Sexolog Kirsten Handberg: Har du styr på dit sexværd?

 

”Hvis man på den måde ikke giver sig selv lov til at være fri til at nyde sex, men i stedet udnytter sig selv seksuelt  eller lader andre udnytte én seksuelt, lider man typisk af negativt sexværd”, siger sexolog Kirsten Handberg.
Hun understreger samtidig, at hvis man har været udsat for seksuelle overgreb, gentagene gange har fået overskredet sine grænser eller generelt lider af negativt selvværd, er det meget normalt, at man får et negativt sexværd, og at negativt sexværd på den måde ikke nødvendigvis altid er noget, man selv skaber.

Styrk dit sexværd
Selvom man ikke nødvendigvis bevidst eller ubevidst selv har skabt et negativt sexværd, må man stadig tage ansvar for at stoppe med at lade det være en del af ens seksual liv. Det er  derfor en god idé at søge hjælp hos en sexolog til at styrke sit selvværd og sit sexværd. Det kan nemlig godt betale sig at få styr på sit sexværd.

”Alle kvinder har fortjent et godt sexliv med masser af nydelse, glæde og ligeværdig leg, hvad enten det er med en skøn partner eller solo. Det kan der ikke herske tvivl om. Kvinden er historisk seksuelt frigjort, men inde i mange af os, lurer et negativt sexværd som hæmmer os, og det må vi se at få ryddet af vejen. Hvis vi arbejder med at udvikle et positivt sexværd, har vi det automatisk bedre med vores kroppe og vi vil opdage, at vi får det meget bedre med at dyrke sex”, mener sexologen.

Ifølge Kirsten Handberg kan alle kvinder komme fri af det lave sexværd. Men det kan være en lang rejse, hvor man ofte må gå tilbage og kigge på ens seksuelle historie. Det kan være hårdt, men det er det hele værd, forsikrer hun.

Har du måske negativt sexværd? Er du i tvivl? Har du brug for hjælp til at komme fri af det og styrke dit selvværd og sexværd?
Kirsten har speciale i sexværd og hjælper fra sin praksis kvinder med at få et helt nyt sexliv med masser af glæde, selvtillid og masser af værd.
Kirsten har praksis i København K. Læs mere på www.kirstenhandberg.com

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Zoe: Jeg har lavet en Facebook side, hvor jeg deler gratis gode råd og tips flere gange om ugen. Da jeg også synes, at andre også skal have glæde af dem.

Juletilbud fra Olrik: Køb en signeret ‘Kvinde, kend din mand’

Juletilbud fra Olrik: Køb en signeret ‘Kvinde, kend din mand’

Hvad sker der bag manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms’er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Her er bogen, der giver dig gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

Charlotte Lotus Sommer: Tre  tricks til hvordan du får mere power i dit liv

Charlotte Lotus Sommer: Tre tricks til hvordan du får mere power i dit liv

Dette er andet indlæg i serien om power. I dette indlæg vil jeg gerne give dig 3 tips til, hvordan du booster din power.