Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

 

EqMM_lad_hesten_befri_dig_for_det_der_begr_nser_dig1368703582Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

http://eqmm.dk/

Eller det er det måske for nogen. Og der er selvfølgelig mange måder at forstå selvkærlighed på.

For os er selvkærlighed et begreb, der går langt dybere end en ansigtsmaske, når børnene er puttet eller en kop kaffe inden afhentning. For os handler selvkærlighed om at tage sig selv så alvorligt, at man følger sit hjerte. At man finder ind til sin inderste kerne og der kan mærke det, man virkelig skal. Eller som en snart gammel kliche siger – at udleve sit fulde potentiale.

Og hvordan gør man så det?

Vi har begge taget boglige uddannelser, som vi tog, fordi det var “klogt”. Altså klogt på den måde, som normen og hovedets fornuft (og vores forældre) siger.

Bruger vi de uddannelser til noget?

Tja – tjo. Elementer af det bruger vi da. Men hvorvidt de er nødvendige for, at vi kan udleve vores drøm om at udvikle mennesker sammen med heste, må vi vist sætte spørgsmålstegn ved.

Og i øvrigt så sprang Sølvi fra den fornuftige økonomiuddannelse i 1989 for at læse engelsk, fordi det var det, hun bare brændte for. Det skifter jo, det vi brænder for. Og ikke mindst det, vi er klar til, skifter, fordi vi vokser med det, vi møder i livet.

Kender du det, at det ændrer sig? At du nu begynder at drømme om noget andet? At der er en længsel, der rører på sig?

Måske er det rigtig angstprovokerende at ændre retning. Forandring er skræmmende.

Nogle gange trækker vi et kort (altså sådan lidt lissom Tarotkort), når vi står i forskellige situationer (jaja – så langhårede er vi også). Vores yndlingskort er Gaiakort. Vi trak også et, da vi var ved at skrive denne mail til dig.

Beskeden til dig er:

Hver afslutning markerer en ny begyndelse. Universet lader tingene ske på den måde, der tjener dig allerbedst.

Det er vores forståelse af selvkærlighed: at finde, at styrke og at lade dig lede af din inderste kerne.

Og lige nu har vi to veje at tilbyde dig hen imod lige præcis det.

Den blide vej – altså den, der ikke ligefrem er Caminoen, er vores gratis 28 dages Challenge med fokus på selvkærlighed og nydelse. Vi starter den 1. juni – du melder dig til lige her.

Og hardcore versionen – altså den der transformerer hele dit liv – er vores uddannelse, der starter til september. (Du kan jo faktisk godt gøre begge dele.) Men det er kun for de virkelig modige. Ellers som Solveig på hold 1 siger: “Er du ikke interesseret i at forlade din tryghedszone og vil du nøjes med at være mellemtilfreds med dit liv, så lad være med at tage uddannelsen! Jeg har aldrig mødt noget så powerfuldt!Du finder uddannelsen lige her.

De bedste hilsner
Mariakaisa og Sølvi

PS. Vi har lige landet en fantastisk aftale om et kursus med en stjerne. Hun kommer her og holder kursus 31. august til 1. september. Interesseret i heste, energier, kommunikation og den slags, så sæt allerede nu X i kalenderen. Stay tuned…

 

De-skønne-kvinder-150x150Hvordan lyder en næsten gratis coachsession med hest?

Det er meget dygtige damer, der er på hold 1 af vores uddannelse. De har allerede øvet sig rigtig meget. Og den 15.-16. juni når vi til modul 5, der har fokus på praktisk klientarbejde med supervision fra os. Til det har vi brug for dig! Altså hvis du gerne vil prøve en session med hest.
Vi skal bruge 10 “kaniner” denne weekend. Det koster kr. 200,-, som vi donerer til adoption af en lille pony. Vi tror på, at det er helt centralt, at der foregår en udveksling af energi, og derfor har vi valgt, at det skal koste en lille smule.

Vi skal bruge 4 personer til om lørdagen den 15. juni og 6 personer til om søndagen den 16. juni.
Den 15/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 11 og 2 personer til kl. 13.30.
Den 16/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 10.30. 2 personer til kl. 11.30 og 2 personer til kl. 13.30.
Sessionerne varer 45 minutter og finder sted Næbbevej 7, 4534 Hørve.
Har du lyst? Så send os en mail på mail@EqMM.dk og skriv hvornår du kan. Giv os gerne flere muligheder at vælge imellem.

Vi glæder os til at se dig!

Læs også Når hesten coacher

https://kvindetid.dk/mod-mariakaisa-og-solvi-nar-hesten-coacher/

Kvindetid med Mariakaisa

https://kvindetid.dk/kvindetid-med-mariakaisa-bruun/

Coacher med heste

https://kvindetid.dk/coacher-med-heste/Kvindetidskort1

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Maria Friis

Kvindetid med Maria Friis

Når du siger kvindetid, tænker jeg ubegrænset luksus. Tid til at lære selv at kende, lytte til sin indre stemme & følge sit hjerte.

Vind produkter fra Meder Beauty Science

Vind produkter fra Meder Beauty Science

Du kan vinde et af Meder Beauty Science unikke renseprodukter. Tryk Synes godt om/Like på opslaget på Kvindetids facebookside og skriv i kommentarfeltet, hvilket renseprodukt du foretrækker.

Katrine Axholm: Jeg tror ikke jeg elsker dig mere!

Katrine Axholm: Jeg tror ikke jeg elsker dig mere!

Som udgangspunkt er DU ansvarlig for at skabe det liv, du ønsker at leve. Det betyder du ikke kan give din partner skylden for, at du ikke har det godt.