Michelle Hviid: Jeg elsker

 

Michelle Hviid: Jeg elsker

www.michellehviid.dk

Forstår mennesker ikke hvad det siger om dem, når de ikke kan rumme, at jeg elsker igen? At jeg er swept off my feet, komplet og aldeles forelsket? Fordi DE ikke kan følge med?

Jeg har slettet, hvad nogle skriver, fordi det er så himmelråbende uforståeligt dumt det, de skriver. I mine øjne. Ingen skriver endnu noget jeg ikke ved?

Halvkærligt (men hånligt) siger de, “Du er god til at forelske dig” (med et usynligt spørgsmålstegn bagefter). Man venter på, at jeg forholder mig til det de siger.

Det gør jeg så nu. Ja. Han er pisseklog og sjov, modig og indsigtsfuld, intelligent og lækker – og min. Klart jeg hægtede mig totalt fast. Igen.

Jeg har aldrig været så forelsket. “Nååå”, siger skeptikeren (som ikke tør forelske sig, selv), “det sagde du også sidst”. Og så det kamuflerede spørgsmålstegn, man venter på at jeg forholder mig til det, de siger.

Jeg er sgu da ligeglad hvad normen er? Hvad folk som er bange tænker? Jeg har ingen drøm om at være ligesom dem. Bange. Jeg drømmer om at turde mærke efter, sige hvad jeg tænker, gøre mig umage. Være modig. Ansvar. Elske igen.

Den type menneske holder jeg øje med. De mest modige kan lære mig mest.

Man tårnet er frit, til dig der vil sidde deroppe hele livet, og se på mens jeg mærker, smager og ELSKER.

Sagen er den, at jeg er forelsket. Måske er det anden gang i mit liv, det føles som første. Jeg er 42 år, snart 43. Jeg tror han ved, at der har været mænd (ubestemt flertal) før ham.

Til mit bryllup frygtede jeg at det blev opdaget. Latterligt.

Og hvis det endelig er, så har jeg rørt ved 6 mænd på 20 år. Ikke mange i disse Tinder tider? Før det var der mange. Jeg kan næsten deres navne (hvis Anne hjælper mig).

Jeg er ikke den samme i februar 2015 (heldigvis), som jeg var i februar 2014. Eller i 1989. Jeg ændrer mig og insister på det – og jeg lader dem gå, som ikke tør mig, eller når de ikke kan følge med mere. Eller hvis de agerer bremse for mig i fart. Måske forstår jeg bedre mig selv nu! Nogle forlod mig. Av.

Jeg har aldrig været min mand utro, og jeg har altid lyst til ham. Hvem er med stadig, i et land som ifølge en rapport er nummer to (fra oven) i utroskab?

Der er sjældent plads til 3 eller mere i et velfungerende lykkeligt forhold og dermed bærer alle skyld? (Næsten)

Jeg udviklede mig mest da livet var værst.

Hyklere eller kedelige folk, glæd jer med mig, det gør de fleste. Jeg er i  øvrigt ikke heldig, at jeg har to børn med to mænd, det er pissebesværligt, og hvis vi skal have flere børn nu, bliver det med den au-pair pige ingen os har. Dem som har færrest regler er som regel størst. Dem som prøver at være store mennesker, er det tit ikke?

Jeg er modig og tør elske igen. Det som er farligst. Det er mig. Kærlighed er mig.

I øvrigt kan vi hvad vi kan, i kraft af dem vi møder og det vi gør. Handling.

Satans også at møde en jomfru nu….

Kh

Meget forelskede Michelle. Det har aldrig været mere rigtigt, jeg tror på os. Igen. Savner.

kærlighed

Kommentarer skrevet af andre
 • Charlotte

  25. februar 2015 kl. 11:34

  Hvor er det rigtigt. Er selv vanvittigt forelsket i en fuldstændig fantastisk mand. Jeg har tre børn, han har tre børn. Vi bor langt fra hinanden. Arbejder meget begge to. Jeg vil ham. Han vil mig. Vi får det hen. Tror på kærligheden. På hinanden og lykkes.
  Forelskelse er vidunderligt og skal nydes. Hver dag og helst hele livet.
  Lykke til dig Michelle fordi du er❤️

 • Majbrit

  25. februar 2015 kl. 08:56

  Tillykke med kærligheden, som finder dem, der tror på den

 • Helle

  25. februar 2015 kl. 08:35

  OG det skal du da bare blive ved med.
  Jeg beundre dig for dit mod og vilje, for jeg er en af dem der ikke “tør” og ikke ved om jeg kommer til at “turde” igen.
  Stort tillykke til dig og ham.
  Der er bare ikke noget bedre smukkere og mere vidunderligt end forelskelse og forelskelsen og alt hvad det medføre.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Boligcious: Boligtrend – Kaktusser og sukkulenter

Boligcious: Boligtrend – Kaktusser og sukkulenter

Planter i boligen er et MUST, og særligt kaktusser og sukkulenter skal du have i din bolig, hvis du skal være bare en lille smule med på boligmoden.

Kvindetid med Lisbet Hjort

Kvindetid med Lisbet Hjort

I dag er kvindetid noget helt andet for mig. Kvindetid er den tid, vi er i lige nu. En tid, hvor vi har mulighed for at integrere alt det feminine i os og udleve det i vores dagligdag – både i hjemmet, i fritiden og på arbejde. Og jeg synes ikke, det er en helt let opgave.

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.