Sussanne Wexø: Nu tager efteråret fat!

 

Sussanne Wexø: Nu tager efteråret fat!


Nu begynder efteråret at tage fat!

Septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide… men ikke altid. ‘Lige nu er himmelen bare mat og nærmest uden kulør.

‘Åh suk! Jeg føler mig selv en smule mat og uden kulør i denne tid. Solen skinner stadig i ny og næ, og samtidig er det både lidt køligt og gråt. Himmelen er ikke rigtig blå, faktisk mest diset. Hvad betyder alt dette? Jeg har det jo på samme måde.

Kan det virkelig passe at årstiden påvirker humøret?
Vi bor jo i Danmark, og her taler vi altid om vejret, fordi det er af så stor betydning. Vi kender efterhånden alle til værdien af lys, og de fleste af os føler os bare gladere, når solen skinner.
‘Men hva´så når det er gråt det meste af året? Hvad stiller vi så op?
Vi nyder alle denne årstid, når vi har opmærksomheden på det smukkeste og mest vidunderlige farveskift overhovedet! ‘Og kan vi så også lære at nyde helheden, alle de blå, mørke, lyse, grå nuancer?
Ja, vi kan lære at undersøge og forstå, hvordan årstiderne påvirker os i dybden, og hvordan vi kan benytte dette skifte til at lære mere om os selv.
I Wisdom & Visions Club byder jeg på en transformerende øvelse til dybere indsigt. Det er en øvelse, hvor man ved lyd og mantra chanter sanskrit ord, og oplever en forbindelse med livets cyklus. Herigennem vil vi opleve en ro ved at indse, at alt har en fødsel, et liv, en død og en genfødsel. Det er meget smukt, og du kan stadig nå at være med. Læs mere om klubben her.
Ps. Det sidste nye er i øvrigt at du nu som medlem kan deltag gratis i de fysiske Silent Mornings hver mandag.

Det er tid til nedtrykthed og begyndende vinterdepressioner.

Ja, det er smukt, og også udfordrende…
Tilbage til den tunge følelse af at efteråret tager fat. Jeg føler mig så sårbar og indadvendt.
Jeg begyndte ugen med meditation, yoga, mere yoga og mere meditation, -et fantastisk mindfuldt job/oplæg i en virksomhed og masser af gåpåmod. MEN… Så skete det.‘Netop da jeg havde valgt at holde fokus på kærligheden, blev jeg udfordret i min egen familie. Sådan er det så ofte. Så skal vi liiiige testes, ik?
Jeg var til 70 års fødselsdag hos min mor, på en mandag midt i ulvetimen. Børnene var urolige og trætte, og ja en hel del støjende. Min familie tyssede på dem, og det samme gjorde jeg, selvom jeg inderst inde ønskede at give plads til, at de (børnene) kunne være som de jo er. Altså, jeg ønskede den accept, som jeg selv forsøger at sende ud.
Jeg oplevede, at jeg gav slip i min egen accept og blev smittet og påvirket af stemningen omkring mig. Alle de gamle trætte familiemønstre dukkede op, og alle “ulvene” sloges.
Jeg kunne mærke, hvordan jeg igen følte mig “udenfor” flokken.

Jeg hørte ikke til! 

Kender du det? Det med at man slet ikke hører til i sin egen familie, og egentlig ikke forstå, hvordan man er endt der´…
Dog jeg ved udemærket godt, at det er her, at jeg har valgt at modtage livets dybeste lektier og indsigt. Det er her, at jeg udfordres, og det er her, at jeg kan træne. Jeg kommer nemlig fra et hjem, hvor al berøring og følelser er sentimentalt pladder og hvor “den stærkeste” (læs koldeste) overlever… Dette passer jo heller ikke, den koldeste er den mest sårbare, og har brug for masser af omsorg, men jeg kan ikke trænge igennem på min måde, og jeg føler mig fortvivlet.
Vi har alle vores livslektier, og vi er i træning i menneskelig interaktion,- og kærlighed.
Ahhh. Tilbage til kærligheden, den kender alt, og overvinder alt. Måske modtages den ikke altid, og mange hjerter har lukket af, – men jeg har den jo i mig selv og det er nok.
Jeg kan leve i et bevidst valg af kærlighed til mine omgivelser, og ikke mindst til mig selv. Hvis jeg holder fat i kærligheden her, så vil jeg kunne stå fast og med et kærligt sind vælge til og fra i livet.
Det kan dog vise sig, at være noget af det sværeste overhovedet.

Jeg tror jo dybest set, at vi mennesker er her på jorden for at lære dette i fællesskab.
At dyrke kærligheden og herigennem også tilgivelsen og al anden adfærd, der hører til.

Derfor vil jeg kickstarte denne indsigt lige nu. Jeg vil være fuld opmærksom på kærligheden i alle former. – Ògså i efterårets mørke skygger, tåge og dis.
Jeg vil gå “all in” undersøge og dele, og jeg håber at du vil være med.
Jeg ved at dette er mit kald, og hvis du føler genklang i dit hjerte, så lad os vokse sammen.
Jeg begynder nu at tage kontakt til den højeste kilde, engle og vejledere, og sammen skaber vi et fantastisk afsæt, som jeg naturligvis deler i min faste Wisdoms & Visions tribe. Jeg tror alle vi har brug for en tribe, en flok, hvor vi bare kan være os selv. Jeg vil naturligvis nyde at have dig med her, men ellers så søg din flok, og nyd oplevelsen.


Alt kommer i rette tid, sted, sammenhæng og i dybeste mening!

Jeg inviterer i denne tid til Moderne Spirituel Mentor overbygning, som dybest set er en overbygning til din personlige og spirituelle viden og praksis, som transformerer dig som mentor og formidler af kærlighed og spiritualitet. Her vil vi også have den dybeste forståelse for at tage imod kærlighedens budskaber.
Mulighederne er mange, og det starter med vores valg…

Åhhh ja. Hvilken vidunderlig rejse livet er.

Lige nu er der plads til masser af forståelse for efterårets nedlukning og klargørelse til transformation. Jeg glæder mig! Hvor blev tyngden nu af.
Regnen pisker, og jeg glææææder mig til at piske med den …

I KÆRLIGHED & NAMASTE
Sussanne 
Shant Sahej Kaur
Ps. Mere om ulve, mørke og kærlighed følger …
Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Birgitte Asmussen: Fortæl mig ikke om dit problem, fortæl mig, hvad du vil gøre ved det.

Birgitte Asmussen: Fortæl mig ikke om dit problem, fortæl mig, hvad du vil gøre ved det.

Det, der eventuelt kunne hjælpe, var at holde mund og lytte. Lytte til de råd man får – og så i øvrigt efterleve dem.

Bliv bevidst om din tøjstil

Bliv bevidst om din tøjstil

Kommer du ofte hjem med en hel bunke tøj efter shoppeturen, som du ender med aldrig at få brugt? Find din personlige stil og målret din shopping herefter. Her kommer et par fif, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Ny bog fra Mie: Sådan gør du ønskebrylluppet til virkelighed!

Ny bog fra Mie: Sådan gør du ønskebrylluppet til virkelighed!

Bogen giver jer et komplet værktøj til at gennemføre jeres bryllupsplanlægning fra start til slut med den samme struktur, som I ville kunne købe hos en professionel bryllupsarrangør. Bogen er en arbejdsbog, som brudeparret kan tage med sig gennem hele planlægningen.