Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

 

EqMM_lad_hesten_befri_dig_for_det_der_begr_nser_dig1368703582Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

http://eqmm.dk/

Eller det er det måske for nogen. Og der er selvfølgelig mange måder at forstå selvkærlighed på.

For os er selvkærlighed et begreb, der går langt dybere end en ansigtsmaske, når børnene er puttet eller en kop kaffe inden afhentning. For os handler selvkærlighed om at tage sig selv så alvorligt, at man følger sit hjerte. At man finder ind til sin inderste kerne og der kan mærke det, man virkelig skal. Eller som en snart gammel kliche siger – at udleve sit fulde potentiale.

Og hvordan gør man så det?

Vi har begge taget boglige uddannelser, som vi tog, fordi det var “klogt”. Altså klogt på den måde, som normen og hovedets fornuft (og vores forældre) siger.

Bruger vi de uddannelser til noget?

Tja – tjo. Elementer af det bruger vi da. Men hvorvidt de er nødvendige for, at vi kan udleve vores drøm om at udvikle mennesker sammen med heste, må vi vist sætte spørgsmålstegn ved.

Og i øvrigt så sprang Sølvi fra den fornuftige økonomiuddannelse i 1989 for at læse engelsk, fordi det var det, hun bare brændte for. Det skifter jo, det vi brænder for. Og ikke mindst det, vi er klar til, skifter, fordi vi vokser med det, vi møder i livet.

Kender du det, at det ændrer sig? At du nu begynder at drømme om noget andet? At der er en længsel, der rører på sig?

Måske er det rigtig angstprovokerende at ændre retning. Forandring er skræmmende.

Nogle gange trækker vi et kort (altså sådan lidt lissom Tarotkort), når vi står i forskellige situationer (jaja – så langhårede er vi også). Vores yndlingskort er Gaiakort. Vi trak også et, da vi var ved at skrive denne mail til dig.

Beskeden til dig er:

Hver afslutning markerer en ny begyndelse. Universet lader tingene ske på den måde, der tjener dig allerbedst.

Det er vores forståelse af selvkærlighed: at finde, at styrke og at lade dig lede af din inderste kerne.

Og lige nu har vi to veje at tilbyde dig hen imod lige præcis det.

Den blide vej – altså den, der ikke ligefrem er Caminoen, er vores gratis 28 dages Challenge med fokus på selvkærlighed og nydelse. Vi starter den 1. juni – du melder dig til lige her.

Og hardcore versionen – altså den der transformerer hele dit liv – er vores uddannelse, der starter til september. (Du kan jo faktisk godt gøre begge dele.) Men det er kun for de virkelig modige. Ellers som Solveig på hold 1 siger: “Er du ikke interesseret i at forlade din tryghedszone og vil du nøjes med at være mellemtilfreds med dit liv, så lad være med at tage uddannelsen! Jeg har aldrig mødt noget så powerfuldt!Du finder uddannelsen lige her.

De bedste hilsner
Mariakaisa og Sølvi

PS. Vi har lige landet en fantastisk aftale om et kursus med en stjerne. Hun kommer her og holder kursus 31. august til 1. september. Interesseret i heste, energier, kommunikation og den slags, så sæt allerede nu X i kalenderen. Stay tuned…

 

De-skønne-kvinder-150x150Hvordan lyder en næsten gratis coachsession med hest?

Det er meget dygtige damer, der er på hold 1 af vores uddannelse. De har allerede øvet sig rigtig meget. Og den 15.-16. juni når vi til modul 5, der har fokus på praktisk klientarbejde med supervision fra os. Til det har vi brug for dig! Altså hvis du gerne vil prøve en session med hest.
Vi skal bruge 10 “kaniner” denne weekend. Det koster kr. 200,-, som vi donerer til adoption af en lille pony. Vi tror på, at det er helt centralt, at der foregår en udveksling af energi, og derfor har vi valgt, at det skal koste en lille smule.

Vi skal bruge 4 personer til om lørdagen den 15. juni og 6 personer til om søndagen den 16. juni.
Den 15/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 11 og 2 personer til kl. 13.30.
Den 16/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 10.30. 2 personer til kl. 11.30 og 2 personer til kl. 13.30.
Sessionerne varer 45 minutter og finder sted Næbbevej 7, 4534 Hørve.
Har du lyst? Så send os en mail på mail@EqMM.dk og skriv hvornår du kan. Giv os gerne flere muligheder at vælge imellem.

Vi glæder os til at se dig!

Læs også Når hesten coacher

https://kvindetid.dk/mod-mariakaisa-og-solvi-nar-hesten-coacher/

Kvindetid med Mariakaisa

https://kvindetid.dk/kvindetid-med-mariakaisa-bruun/

Coacher med heste

https://kvindetid.dk/coacher-med-heste/Kvindetidskort1

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Giv en håndsrækning til mennesker med demens

Giv en håndsrækning til mennesker med demens

Hvordan spotter man et menneske med demens? Og hvad er det i hele taget for nogle situationer, hvor mennesker med demens typisk kan komme i problemer?

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Må jeg godt lige anbefale dig en skøn oplevelse? Et besøg i et eventyr, samt en tidsrejse tilbage til 50′erne og en lækker frokost.

Katrine Axholm: Parterapi? Jamen, skal I da skilles?

Katrine Axholm: Parterapi? Jamen, skal I da skilles?

Sært at de ikke tænker, at det måske er en god idé, at passe parforholdet, ligesom de kører bilen til service og maler huset, når det trænger