Tinus de Schunard om Kvinder

 

Tinus de Schunard om Kvinder
Tinus de Schunard – 26 – Burlesque Performer og ejer af Cabaret Bohemia.
www.cabaretbohemia.dk
Med snart ti års erfaring i The art of Tease, er Tinus de Schunard Danmarks førende Burlesque ikon.

Tinus gør sig ikke blot i at forføre det ganske land med sine altid storslåede og imponerende acts, han inddrager sit publikum i den fortryllende verden, hvor tunge røde gardiner og cigaretrør sætter rammerne for hans cabaret. I over 2 år har Tinus haft stor succes med Cabaret Bohemia, der er hans hjertebarn. Tinus er i fuld gang med at udvikle cabareten, og der er masser af nyt at glæde sig til .

Gennem tiderne har Tinus optrådt for masser af mennesker og er blevet kåret som Frk. Verden og Nattens Dronning. Tinus har desuden stor erfaring indenfor teater, film og har optrådt i en lang række musikvideoer, modeshows, tv-programmer og talkshows. Der er desuden lavet en dokumentar over Tinus’ karakterer i filmen ‘Tomrum’.
Tinus mener, at mennesket idag bliver overstimuleret og har glemt forførelsens kunst. Han mener, at kvinder har glemt deres værd, og at det desværre har en voldsom effekt på måden, mænd opfatter dem på.

Men fortvivl ej – Tinus har nemlig viet en stor del af sit liv på at afholde workshops klasser, hvor han lærer kvinder at finde ind til deres inderste Femme Fatale.

Hvad fascinerer dig mest ved kvinder?
Kvinder facinerer mig så meget, at jeg har viet mit liv til at imitere dem!

I den tid vi lever i, er det blevet moderne for et stort flertal kvinder at ‘slække’ lidt på det, der i gamle dage var et klokkerent must og som seperede dem fra mændene; nemlig at gøre brug af den medfødte evne, der gør, at kvinder pr natur er i stand til at tale til mænds ‘hemmelige øre’. Nemlig at turde stå ved sit køn og tease en mand, så han uden at bemærke noget, betingelsesløst må overgive sig til hende. En (desværre) sjælden evne at spore blandt nutidens kvinder, men som jeg mener, de alle besidder og sagtens kan udvikle og lære at mestre. Dog er det hændt et par gange i mit liv, at jeg er rendt ind i ‘den slags’ kvinder, og det er uden sammenligning det, der facinerer mig allermest!

For at finde opskriften på denne glemte ‘6. sans’, har jeg måttet en tur helt ned i menneskets urkrafter og naturinstinkter. Det jeg har kunnet koge det ned til, er, rent banalt; at mænd jager – kvinder vil erobres!

Deri opstår en ubalance, når det ‘stærke køn’ insisterer på at ligne mænd mere og mere. De er blevet så skide seje og selvstændige, at de ikke efterlader meget plads til en mand i deres liv.

Vi kan hurtigt blive enige om, at der er mange idioter der ude, men hvis kvinder ikke viser mænd tillid og tør overgive sig af og til, udelukker de samtidig muligheden for at lukke alle de dejlige mænd ind, der ikke er idioter og ubetinget vil forgude dem!

Hvad undrer du dig mest over, at kvinder gør?
Jeg har svært ved at opretholde respekten for kvinder, der ikke tror på sig selv og f.eks vælger at stille sig i skyggen af en mand.

Derudover tror jeg ikke kvinder ved, hvor meget skygge de kaster over deres køn, når de vælger at ‘lege’ ubetinget med en mand, for deres egen fornøjelses skyld. Med den tendens jeg ser i samfundet, hvor der bliver flere og flere stærke kvinder, der kan klare sig selv, undrer det mig grænseløst, når kvinder ikke tror på sig selv eller kan få sig selv til at lege med mænd. For mig er en stærk kvinde en, der hviler i sig selv, og behandler andre, som de gerne selv vil behandles. Heldigvis kan begge disse dyder læres, hvilket er det, jeg arbejder på at lære kvinder, når jeg afholder workshops.

Hvis du var kvinde i en uge, hvad ville du lave?
Hahaha.. Ja jeg ville jo nok lave det samme, som jeg gør nu! Optræde med mine forførende og vilde Burlesque acts og lære tidens kvinder at gøre kunsten efter. Der er jo intet, der kan gøres op imod at blive beundret af af en horde savlende mandfolk – med sin kvindelighed og integritet intakt!
Derudover ville jeg selvfølgelig have travlt med at udforske mit køn yderligere og se og mærke hvad det kan.

Hvad er kvinder bedre til end mænd?
Jeg kan ikke umiddelbart komme på noget, der gør kvinder bedre end mænd – eller omvendt!

Som bisexuel mand møder jeg tit kønsrolleskifte, originaler og unormaliter, der bekræfter mig i, at man ikke kan sætte den slags i kasser. Kønsbestemte arbejdsstillinger og evnen til at fordybe og udtrykke sig, er i mit perspektiv efterhånden ret udlignet.

946741_10151398346689499_1805646978_n

Til sidst et velmenende men kærligt råd til kvinder fra dig

Behandl dig selv med respekt og kærlighed og brug en masse energi på at vise verden, hvorfor netop DU har en vigtig plads i den. Lær at tro på dig selv og kend dit værd! Mød andre med nysgerrighed, åbenhed og ydmyghed. På den måde sikrer du dig at blive respekteret og opfattet, som et helt og ærligt menneske. Er det i bund og grund ikke det, vi alle søger?

Så hvis du har det – Vis det!

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Malene: Jeg håber af hele mit hjerte og jeg krydser krampagtigt fingre for, at min kæreste læser dagens indlæg (sandsynligheden er minimal)

Kvindetid med Carina Heckscher

Kvindetid med Carina Heckscher

Jeg er Landsambassadør i Kvindenetværket WiB Danmark – her er vi over 350 kvinder i hele verden der kommunikerer online og også er super gode til at mødes til vores events

Mænd der opdrager kvinder: Kvinder er det rene vanvid!

Mænd der opdrager kvinder: Kvinder er det rene vanvid!

Robert Lubarski: Kvinder er det rene vanvid! – derfor elsker jeg kvinder!