Mariakaisa: Er klar til at tage på tour

 

Mariakaisa: Er klar til at tage på tour

Og jeg vil gerne invitere dig med. Sidst var vi over 500 på tour, denne bliver lidt mindre, men i stedet i en opgraderet version. Med en masse nye videoer og andet godt.Nogle af de ting der fyldte meget for rigtig mange på sidste tour, var at de kom i så tæt kontakt med sig selv. Nogle blev lidt skræmte til at starte med, men fordi der var så god kommunikation i Facebookgruppen, blev der hurtigt fulgt op på tingene, og mange nye ting faldt på plads.
Tania skrev blandt andet sådan her i en tråd:

“Tusind tak for touren,Mariakaisa, det har åbnet til noget dybere selvforståelse og vist nogle klare pile hen til hvor energien skal åbnes. Tak! Og tak for din guidning i det her helt forunderlige og meget mærkbare chakraunivers

Lige et spørgsmål på falderebet: Jeg lavede øvelser for alle chakraer i går og registrerede, at jord og hara var de tungeste og, at da jeg nåede til hals, 3. øje og krone, da blev mine fødder også aktiveret hver gang jeg lavede de øvelser. En slags summen og liv, som når fødderne vågner efter at have sovet. Hænger chakraerne sammen på en eller anden måde?”Og til det måtte jeg svare JA. De 7 hovedchakra, som er dem vi arbejder med på touren, hænger sammen og arbejder hele tiden for at balancere hinanden.
Alle chakra hænger sammen, og når du har mest energi i de øverste (det har mennesker der tænker meget) så skal de nederste virkelig kæmpe for bare at få lidt energi
Det optimale er lige meget energi i alle chakra, så er der 100% balance.

Tråden fortsatte sådan her:
“I praksis går jeg ud fra, at jeg skal sørge for, at bruge tid på de nederste chakraer? Det ramte plet hos mig da du forleden kommenterede til Heidi, at ‘luftige’/’englemennesker’ kan synes den fysiske verden er en stor mundfuld. Jeg bliver meget og tit overvældet og trækker mig op i luften og ignorerer virkeligheden, hvilket så giver store bagslag, når jeg bliver tvunget tilbage. Jordforbindelse er helt sikkert mit nye sorte!”

Jeg elsker, at 15 minutters arbejde dagligt med energien i kroppen kan lande sådan nogle indsigter. TAK for at jeg må bidrage, jeg er så taknemmelig og glæder mig helt vildt til at være rejseleder på endnu en tour.

Så hvis du er ‘sådan en’ der tænker meget, synes at livet her på jorden til tider er noget af en mundfuld, så vil jeg ekstra gerne have dig med på tour.
Her melder du dig til touren.
Det gør du lige her

Her kommer lidt om alt det praktiske:
Touren der begynder d. 10/1 2015 kommer til at koste kr. 95,-

Det foregår sådan, at du hver dag i 28 dage modtager en mail med en øvelse eller anden måde til at balancere et chakra på.
Du kan nøjes med at bruge max. 15 minutter om dagen på dette projekt.

Jeg kan love dig, at du kommer tættere på dig selv, får mere ro, får renset ud i gamle energier, følelser og oplevelser, og du får også en mulighed for en tæt relation og kontakt til hele dig, altså dit energifelt, krop og sjæl.Du skal være tilmeldt for at få de daglige mails, og jeg lukker for tilmelding d. 9. januar kl. 23.59

Skal du med er det lige her

Her kan du også læse, hvad nogle af deltagerne fra første tour siger om det.

Jeg vil ønske dig en rigtig god weekend, og gå ind og kysse mine hundehvalpe og nyde weekenden.

Mange kærlige hilsner

Mariakaisa

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Charlotte Lotus Sommer: Det paradoksale ved kærligheden

Charlotte Lotus Sommer: Det paradoksale ved kærligheden

Mens det føles så dejligt, så kommer denne her stemme, der siger “husk nu, at du en dag vil miste”.

Boligcious: Den hotte vinreol – findes den?

Boligcious: Den hotte vinreol – findes den?

Jeg siger ikke, at jeg skal til at have vinreolen tilbage i stuen, meeeeeen hvis min kæreste nedlægger veto, så ville denne vinreol være helt okay!

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!