Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

 

pfMød trofaste og hengivne ældre singlemænd
Pernille Taarup er stadig i Italien og har sendt dette dejlige skriv hjem til os. Tak Pernille.

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Af Pernille Taarup www.pernilletaarup.dk

Åh, hvilken skæbne tænkte jeg forleden dag, da jeg var på facebook, og jeg helt ude i højre side fik øje på en annonce fra en datingsite.

Der stod
Mød ældre singlemænd. Gennemse trofaste og hengivne singlemænd i dit lokal område.
Søger ny chance for kærlighed.
Og så navnet på en datingsite, som jeg vil lade være unavngiven her.

Jeg tror, at skrækken og rædslen stod malet i mit ansigt. Hvis det er min skæbne kan jeg lige så godt gå i graven eller forblive single. Ikke at de 2 ting har noget som helst med hinanden at gøre. Jeg er det meste af tiden ualmindelig tilfreds med min singletilværelse, men hvornår er de mænd, som jeg trods alt regner med stadig er der ude til mig, blevet omdannet til noget, der minder om en annonce for en labrador. Trofast og hengiven giver mig i hvert fald i højere grad associationer til menneskets bedste ven end til den mand, der skal kunne slå benene væk under mig. Kan godt være, at jeg har misforstået det, og naivt forestiller mig, at selvom jeg ikke er 20 år længere, så er det stadig muligt at møde ham manden, hvor det slår gnister. Men indtil det modsatte er bevidst, vil jeg holde fast i, at min mand skal være mere fandenivoldsk end trofast og superromantisk frem for hengiven.

“I dit lokalområde.” Det skal åbenbart også være nemt. Lidt lige som med skolen, der når man køber hus, også gerne skal ligge i dit lokalområde. Jeg ser straks mænd med gangstativ eller stok og ikke mænd i hurtige biler. Nej, de skal helst bo rundt om hjørnet. Kan selvfølgelig være praktisk nogen gange – nu hvor jeg kommer til at tænke over det.

Gennemse lyder for øvrigt spænende – det lyder som om jeg kan bladre min vej gennem mændene – ikke en hel tosset ide, hvis de altså er live på nettet– måske er det derfor, at det skal være i mit lokalområde – så kan jeg GÅ fra den ene mand til den anden. Det er i hvert fald nytænkning sådan at gå rundt og se mændene an, hjemme hvor de bor.

Nej, men hvorfor bliver jeg egentlig så påvirket af denne annonce? Der er jo ingen der tvinger mig til at møde ældre singlemænd. Men det rammer mig først og fremmest, fordi jeg synes, at annoncen er en fornærmelse. Dels mod mig, men i høj grad også mod de mænd, den gerne skulle “sælge”. Annoncen er højst sandsynligt placeret på min facebook side ud fra en meget nøje udvalgt aldersselektion. Og uanset hvordan jeg vender og drejer det, så kan jeg jo ikke blive ved med at gå rundt og bilde mig selv ind, at jeg er ung. Jeg er heller ikke gammel, og så må jeg vel være ældre, selvom det stadig er noget jeg forbinder med min far og hans generation, men de er vel efterhånden nået den alder, hvor man godt må sige gammel.

Synes bare, at det lyder så trist, og jeg bliver da også helt bekymret for, om mændene tror, at det er nok – at det er de vigtigste egenskaber, vi “ældre” kvinder vil have. Mænd, der er trofaste og hengivne. Kvinder i dag er stadig super lækre og aktive, også når de kommer op i årene, og jeg kender ingen kvinder, der vil slå sig til tåls med trofast og hengiven – uanset alder.

Hvis det er det, jeg kan forvente at få fra en ældre mand, så kan jeg godt forstå, at der er flere kvinder, der vælger en yngre mand, og jeg tror seriøst, at jeg vil overveje at blive en cougarkvinde.

Og helt ærlig unavnegivne datingsite – det er en ommer!Kvindetidskort1

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Evy Sampson

Kvindetid med Evy Sampson

Kvindetid med Evy Sampson: Kvindetid hjælper mig med at regenerere, her er jeg nærværende og får en større forståelse for mig selv

Malene Hasselblad: Der er nogle mænd jeg skylder en undskyldning…!

Malene Hasselblad: Der er nogle mænd jeg skylder en undskyldning…!

Vi datede i laaaaaaaaang tid, vi snakker over et halvt år + renter, og han fik ikke en skid “af det dyre”

Katrine Axholm: Kvinder tænder på mænd, som er farlige.

Katrine Axholm: Kvinder tænder på mænd, som er farlige.

Kvinder vil have mænd som tør gå efter det de har brug for og lyst til. Som vægter samværet med deres kvinde højere end udløsningen. Ellers kan sex for kvinden føles som om han bare vil onanere inde i hende for at blive bekræftet. Det er bare ikke sexet.