Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

 

Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

www.michellehviid.dk

 Mine negle har aldrig været så velplejede og jeg har ikke været tyndere i 20 år. Det er fotogent på de sociale medier.

Ikke når jeg skriver, det er grimt og man mister nemt appetitten midt i madbillederne. Eller, faktisk ikke kan skrive, men prøver. Min 8 årige datter står på lur når posten kommer med en pakke, det sjoveste er, når jeg skal skrive under, og ikke kan. Posten kikker væk og lader som ingenting!

Det er ikke fotogent.

Eller skal jeg også skrive noget om at blive forladt når man er allermest sårbar? Lam? Syg? Jeg har været alle faser igennem! Tænk hvis jeg blev målt og vejet for noget af det dummeste jeg har gjort i mit liv. Så var jeg intet andet end en løgner, tyv og en bedrager. Det er ikke fotogent. Og når man ikke elsker skal man sætte modparten fri. Det er smukkest, selv når jeg græd. Der er ikke meget ved at blive elsket af en som slet ikke elsker mig. Måske elsker jeg for meget? Eller elsker jeg kun de mest fantastiske?

Mens jeg stod op i dag, lavede havregrød, afleverede børn, ryddede lidt op, ordnede vasketøj, lod mig interviewe, kørte til zoneterapi, kørte hjem, sov til middag, brugte 890kr jeg ikke har på kosttilskud (som jeg ikke ved om virker) – var jeg lam i hovedet og højre side af min tunge sov, og jeg danner ingen væske i munden i højre side. Jeg er konstant tørstig.

Men nogen siger, det er smagløs promovering af mig selv at jeg skriver det. De følger mig, holder øje med mig, håber jeg holder kæft. Ber mig om at holde kæft. Jeg tænker, mens jeg drypper mit tørre øje igen, hvad har de nogensinde udrettet som jeg vil lære? Jeg tænker mens jeg målrettet blinker 1000 gange igen (nu hvor jeg kan) og kikker til alle sider imens, hvad jeg kan lære af dem?

Jeg gider ikke engang tage teflondragt på mere. Jeg er ligeglad med dem. Hvis jeg skal have 28 sting i hovedet, bruger jeg dem som det passer mig. Jeg skal tjene penge. Nu!

Det koster 995 kr at gå til øjenlægen og jeg har ikke råd til at blive blind!

Der er utvivlsomt nogen som har det både bedre og værre end mig. Det interessante for mig lige nu, er mig! Min datter taler til mig igen. At jeg kan gå igen. At balancen på venstre tager over og jeg taber næsten intet nu. At jeg ved hvilket år vi er i. 2015! Og 7 fra 100 er 93. Det ved jeg og måske virker mit øje  i morgen? Måske om 4 mdr?

Almindelige mennesker er sgu da ligeglade om det var et Akustikus Nerinom. Og hvis man ikke kan koderne til sine Dankort og ved ved hvordan man tørrer sig på toilettet, er det da hovedet? Hjernen? Jeg gider ikke diskutere det mere og patientforeningen er især for dem som aldrig slipper det. Godt den er der. Jeg slipper det! Døv på højre (husk det nu, højre!)

Mine negle har aldrig været pænere. Jeg har ikke været så tynd i 20 år – Og hvad så? Jeg fik blærebetændelse, tandkødsbetændelse og jeg blev sur på min mor. som madede mig og holdt mig i hånden?

Kh Michelle

PS. Jeg har prøvet 3 gange at have ondt af mig selv. Det virkede ikke. Træning virker og jeg er (mest) glad!

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Jeg tror, at de følelsesmæssige bånd er en af grundene til at så mange kvinder føler, at mænd har overtaget i dating. Fordi det virker nemmere for dem. Jeg hørte selv en mand sige til mig, at han lukkede af følelsesmæssigt, fordi han ikke ville/kunne have en kæreste. Tænk, at kunne det, tænkte jeg. Jeg kunne ikke.

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere fra Julie: Jitrois er kendt for at designet læder-tøj til pop- stjerner som Lady Gaga , Cher og Elton John, for at nævne et par stykker

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning – I dag er det Lykke Larsen.