Ting du skal have styr på inden juleaften

 

Dette indhold er sponsoreret. 

Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi forsøge at hjælpe dig en smule. Vi har lavet en lille liste over tre af de vigtigste ting, du skal have styr på, inden datoen hedder den 24. december – og faktisk også lidt inden.

Alt angående juletræet

Du skal selvfølgelig have styr på juletræet. Og ja du kan godt sætte manden til det, men det er ikke altid, at han lige vælger det rigtige jo. Derfor må du hellere selv tage med, så det bliver det helt rigtige træ. Om i selv er ude at hugge eller vælger mellem nogle, der er hugget, så er det bedst, hvis du tager med.

Dernæst skal der være styr på alt hvad der hedder pynt til træet. I skal naturligvis have et stort udvalg af juletræspynt, så børnene kan hygge sig med at hjælpe til med at pynte det. Så husk lige på, hvor det nu var i gemte pyntet sidste år. Og så kan du jo altid købe lidt ekstra eller nyt i år.

Gaver

Ja ja det lyder som noget, man ikke glemmer. Men lige pludseligt er det bare den 20. december, og så du har stadig ikke fået styr på. Begynd derfor nu at få rykket folk, du ved i er på gaver med. Bed dem om en ønskeliste allerede nu, og så kan det være, at det rent faktisk bliver i år, hvor du er ude i god tid. Det ville da være skønt, hvis det kunne blive sådan en jul.

Julebagning

Julen skal selvfølgelig også være lig med hygge. Og med hygge så mener vi lidt godt til den søde tand. Man må godt spise lidt ekstra godt, når det er december. Derfor skal du have styr på julebagningen. Lidt hjemmebag er altid godt, så I har noget at snacke med hele måneden igennem. Få derfor handlet ind til julebag og kom i gang med pebernødder, vaniljekranse, klejner, brunkager, osv.

Vi håber, at du kan bruge denne lille liste. Den er ikke fyldestgørende, men vi synes, at det er nogle af de vigtigste ting at få styr på. Det kan i hvert fald ikke blive rigtig jul, hvis de ikke er på plads.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Karen Seneca: Græsset er grønnere et andet sted

Karen Seneca: Græsset er grønnere et andet sted

Jeg lærte lektien en formiddag, hvor jeg vågnede med tømmermænd og ikke orkede at gå til en venindens fødselsdagsbrunch.

Christina Bendix: Jeg blev forført af juicebølgen

Christina Bendix: Jeg blev forført af juicebølgen

Efter en dejlig ferie i USA – ja så røg også jeg ud af rutinen, og det ærgrede mig vildt, for det gav for mig virkelig god mening at juice. Jeg følte mig ærligt (mellem dig og mig) freaking SEJ og lidt små-frelst, når jeg kom gående ned igennem Lyngby Hovedgade med en grøn hjemmelavet juice.

Tini Owild: Stumpebukser – undgå at se dum ud i dem

Tini Owild: Stumpebukser – undgå at se dum ud i dem

Lad os få opklaret stumpebukse-mystikken, så du kan springe ud i efteråret i bukser, der stopper lige over anklen. Uden at se spor dum ud.