Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

 

EqMM_lad_hesten_befri_dig_for_det_der_begr_nser_dig1368703582Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

http://eqmm.dk/

Eller det er det måske for nogen. Og der er selvfølgelig mange måder at forstå selvkærlighed på.

For os er selvkærlighed et begreb, der går langt dybere end en ansigtsmaske, når børnene er puttet eller en kop kaffe inden afhentning. For os handler selvkærlighed om at tage sig selv så alvorligt, at man følger sit hjerte. At man finder ind til sin inderste kerne og der kan mærke det, man virkelig skal. Eller som en snart gammel kliche siger – at udleve sit fulde potentiale.

Og hvordan gør man så det?

Vi har begge taget boglige uddannelser, som vi tog, fordi det var “klogt”. Altså klogt på den måde, som normen og hovedets fornuft (og vores forældre) siger.

Bruger vi de uddannelser til noget?

Tja – tjo. Elementer af det bruger vi da. Men hvorvidt de er nødvendige for, at vi kan udleve vores drøm om at udvikle mennesker sammen med heste, må vi vist sætte spørgsmålstegn ved.

Og i øvrigt så sprang Sølvi fra den fornuftige økonomiuddannelse i 1989 for at læse engelsk, fordi det var det, hun bare brændte for. Det skifter jo, det vi brænder for. Og ikke mindst det, vi er klar til, skifter, fordi vi vokser med det, vi møder i livet.

Kender du det, at det ændrer sig? At du nu begynder at drømme om noget andet? At der er en længsel, der rører på sig?

Måske er det rigtig angstprovokerende at ændre retning. Forandring er skræmmende.

Nogle gange trækker vi et kort (altså sådan lidt lissom Tarotkort), når vi står i forskellige situationer (jaja – så langhårede er vi også). Vores yndlingskort er Gaiakort. Vi trak også et, da vi var ved at skrive denne mail til dig.

Beskeden til dig er:

Hver afslutning markerer en ny begyndelse. Universet lader tingene ske på den måde, der tjener dig allerbedst.

Det er vores forståelse af selvkærlighed: at finde, at styrke og at lade dig lede af din inderste kerne.

Og lige nu har vi to veje at tilbyde dig hen imod lige præcis det.

Den blide vej – altså den, der ikke ligefrem er Caminoen, er vores gratis 28 dages Challenge med fokus på selvkærlighed og nydelse. Vi starter den 1. juni – du melder dig til lige her.

Og hardcore versionen – altså den der transformerer hele dit liv – er vores uddannelse, der starter til september. (Du kan jo faktisk godt gøre begge dele.) Men det er kun for de virkelig modige. Ellers som Solveig på hold 1 siger: “Er du ikke interesseret i at forlade din tryghedszone og vil du nøjes med at være mellemtilfreds med dit liv, så lad være med at tage uddannelsen! Jeg har aldrig mødt noget så powerfuldt!Du finder uddannelsen lige her.

De bedste hilsner
Mariakaisa og Sølvi

PS. Vi har lige landet en fantastisk aftale om et kursus med en stjerne. Hun kommer her og holder kursus 31. august til 1. september. Interesseret i heste, energier, kommunikation og den slags, så sæt allerede nu X i kalenderen. Stay tuned…

 

De-skønne-kvinder-150x150Hvordan lyder en næsten gratis coachsession med hest?

Det er meget dygtige damer, der er på hold 1 af vores uddannelse. De har allerede øvet sig rigtig meget. Og den 15.-16. juni når vi til modul 5, der har fokus på praktisk klientarbejde med supervision fra os. Til det har vi brug for dig! Altså hvis du gerne vil prøve en session med hest.
Vi skal bruge 10 “kaniner” denne weekend. Det koster kr. 200,-, som vi donerer til adoption af en lille pony. Vi tror på, at det er helt centralt, at der foregår en udveksling af energi, og derfor har vi valgt, at det skal koste en lille smule.

Vi skal bruge 4 personer til om lørdagen den 15. juni og 6 personer til om søndagen den 16. juni.
Den 15/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 11 og 2 personer til kl. 13.30.
Den 16/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 10.30. 2 personer til kl. 11.30 og 2 personer til kl. 13.30.
Sessionerne varer 45 minutter og finder sted Næbbevej 7, 4534 Hørve.
Har du lyst? Så send os en mail på mail@EqMM.dk og skriv hvornår du kan. Giv os gerne flere muligheder at vælge imellem.

Vi glæder os til at se dig!

Læs også Når hesten coacher

https://kvindetid.dk/mod-mariakaisa-og-solvi-nar-hesten-coacher/

Kvindetid med Mariakaisa

https://kvindetid.dk/kvindetid-med-mariakaisa-bruun/

Coacher med heste

https://kvindetid.dk/coacher-med-heste/Kvindetidskort1

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Har du madpakkestress?

Marie Steenberger: Har du madpakkestress?

En god madpakke er en fornuftig madpakke, der bliver spist, fordi barnet kan lide den. Den kan godt indeholde elementer af usundt. Et lille bolsje, et stykke chokolade i ny og næ vil hverken gøre fra eller til i det overordnede sundhedsregnskab. Hvis dit barn er kræsent, så fred være med det.

Kvinder og kæledyr: Julie Berthelsen

Kvinder og kæledyr: Julie Berthelsen

Efter Casper, er det klart at Balu har fået et liv, der minder mere om et “hundeliv”, men han er ikke nedprioriteret eller skubbet ud. Overhovedet ikke!

Louise Rønde: Stressfri december

Louise Rønde: Stressfri december

Ved at være bevidst om, at du ønsker en stressfri december og en stressfri jul, så er der nogle ting, som du selv kan gøre. At være forberedt og sætte forventningerne ned.