The Wedding Planner: Den gode fest findes i detaljerne

 

Den anden liste er en leverandøroversigt. Denne liste skal indeholde alt om de aftaler, der er indgået for brylluppet. Hvem leverer de forskellige varer eller servicer; transport i hestevogn, bryllupskagen, blomster til feststedet, musik under middagen og måske dj til festen. Hvad er aftalen med leverandøren, tidspunkt m.v. og hvem skal man kontakte, hvis noget går galt. Og husk, her er det ikke nok med telefonnummeret til firmaets kontor. Man skal kunne kontakte en person, der svarer telefonen på en lørdag. Hvis brylluppet bliver holdt et sted, hvor brudeparret selv har sørget for catering, skal der også været kontaktdetaljer på tjenere og kokke, og det skal selvfølgelig også være noteret, hvornår tjenerne ankommer og tager hjem igen.

Begge lister er omfattende og kan vise sig at være det, der redder det hele, hvis der er noget der går galt. Når man laver sine lister, kan man tage udgangspunkt i budgettet og tjeklisten, hvis man har brugt en. Man kan kigge på de ting, man har købt eller bestilt, og hvis disse ting spiller en rolle i afviklingen af brylluppet, skal det med på listen. Man behøver jo ikke at skrive ned, hvor kjolen er købt og nummeret på det firma, der har lavet invitationerne. Det har jo ikke afgørende betydning på selve dagen. Når man så har lavet sine lister, kan man spørge en af gæsterne eller en af forældrene til brudeparret, om de mener, at man har alt på plads. Kunne de forestille sig noget, der kunne gå galt, og som man ikke har på sine lister.

Hvis man har gjort sig alle disse forberedelser, og man er sikker på, at alt er dækket ind, kan man, som brudepar, være helt sikker på, at det hele kommer til at gå helt fint. Når man nu har brugt mange måneder, og sikkert også mange penge, på at planlægge det perfekte bryllup, ville det jo være rigtigt ærgerligt, hvis der var noget, der glippede i afviklingen af brylluppet.

Hyr en bryllupsarrangør
Jeg mener, at alle brudepar har fortjent at få deres drømmebryllup, og man kan selv gøre meget for at sikre, at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne. Men hvis kaos altid hersker i jeres omgivelser, kunne det være en fornuftig investering, at hyre en bryllupsarrangør til at bevare det helt kølige overblik på dagen.

FLERE ARTIKLER FRA MIE

Slot, Forsamlingshus eller?
https://kvindetid.dk/the-wedding-planner-slot-forsamlingshus-eller/

Bryllupskagen – Skal se fantastisk ud og smage himmelsk
https://kvindetid.dk/the-wedding-planner-bryllupskagen-%e2%80%93-skal-se-fantastisk-ud-og-smage-himmelsk/

Denise og Anders Bryllup
https://kvindetid.dk/the-wedding-planner-denise-anders-bryllup/

Ude godt hjemme bedst
https://kvindetid.dk/the-wedding-planner-ude-godt-hjemme-bedst/

Her kan du booke Mie
E-mail: mail@themainevent.dk
Website: www.themainevent.dk
Facebook: www.facebook.com/themaineventdkKvindetidskort1

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lise Møller: Påskeforkælelse uden deller

Lise Møller: Påskeforkælelse uden deller

Otte tips til påskeforkælelse uden deller. Lise Møller Andresen giver gode tips og en opskrift på de skønneste kokoskugler. Rigtig god påske.

Michelle Hviid: Hip hurra – det min fødselsdag!

Michelle Hviid: Hip hurra – det min fødselsdag!

Det har været en af de bedste fødselsdage i mit liv.. Jeg er lige steget ud af badekarret, hvor jeg filosoferede over de fødselsdage, som ikke var så vældige.

Mariakaisa: Er du også ude af takt med naturen?

Mariakaisa: Er du også ude af takt med naturen?

I vores kultur og i de flestes liv, så lever vi helt ude af takt med naturen.
Vi lever i kunstigt lys, dvs. at vores kroppe aldrig oplever helt fuldstændig mørke.
Vi er altid pakket ind og har masser af varme på vores huse, dvs. at vores kroppe aldrig oplever kulde.