Lyt til dit hjerte og trods dit ego

 

AninaLyt til dit hjerte og trods dit ego
Hvordan sikrer vi, det er vores hjerte vi lytter til og ikke vores larmende ego, der IGEN tager over!

Et meget brugt selvudviklingsråd er at lytte til sit hjerte. Lyt til dit hjerte, “veje der ikke starter fra hjertet ender blindt”, i hjertet finder du dit svaret osv osv. Der findes mange af den slags sætninger, men hvordan gør man så? Hvordan sikrer vi, at det er vores hjerte, vores intuition vi lytter til og ikke vores larmende ego, der IGEN tager over!

Tag for eksempel forelskelse, hvor langt går vi, før vi finder ud af, om det skal være den person eller ej? Ofte i de situationer, hvor vi skal vælge fra, vidste vi det jo godt allerinderst inde for lang tid siden. Men turde bare ikke være ærlige over for os selv – og vi ville jo så gerne have en kæreste.

Eller en slankekur – Vi ved jo godt, når der er kommet for mange kg. på, vi ved godt, når det er ved at være på tide at få sparket sig selv bag i … hvilke del af dig, tror du der får dig til at blive hjemme fra løbeturen? NEMLIG – Egoet igen!

Jeg har 4 gode råd til hvordan du tjekker om det er egoet eller hjertet der er på spil, skulle du komme i tvivl både ved kærestevalg og slankekur for den sags skyld!

Det højtråbende ego
En af de store forskelle du kan lægge mærke til er tonearten, du hører. Vores ego taler gerne højt, tydeligt og til tider kommanderende. “Se så at få gjort noget ved det der! “eller ” Ej hvor er det dog bare for dårligt af dig!” kunne være et par eksempler. Derimod er stemmen fra vores inderste, altså vores intuition ofte meget stille, rolig og afdæmpet. OG lige præcis derfor, kan den være svær at høre i en travl hverdag. Et godt redskab her er meditation i en eller anden form. Ikke nødvendigvis i den rene bedende form, hvis ikke du er til det, men tag en slapper i din yndlingsstol, brug 10-15 min, find ro og spørg ind til dig selv og du vil få dit svar.

Jeg kalder de svar for 4. sek. svar – præcis det svar du altid får, INDEN egoet blander sig med sit burde, skulle og kunne. Lyt til dit 4 sekunder svar

Frygt
Kender du de situationer, hvor du om og om igen har en indre dialog kørende. Dit ego er på overarbejde. Egoets job er, at holde dig langt væk fra alle fare og trusler, og det arbejder ud fra vores frygt. Derfor minder dit ego dig konstant om, at du skal passe på, både her og der. “nej nej det går aldrig! “. Alt nyt og ikke genkendeligt for vores ego bliver set på som en trussel mod vores velbefindende.

Dit højeste jeg, dit hjerte, din intuition, arbejder ud fra kærlighed. Her er overbevisningen, at alt er designet for at hjælpe dig til at være den bedste udgave af dig selv. Uanset om oplevelserne er blevet stemplet som gode eller dårlige. Her er der ingen grund til at gentagelser i den indre dialog.

Observer din indre dialog og husk frygt er kun en følelse.

Fortid, nutid, fremtid
Dit ego tolker alt det, der sker ud fra den bagage du har med dig fra barnsben. Altså alt det du har oplevet og reageret på ligger nu klar til refleksion og ikke mindst konklusion på det der sker NU. Det danner billeder ud fra dine erfaringer og overfører det til de handlinger, der ikke er sket endnu, men som er ved at ske i din fremtid. Det er også en af grundene til, at ego har behov for at gentage den indre dialog om og om igen. Det ser det´i fortiden, oplever frygten og placerer det i fremtiden. ” Nix der skal jeg aldrig ud igen!” “Jeg duer ikke til at leve i et parforhold!”

Lytter du til dit hjerte, lytter du til NUet. Hvis du ikke med det samme lytter til det svar, der kommer, vil muligheden passere og det samme vil din intuition for netop den givende situation. Din intuition er altid i et flow, hvor den responderer på NUet, målet er ikke at reagere på NUet. Spørg dig selv “hvad vil være godt for mig her og nu?

Barn contra voksen
Dit ego går med det samme ud fra, at du ikke ved noget som helst om det, der er ved at ske og behandler dig som et barn. Den indre dialog fra vores ego er oftest meget barsk, og lod vi en dag os selv eksperimentere og skrive alle de tanker ned, vil vi bliver overrasket og nok dømt for følelsesmæssigt og verbalt misbrug over for os selv.

Dit hjerte taler til dig i respekt for den, du er. Den intuitive information du modtager, er ofte mere formuleret som faktuelle forslag og dømmer dig ikke på din person som værende god eller dårlig. Din intuition tror på dig og behandler dig, som den voksne sjæl du er.

Læg mærke til hvordan du føler dig behandlet
Når du så har fundet ud af, at det er dit ego, der er i fuld sving med at holde dig fat i nogle ting, er du nu bevidst om det og kan handle anderledes. Snart vil det blive en sand fornøjelse at lytte til sin intuition, de mest fantastiske ting sker, hvis du tør trodse dit ego og følge dit hjerte.Kvindetidskort1

 

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvinder og kæledyr: Anne Mette Jarden

Kvinder og kæledyr: Anne Mette Jarden

NK hedder faktisk Rozette Cerises Rossignol. Men man kan ikke være en cool hankat med sådan et fimset prætentiøst navn, så i stedet blev det til NK.

Tinus de Schunard om Kvinder

Tinus de Schunard om Kvinder

Behandl dig selv med respekt og kærlighed og brug en masse energi på at vise verden, hvorfor netop DU har en vigtig plads i den. Lær at tro på dig selv og kend dit værd

Konkurrence: Vind en T-shirt fra Bernie’s ZOO

Konkurrence: Vind en T-shirt fra Bernie’s ZOO

Konkurrence: Vind en T-shirt fra Bernie’s ZOO. Like opslaget på vores facebook side og skriv herefter T-shirt i kommentarfeltet, så deltager du automatisk. Vinderen trækkes fredag d. 9 maj