Tini: Sådan kan du minimere topmavsen

 

Tini: Sådan kan du minimere topmavsen
Er du gravid eller – well … ser du bare sådan ud? Læs også hvis du er slank som en lygtepæl, men har … du ved – MAVE

Jeg har en håndfuld gode nære veninder. Og det sker, jeg præsenterer dig for dem her og mit i nyhedsbrev. Det gør jeg også i dag. Fordi, jeg tror, du måske kender – lad os kalde hende Jeanettes – problem.

Hun er ret pæn. Og slank.
Men..
Hun har født to børn. Og har … well – topmave.

I juni købte hun (endnu) en ny kjole, tog den på og smuttede til stranden i klipklapper med mand og børn. Glad og alt det der. Lige indtil, hun mødte en bekendt, som glædestrålende – og så højt at HELE stranden kunne høre det – udbrød:
Arj, skal I have én til? Hvor skønt!

Lad mig nøjes med at sige to ting
1 – Den strandtur sluttede brat.
2 – Hun har ALDRIG haft den kjole på siden.

Min veninde KAN bare ikke komme af med den mave. Ligegyldigt, hvad hun spiser eller ikke spiser. Om hun svømmer, cykler, løber eller springer badut. It’s mission impossible.

So what?
Her er 3 ting, hun – og dig, der eventuelt kender problemet eller kender én, der gør – bare skal lade HELT VÆRE med at gøre:

1: INGEN BREDE BÆLTER

Mange tror fejlagtigt at de ved at sætte et stort bredt (rødt lak) bælte lige hen over “bulen”, at de så skjuler den – ret faktisk er det det modsatte der sker, nu får “bulen” al den opmærksomhed, som du ikke er interesseret i. I stedet skal du om jeg så må sige gøre området neutralt og ikke have hverken bælter, tørklæder eller andre kreative ting til at sidde lige dér.

2: INGEN ’KLÆBEN TIL KROPPEN’

Piger med mave kan SAGTENS gå i kjoler – også de kropsnære. Hemmeligheden ligger i

a) snittet og

b) materialet. Undgå materialer, der klæber til kroppen.

3: INGEN KORTE OVERDELE

Korte overdele der slutter lige midt på bulen – well ..do I need to say more …?

Download GRATIS smugkig – og bliv klogere på dig og din kropsform uden at lægge en eneste krone.
Vil du gerne være lidt klogere på det der med dig og din kropsform? Kunne du tænke dig at vide præcist hvad du skal gå efter hvis du har topmave .. eller meget korte ben .. eller brede hofter .. eller – well you get the picture.

Tag et gratis smugkig
http://www.stilnavigator.dk/storebukser/

Vil du have HELE kurset til evigt eje?
Og lære alt om hvordan du skal klæde dig, shoppe, organisere din garderobe, finde din stilkerne og much more?

Hele sommeren igennem har kvinder i alle aldre fulgt onlinekurset Stylebootcamp.
http://www.stilnavigator.dk/tagforingen/

object style=”height: 390px; width: 640px”>

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor – Det var en mærkelig besked at få, en meget definitiv én af slagsen, som vækker nogle dybe refleksioner. I dag er der dukket en lille afskeds følelse op i mig, en afsked med min fertilitet, med muligheden for at blive mor, også selvom jeg ikke ville benytte mig af den.

ELSK livet, ELSK hjertet – bær ELSKsmykket

ELSK livet, ELSK hjertet – bær ELSKsmykket

sæt igen i år fokus på forskning i kvinder og hjertekarsygdomme på smukkeste vis

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Opbevarer du dem i køleskabet, skal du være opmærksom på at chokoladen efter et par dage bliver grå i det.. Men helt ærligt. Hvor lang tid mon de holder?