Michelle Hviid: Jeg elsker

 

Michelle Hviid: Jeg elsker

www.michellehviid.dk

Forstår mennesker ikke hvad det siger om dem, når de ikke kan rumme, at jeg elsker igen? At jeg er swept off my feet, komplet og aldeles forelsket? Fordi DE ikke kan følge med?

Jeg har slettet, hvad nogle skriver, fordi det er så himmelråbende uforståeligt dumt det, de skriver. I mine øjne. Ingen skriver endnu noget jeg ikke ved?

Halvkærligt (men hånligt) siger de, “Du er god til at forelske dig” (med et usynligt spørgsmålstegn bagefter). Man venter på, at jeg forholder mig til det de siger.

Det gør jeg så nu. Ja. Han er pisseklog og sjov, modig og indsigtsfuld, intelligent og lækker – og min. Klart jeg hægtede mig totalt fast. Igen.

Jeg har aldrig været så forelsket. “Nååå”, siger skeptikeren (som ikke tør forelske sig, selv), “det sagde du også sidst”. Og så det kamuflerede spørgsmålstegn, man venter på at jeg forholder mig til det, de siger.

Jeg er sgu da ligeglad hvad normen er? Hvad folk som er bange tænker? Jeg har ingen drøm om at være ligesom dem. Bange. Jeg drømmer om at turde mærke efter, sige hvad jeg tænker, gøre mig umage. Være modig. Ansvar. Elske igen.

Den type menneske holder jeg øje med. De mest modige kan lære mig mest.

Man tårnet er frit, til dig der vil sidde deroppe hele livet, og se på mens jeg mærker, smager og ELSKER.

Sagen er den, at jeg er forelsket. Måske er det anden gang i mit liv, det føles som første. Jeg er 42 år, snart 43. Jeg tror han ved, at der har været mænd (ubestemt flertal) før ham.

Til mit bryllup frygtede jeg at det blev opdaget. Latterligt.

Og hvis det endelig er, så har jeg rørt ved 6 mænd på 20 år. Ikke mange i disse Tinder tider? Før det var der mange. Jeg kan næsten deres navne (hvis Anne hjælper mig).

Jeg er ikke den samme i februar 2015 (heldigvis), som jeg var i februar 2014. Eller i 1989. Jeg ændrer mig og insister på det – og jeg lader dem gå, som ikke tør mig, eller når de ikke kan følge med mere. Eller hvis de agerer bremse for mig i fart. Måske forstår jeg bedre mig selv nu! Nogle forlod mig. Av.

Jeg har aldrig været min mand utro, og jeg har altid lyst til ham. Hvem er med stadig, i et land som ifølge en rapport er nummer to (fra oven) i utroskab?

Der er sjældent plads til 3 eller mere i et velfungerende lykkeligt forhold og dermed bærer alle skyld? (Næsten)

Jeg udviklede mig mest da livet var værst.

Hyklere eller kedelige folk, glæd jer med mig, det gør de fleste. Jeg er i  øvrigt ikke heldig, at jeg har to børn med to mænd, det er pissebesværligt, og hvis vi skal have flere børn nu, bliver det med den au-pair pige ingen os har. Dem som har færrest regler er som regel størst. Dem som prøver at være store mennesker, er det tit ikke?

Jeg er modig og tør elske igen. Det som er farligst. Det er mig. Kærlighed er mig.

I øvrigt kan vi hvad vi kan, i kraft af dem vi møder og det vi gør. Handling.

Satans også at møde en jomfru nu….

Kh

Meget forelskede Michelle. Det har aldrig været mere rigtigt, jeg tror på os. Igen. Savner.

kærlighed

Kommentarer skrevet af andre
 • Charlotte

  25. februar 2015 kl. 11:34

  Hvor er det rigtigt. Er selv vanvittigt forelsket i en fuldstændig fantastisk mand. Jeg har tre børn, han har tre børn. Vi bor langt fra hinanden. Arbejder meget begge to. Jeg vil ham. Han vil mig. Vi får det hen. Tror på kærligheden. På hinanden og lykkes.
  Forelskelse er vidunderligt og skal nydes. Hver dag og helst hele livet.
  Lykke til dig Michelle fordi du er❤️

 • Majbrit

  25. februar 2015 kl. 08:56

  Tillykke med kærligheden, som finder dem, der tror på den

 • Helle

  25. februar 2015 kl. 08:35

  OG det skal du da bare blive ved med.
  Jeg beundre dig for dit mod og vilje, for jeg er en af dem der ikke “tør” og ikke ved om jeg kommer til at “turde” igen.
  Stort tillykke til dig og ham.
  Der er bare ikke noget bedre smukkere og mere vidunderligt end forelskelse og forelskelsen og alt hvad det medføre.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Derfor kan brokkeri i små doser være godt

Lucy Lee: Derfor kan brokkeri i små doser være godt

Jeg har en privat regel om, at man må brokke sig én gang over det samme problem, og så må man se at komme videre

Mænd der opdrager kvinder: Lad mig få min morgenkaffe i fred!

Mænd der opdrager kvinder: Lad mig få min morgenkaffe i fred!

Min elskede mor vækkede mig stille hver morgen med en kop kaffe inden jeg skulle i skole.

Fire ting du kan lave på din fridag

Fire ting du kan lave på din fridag

Fire ting du kan lave på din fridag. Der findes næppe den kvinde, som ikke elsker at få en fridag en gang i mellem.