Mariakaisa: Er klar til at tage på tour

 

Mariakaisa: Er klar til at tage på tour

Og jeg vil gerne invitere dig med. Sidst var vi over 500 på tour, denne bliver lidt mindre, men i stedet i en opgraderet version. Med en masse nye videoer og andet godt.Nogle af de ting der fyldte meget for rigtig mange på sidste tour, var at de kom i så tæt kontakt med sig selv. Nogle blev lidt skræmte til at starte med, men fordi der var så god kommunikation i Facebookgruppen, blev der hurtigt fulgt op på tingene, og mange nye ting faldt på plads.
Tania skrev blandt andet sådan her i en tråd:

“Tusind tak for touren,Mariakaisa, det har åbnet til noget dybere selvforståelse og vist nogle klare pile hen til hvor energien skal åbnes. Tak! Og tak for din guidning i det her helt forunderlige og meget mærkbare chakraunivers

Lige et spørgsmål på falderebet: Jeg lavede øvelser for alle chakraer i går og registrerede, at jord og hara var de tungeste og, at da jeg nåede til hals, 3. øje og krone, da blev mine fødder også aktiveret hver gang jeg lavede de øvelser. En slags summen og liv, som når fødderne vågner efter at have sovet. Hænger chakraerne sammen på en eller anden måde?”Og til det måtte jeg svare JA. De 7 hovedchakra, som er dem vi arbejder med på touren, hænger sammen og arbejder hele tiden for at balancere hinanden.
Alle chakra hænger sammen, og når du har mest energi i de øverste (det har mennesker der tænker meget) så skal de nederste virkelig kæmpe for bare at få lidt energi
Det optimale er lige meget energi i alle chakra, så er der 100% balance.

Tråden fortsatte sådan her:
“I praksis går jeg ud fra, at jeg skal sørge for, at bruge tid på de nederste chakraer? Det ramte plet hos mig da du forleden kommenterede til Heidi, at ‘luftige’/’englemennesker’ kan synes den fysiske verden er en stor mundfuld. Jeg bliver meget og tit overvældet og trækker mig op i luften og ignorerer virkeligheden, hvilket så giver store bagslag, når jeg bliver tvunget tilbage. Jordforbindelse er helt sikkert mit nye sorte!”

Jeg elsker, at 15 minutters arbejde dagligt med energien i kroppen kan lande sådan nogle indsigter. TAK for at jeg må bidrage, jeg er så taknemmelig og glæder mig helt vildt til at være rejseleder på endnu en tour.

Så hvis du er ‘sådan en’ der tænker meget, synes at livet her på jorden til tider er noget af en mundfuld, så vil jeg ekstra gerne have dig med på tour.
Her melder du dig til touren.
Det gør du lige her

Her kommer lidt om alt det praktiske:
Touren der begynder d. 10/1 2015 kommer til at koste kr. 95,-

Det foregår sådan, at du hver dag i 28 dage modtager en mail med en øvelse eller anden måde til at balancere et chakra på.
Du kan nøjes med at bruge max. 15 minutter om dagen på dette projekt.

Jeg kan love dig, at du kommer tættere på dig selv, får mere ro, får renset ud i gamle energier, følelser og oplevelser, og du får også en mulighed for en tæt relation og kontakt til hele dig, altså dit energifelt, krop og sjæl.Du skal være tilmeldt for at få de daglige mails, og jeg lukker for tilmelding d. 9. januar kl. 23.59

Skal du med er det lige her

Her kan du også læse, hvad nogle af deltagerne fra første tour siger om det.

Jeg vil ønske dig en rigtig god weekend, og gå ind og kysse mine hundehvalpe og nyde weekenden.

Mange kærlige hilsner

Mariakaisa

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Christina Wedel: Er jeg for gammel til mit hår?

Christina Wedel: Er jeg for gammel til mit hår?

Nu siger jeg noget; jeg ved jeg ser yngre ud bagfra end forfra. Og det er ufedt. Det er på grund af mit tøj og MIT HÅR.

Efterårslækkerier: Lav macarons a la Kira

Efterårslækkerier: Lav macarons a la Kira

Lav Macarons som i Frankrig – børnene vil elske det og så er det en genial og velsmagende værtindegave

Lucy Lee: Mayday-Mayday-Mayday – husk at bede om hjælp

Lucy Lee: Mayday-Mayday-Mayday – husk at bede om hjælp

Har du haft lyst til at skrige MAYDAY-MAYDAY-MAYDAY eller sende en SOS – men ikke gjort det, fordi du var for stolt, for ambitiøs, for meget den pæne pige eller bare for presset til at bede om hjælp?