mit køn yderligere og se og mærke hvad det kan.

Hvad er kvinder bedre til end mænd?
Jeg kan ikke umiddelbart komme på noget, der gør kvinder bedre end mænd – eller omvendt!

Som bisexuel mand møder jeg tit kønsrolleskifte, originaler og unormaliter, der bekræfter mig i, at man ikke kan sætte den slags i kasser. Kønsbestemte arbejdsstillinger og evnen til at fordybe og udtrykke sig, er i mit perspektiv efterhånden ret udlignet.

946741_10151398346689499_1805646978_n

Til sidst et velmenende men kærligt råd til kvinder fra dig

Behandl dig selv med respekt og kærlighed og brug en masse energi på at vise verden, hvorfor netop DU har en vigtig plads i den. Lær at tro på dig selv og kend dit værd! Mød andre med nysgerrighed, åbenhed og ydmyghed. På den måde sikrer du dig at blive respekteret og opfattet, som et helt og ærligt menneske. Er det i bund og grund ikke det, vi alle søger?

Så hvis du har det – Vis det!

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Katrine Axholm: Hvad kan Masho sagen lære dig om dig.

Katrine Axholm: Hvad kan Masho sagen lære dig om dig.

Som den vakse læser har bemærket, så tror jeg, at alt hvad vi oplever i verden handler om os selv. Så når vi på tv ser mennesker svigte, bliver vi ramt i eget svigt

Christina Bendix: At være i de andres hønsegård

Christina Bendix: At være i de andres hønsegård

Jeg har været en pleaser – ja til et 13 tal. Sådan helt alvorlig dygtig til det. Jeg var über dygtig til at være i de andres hønsegård, og tage hensyn til alle andre end mig selv. Og hvorfor så det? Hvorfor er det, at så mange af os har så pokkers travlt med at please røven ud af bukserne?

Boligcious: Happy Home

Boligcious: Happy Home

Bogen ‘Happy Home’ er skrevet af Charlotte Hedeman, kvinden bag firmaet Rice, så du kan nok regne ud, at jeg sidder med en farverig humørbombe