Mariakaisa: Er klar til at tage på tour

 

Mariakaisa: Er klar til at tage på tour

Og jeg vil gerne invitere dig med. Sidst var vi over 500 på tour, denne bliver lidt mindre, men i stedet i en opgraderet version. Med en masse nye videoer og andet godt.Nogle af de ting der fyldte meget for rigtig mange på sidste tour, var at de kom i så tæt kontakt med sig selv. Nogle blev lidt skræmte til at starte med, men fordi der var så god kommunikation i Facebookgruppen, blev der hurtigt fulgt op på tingene, og mange nye ting faldt på plads.
Tania skrev blandt andet sådan her i en tråd:

“Tusind tak for touren,Mariakaisa, det har åbnet til noget dybere selvforståelse og vist nogle klare pile hen til hvor energien skal åbnes. Tak! Og tak for din guidning i det her helt forunderlige og meget mærkbare chakraunivers

Lige et spørgsmål på falderebet: Jeg lavede øvelser for alle chakraer i går og registrerede, at jord og hara var de tungeste og, at da jeg nåede til hals, 3. øje og krone, da blev mine fødder også aktiveret hver gang jeg lavede de øvelser. En slags summen og liv, som når fødderne vågner efter at have sovet. Hænger chakraerne sammen på en eller anden måde?”Og til det måtte jeg svare JA. De 7 hovedchakra, som er dem vi arbejder med på touren, hænger sammen og arbejder hele tiden for at balancere hinanden.
Alle chakra hænger sammen, og når du har mest energi i de øverste (det har mennesker der tænker meget) så skal de nederste virkelig kæmpe for bare at få lidt energi
Det optimale er lige meget energi i alle chakra, så er der 100% balance.

Tråden fortsatte sådan her:
“I praksis går jeg ud fra, at jeg skal sørge for, at bruge tid på de nederste chakraer? Det ramte plet hos mig da du forleden kommenterede til Heidi, at ‘luftige’/’englemennesker’ kan synes den fysiske verden er en stor mundfuld. Jeg bliver meget og tit overvældet og trækker mig op i luften og ignorerer virkeligheden, hvilket så giver store bagslag, når jeg bliver tvunget tilbage. Jordforbindelse er helt sikkert mit nye sorte!”

Jeg elsker, at 15 minutters arbejde dagligt med energien i kroppen kan lande sådan nogle indsigter. TAK for at jeg må bidrage, jeg er så taknemmelig og glæder mig helt vildt til at være rejseleder på endnu en tour.

Så hvis du er ‘sådan en’ der tænker meget, synes at livet her på jorden til tider er noget af en mundfuld, så vil jeg ekstra gerne have dig med på tour.
Her melder du dig til touren.
Det gør du lige her

Her kommer lidt om alt det praktiske:
Touren der begynder d. 10/1 2015 kommer til at koste kr. 95,-

Det foregår sådan, at du hver dag i 28 dage modtager en mail med en øvelse eller anden måde til at balancere et chakra på.
Du kan nøjes med at bruge max. 15 minutter om dagen på dette projekt.

Jeg kan love dig, at du kommer tættere på dig selv, får mere ro, får renset ud i gamle energier, følelser og oplevelser, og du får også en mulighed for en tæt relation og kontakt til hele dig, altså dit energifelt, krop og sjæl.Du skal være tilmeldt for at få de daglige mails, og jeg lukker for tilmelding d. 9. januar kl. 23.59

Skal du med er det lige her

Her kan du også læse, hvad nogle af deltagerne fra første tour siger om det.

Jeg vil ønske dig en rigtig god weekend, og gå ind og kysse mine hundehvalpe og nyde weekenden.

Mange kærlige hilsner

Mariakaisa

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Sussanne og Sara Isabella  – a businessmatch made in heaven

Sussanne og Sara Isabella – a businessmatch made in heaven

Når det går godt, og når det går skidt i privatlivet, så mærker vi det, som hinandens partnere. Til tider kræver det meget overbærenhed og plads. Men det er det hele værd!

Charlotte Sommer: Sorter andres energi fra og bliv på din egen banehalvdel

Charlotte Sommer: Sorter andres energi fra og bliv på din egen banehalvdel

Charlotte: I denne artikel vil jeg gerne tale lidt med dig om, hvordan du bliver i din egen energi og sorterer andres fra.

Kira: Bag selv hveder til Store Bededag

Kira: Bag selv hveder til Store Bededag

Det opstod fordi bagerne ikke måtte arbejde på selve store bededag, der var arbejdsfri bede- og bodsdag.