Ting du skal have styr på inden juleaften

 

Dette indhold er sponsoreret. 

Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi forsøge at hjælpe dig en smule. Vi har lavet en lille liste over tre af de vigtigste ting, du skal have styr på, inden datoen hedder den 24. december – og faktisk også lidt inden.

Alt angående juletræet

Du skal selvfølgelig have styr på juletræet. Og ja du kan godt sætte manden til det, men det er ikke altid, at han lige vælger det rigtige jo. Derfor må du hellere selv tage med, så det bliver det helt rigtige træ. Om i selv er ude at hugge eller vælger mellem nogle, der er hugget, så er det bedst, hvis du tager med.

Dernæst skal der være styr på alt hvad der hedder pynt til træet. I skal naturligvis have et stort udvalg af juletræspynt, så børnene kan hygge sig med at hjælpe til med at pynte det. Så husk lige på, hvor det nu var i gemte pyntet sidste år. Og så kan du jo altid købe lidt ekstra eller nyt i år.

Gaver

Ja ja det lyder som noget, man ikke glemmer. Men lige pludseligt er det bare den 20. december, og så du har stadig ikke fået styr på. Begynd derfor nu at få rykket folk, du ved i er på gaver med. Bed dem om en ønskeliste allerede nu, og så kan det være, at det rent faktisk bliver i år, hvor du er ude i god tid. Det ville da være skønt, hvis det kunne blive sådan en jul.

Julebagning

Julen skal selvfølgelig også være lig med hygge. Og med hygge så mener vi lidt godt til den søde tand. Man må godt spise lidt ekstra godt, når det er december. Derfor skal du have styr på julebagningen. Lidt hjemmebag er altid godt, så I har noget at snacke med hele måneden igennem. Få derfor handlet ind til julebag og kom i gang med pebernødder, vaniljekranse, klejner, brunkager, osv.

Vi håber, at du kan bruge denne lille liste. Den er ikke fyldestgørende, men vi synes, at det er nogle af de vigtigste ting at få styr på. Det kan i hvert fald ikke blive rigtig jul, hvis de ikke er på plads.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mette Haulund: Vil du have det bedste ud af ferien som sammenbragt familie?

Mette Haulund: Vil du have det bedste ud af ferien som sammenbragt familie?

Jeg glæder mig til sommerferien, men det er faktisk helt ikke helt uden bekymringer, for det er jo ikke altid lige nemt at få det hele til at gå op i en sammenbragt familie

REKLAME: Gå choko-amok i CHOCOMANIA

REKLAME: Gå choko-amok i CHOCOMANIA

Det siges chokolade giver den samme følelse forelskelse – måske derfor Valentines og choko går godt i spænd?

The Body Shop: 24 nye neglelakker i flotte farver

The Body Shop: 24 nye neglelakker i flotte farver

The Body Shop: Vores neglelakkollektion er vegansk og velegnet til veganere. Indeholder ingen animalske biprodukter.
Pris 80.00 Kr.