Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”

 

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”
Et spritnyt digitalt slankekursus for dig, der elsker mad, men hader slankekure

De mange, lækre fristelser julen igennem kan nemt give sig udslag på badevægten. Så når julestadsen er lagt på loftet igen og den sidste klejne er spist, hopper mange ud i en stram januarkur, hvor chokolade bliver dømt ude og erstattet med tørstegt kylling og kogt broccoli.

“Problemet med de meget restriktive kure er, at de opdeler mad i tilladt og forbudt og så har vi miseren. Der sker simpelthen det, at hjernen vil forsøge at finde en udvej, for at slippe for de strikse anvisninger. Smugspisning bliver nemt udvejen, hvor man kan få det forbudte mad. Når vi spiser i smug, føles det lidt som om spisningen ikke har fundet sted, og vi snyder ikke bare omverdenen, men også os selv. Resultatet bliver en nærmest uendelig kur med yoyovægt i årevis – og med det samme problem hvert eneste år lige efter nytår – og lige før sommerferien.”

Sådan siger to af Danmarks mest erfarne eksperter udi varigt vægttab – Ernæringsekspert Marie Steenberger og NLP-psykoterapeut Lone Ladefoged, som er gået sammen om at skabe det ultimative, digitale slankekursus, der for alvor gør op med de traditionelle slankekure.

De mener januars vægttab skal gribes an på en helt anden måde, som garanterer et vægttab der holder – ikke bare ved udgangen af februar – men for altid.

Tankerne skal med, når vægttabet skal være varigt
For hvorfor bakse med de ekstra julekilo hvert eneste år, når du lige så godt kan få en række enkle strategier, som betyder at du både nyder julen OG holder vægten.

Det kræver kun at du bruger tid på at undersøge dine tanker og vaner – og at du er åben overfor at vende op og ned på din hidtidige forståelse af hvad der er “sundt og usundt”.

“Mange kvinders erfaringer med traditionelle slankekure er, at de er udmattende og besværlige – og svære at passe ind i en almindelig hverdag. Og ikke nok med det. De virker ikke efter hensigten – i hvert fald ikke i længden, for mange er blevet tykkere og tykkere som årene er gået. Alligevel er det dem, de fleste griber til, når det kniber, og det vil vi gerne være med til at lave om på.”

Det handler ikke om mad, men om kvinders forhold til mad.
“Maden har de allerfleste helt tjek på. De har faktisk slet ikke lyst til at høre mere om de 8 kostråd, kalorietabeller og forskellen på det gode og det dårlige fedt. Det, de har brug for er, at finde ud af, hvorfor fornuften forsvinder som dug for solen, når chokolade, is og ostemadder bliver sat på bordet – og hvorfor de ikke kan stoppe med at spise, selvom de rent faktisk allerede er mætte.”

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”
Dette nye digitale slankekursus er specielt til kvinder, der har kæmpet med vægten – måske endda i mange år. De, der har været på alverdens slankekure og har fået mere end nok, og som kender alt til de følelser, der hører til at veje for meget: Det evindelige håb om varigt vægttab, fortvivlelsen over at måtte opgive undervejs, følelsen af afmagt, når de ikke kan kontrollere det, de spiser, dårlig samvittighed over at spise det “forbudte” mad, skyld og skam over ikke kunne styre sin appetit, den evige kamp mod vægten, lavt selvværd og tanken om, at så kan det også være lige meget.

Vi vil gerne vise kvinder hvordan man:
bliver bedre til at lytte til sine følelser i stedet for at dulme dem med mad.
slutter fred med “rigtig” og “forkert” mad.
undgår at trøstespise, når man er trist.
stopper med at spise, når man er mæt.
lærer at lytte til de signaler kroppen sender, så man undgår ekstra kalorier.
bryder den onde cirkel med at spise som en hest, når man er alene og spise som en mus, når man er sammen med andre – eller omvendt.
lettest slipper af med trangen til chokolade og andet sødt, uden at skulle sukkerafvænnes som en junkie.
kan tage til middagsselskab og spise det der bliver serveret, uden at det går ud over vægten.
holder op med at spænde ben for sig selv, og i stedet gir sig selv en masse medvind i slankeprocessen

Hvad består kurset af?
26 små, nemme lydfiler indtalt af Marie og Lone plus en 60 siders workbook med øvelser – og anvisninger på hvornår lydfilerne skal afspilles.

Værktøjerne på kurset er ikke taget ud af den blå luft. De er afprøvet på kvinder gennem næsten 20 år. Det er videnskabelige metoder, der virker og evidensbaserede kostråd, der bygger på mange internationale studier.
pris: Kr. 1295.

Om Marie og Lone
Marie Steenberger er uddannet ernæringsekspert fra Suhrs Seminarium. Hun har specialiseret sig i kvinders spisemønstre og skrevet bøgerne Slank dig let og Spis efter din Kvindetype. Marie har både en dansk og en amerikansk coachuddannelse bag sig og mindst 2000 klientsessioner. Hun er kendt fra blandt andet Aftenshowet på Danmarks Radio og optræder ofte i landsdækkende damemagasiner, her iblandt Alt for Damerne, hvor hun jævnligt udvikler opskrifter til siderne Sund og Slank.

Lone Ladefoged er NLP-psykoterapeut og stifter og ejer af konceptet Naturligvægt og Slankestudiet, der er et onlineforum for dem, der vil naturligt ned i vægt. Siden 1996 har hun inspireret tusindvis af mennesker til at tage den mentale del med i vægttabet. Hun har skrevet bøgerne Tanker der slanker, Slank med omtanke og Tænk dig sund og slank.

Skal du med ?
Kontakt:

Marie Steenberger marie@steenberger.dk
www.whoseating.dkSkriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Mai Manniche

Kvindetid med Mai Manniche

Kvindetid med Mai Manniche. Kvindetid er helt afgørende i forhold til min livskvalitet og så er det altid inspirerende, at være i andre kvinders selskab.

Maise Traasdahl: Vilde symptomer på stress – helt normalt!

Maise Traasdahl: Vilde symptomer på stress – helt normalt!

Inden kollapset oplevede jeg feks prikken i den ene side af hovedet, som når en legemsdel har sovet eller været bedøvet og er ved at vågne. Jeg fik tiks ved øjnene, og når jeg skrev noget fik jeg byttet om på bogstaverne. Sidstnævnte freakede mig for alvor ud…Jeg havde svært ved at sove og vågnede konstant om natten

Vind en plads på Christin Sommers BootCamp –  Lykkelig krop indvendig og udvendig

Vind en plads på Christin Sommers BootCamp – Lykkelig krop indvendig og udvendig

Få en gratis plads.Vi tilbyder tre personer et gratis forløb, hvis du vil dele med læserne.