Sexolog Kirsten Handberg: Har du styr på dit sexværd?

 

”Hvis man på den måde ikke giver sig selv lov til at være fri til at nyde sex, men i stedet udnytter sig selv seksuelt  eller lader andre udnytte én seksuelt, lider man typisk af negativt sexværd”, siger sexolog Kirsten Handberg.
Hun understreger samtidig, at hvis man har været udsat for seksuelle overgreb, gentagene gange har fået overskredet sine grænser eller generelt lider af negativt selvværd, er det meget normalt, at man får et negativt sexværd, og at negativt sexværd på den måde ikke nødvendigvis altid er noget, man selv skaber.

Styrk dit sexværd
Selvom man ikke nødvendigvis bevidst eller ubevidst selv har skabt et negativt sexværd, må man stadig tage ansvar for at stoppe med at lade det være en del af ens seksual liv. Det er  derfor en god idé at søge hjælp hos en sexolog til at styrke sit selvværd og sit sexværd. Det kan nemlig godt betale sig at få styr på sit sexværd.

”Alle kvinder har fortjent et godt sexliv med masser af nydelse, glæde og ligeværdig leg, hvad enten det er med en skøn partner eller solo. Det kan der ikke herske tvivl om. Kvinden er historisk seksuelt frigjort, men inde i mange af os, lurer et negativt sexværd som hæmmer os, og det må vi se at få ryddet af vejen. Hvis vi arbejder med at udvikle et positivt sexværd, har vi det automatisk bedre med vores kroppe og vi vil opdage, at vi får det meget bedre med at dyrke sex”, mener sexologen.

Ifølge Kirsten Handberg kan alle kvinder komme fri af det lave sexværd. Men det kan være en lang rejse, hvor man ofte må gå tilbage og kigge på ens seksuelle historie. Det kan være hårdt, men det er det hele værd, forsikrer hun.

Har du måske negativt sexværd? Er du i tvivl? Har du brug for hjælp til at komme fri af det og styrke dit selvværd og sexværd?
Kirsten har speciale i sexværd og hjælper fra sin praksis kvinder med at få et helt nyt sexliv med masser af glæde, selvtillid og masser af værd.
Kirsten har praksis i København K. Læs mere på www.kirstenhandberg.com

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Gaveideer til ham, der elsker at stå på ski

Gaveideer til ham, der elsker at stå på ski

Står du og mangler en gaveide til ham, der elsker at stå på ski og samtidig kan lide nye gadgets, så er der her 3 hurtige ideer. Der er ingen tvivl om, at er han til gadgets, vil han elske at pakke disse ned i tasken, og han vil helt sikkert værdsætte dig for din opfindsomhed.

The Body Shop vandt to DBAs og du kan vinde vinderprodukterne

The Body Shop vandt to DBAs og du kan vinde vinderprodukterne

Like/synes godt om opslaget på vores facebookgruppe og skriv dit navn i kommentarfeltet, så deltager du i konkurrencen om at vinde “et sæt” Wild Argan Radiant Oil 195 kr. All-In-One Instablur 185 kr.

Kvindetid med Sølvi Ellinora Degnegaard

Kvindetid med Sølvi Ellinora Degnegaard

Vil du afsløre noget småhemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid? Jeg har engang fået et gavekort til et massagested i Købmagergade og bestilte tid hos en mand. Som del af massagen blev mine bryster masseret. Det havde jeg ikke lige set komme. Det dumme var, at jeg ikke sagde stop. Det havde jeg nok gjort i dag. Eller også havde det ikke været så grænseoverskridende i dag – det ved jeg ikke.