Lene vandt en coachuddannelse hos Be Change

 

Lene RasmussenLene vandt for et år siden en coachuddannelse gennem Kvindetid.dk hos Be Change.

Herunder kan du se, hvad Lene har oplevet samt læse Lenes historie.

Be Change udloddede i november 2013 en friplads på den innovative og dybdegående coachuddannelse igennem Kvindetid.dk.

Responsen var stor, og mange skrev deres rørende og inspirerende personlige historier til Sara og Sussanne, stifterne af Be Change coachuddannelsen.

Vinderen blev Lene som er multikunstner. Her deler hun hendes oplevelse af uddannelsen med os. Samtidig kan du nederst læse eller genlæse Lenes historie:
Det har været en dejlig livsbekræftende gave, at have gennemgået Be Change coachuddannelsen.

Sara og Susanne er professionelle og dybt engagerede, virkelig fantastiske undervisere! Det er tydeligt, at undervisningen er gennemtænkt og funderet i såvel faglige som egne erfaring gennem livet.

Jeg har lært lige præcis det, der var mit håb og mit personlige mål med uddannelsesforløbet. Det har været en givende personlig rejse med udvikling og fokus på at tage aktive og bevidste valg – såvel på det ydre som på det indre plan.

Jeg lærte at flytte både mig selv – såvel som andre. Mine livsstrategier har ændret sig. Jeg har igen og igen lært, at den vigtigste person jeg kan give omsorg til, er mig selv. At, når jeg gør det bedste for mig selv, så er det også det bedste, jeg kan gøre for mine nærmeste. At være klar og tydelig i mine forventninger og grænser – og fastholde dem.

Det gjorde virkelig et stort indtryk på mig at møde gæsteunderviser Sanne Salomonsen (der vil være skiftende gæsteundervisere på uddannelsen red.), der med hendes personlige historie og livsvisdom virkelig ramte genklangens toner, de klinger rent og klart på det menneskelige plan.

En helt forrygende oplevelse, hvor nærvær, kropssprog og den fulde tilstedeværelse i ”Nuet” var i spil – var hestecoachingen. Her var alt det vigtigste til stede for en god coaching. Reaktionen fra de skønne dyr kommer prompte. Her er ingen mulighed for at gemme sig bag flotte ord eller galant gå videre til det næste spørgsmål. Her var kun plads til nuet, ærlighed og autentisk tilstedeværelse. Det var en oplevelse helt ud over det sædvanlige, der på en enkelt dag, nærmest transformerede mig til en rigtig hestepige. En stor tak til Sara!

En af de helt store personlige gevinster, som jeg har fået med mig ved at tage uddannelsen hos Be Change er, at jeg ikke længere lader min eks mand påvirke eller manipulerer mig på samme måde som tidligere. Jeg har lært at takle hans opførsel på en anden og mere hensigtsmæssig måde.

Jeg må sige at uddannelsen lever op til Be Changes motto;” Vær den forandring du ønsker at se i verden.” At være et autentisk, etisk, ærligt og ansvarligt menneske, der finder lykken og glæden i nuets skønhed.

Jeg vælger også mere end nogensinde at være en positiv og taknemmelig ”helt” i min egen historie, og en der har lært, at passe på sig selv!

Jeg lærte glæden ved at kunne gøre netop den “lille” forskel, der er med til at skabe de helt store og positive forandringer ikke kun i hverdagen men i livet.

Med kærlighed og taknemmelighed

Lene

 

Klik her for at se, hvornår næste hold starter –  måske er der stadig en ledig plads til dig! Du kan også skrive på mail kontakt@bechange.dk Vi vil glæde sig til at byde dig velkommen!

.

Fik du også læst:

Ny bog: Hverdagens psykopater 2 –  ofrene fortæller HER

Hvorfor vi kan tro, vi elsker ham, når han ikke er værd at samle på HER

.
Lene fik en friplads – her er et uddrag af hendes historie.

Jeg har brug for jeres coachuddannelse, fordi bag min styrke og tidligt indlærte overlevelsesstrategi, er der en tilsvarende bagside.
Jeg vil starte med at fortælle, at jeg har fortaget et aktiv valg om, hvordan de udfordringer, jeg har og har haft i mit liv håndteres og hvorledes jeg anskuer dem. Jeg har valgt at være en positiv og taknemmelig HELT i min egen livshistorie, i stedet for en forfærdelig ulykkelig skæbne.

Det er mit personlige valg at være en helt.

Eksempelvis: Da jeg d.12. juni intenst oplevede lykken ved solopgangen fra 10 sal på Rigshospitalet, timer før mit venstre bryst blev fjernet operativt, uden at vide om det var den sidste jeg så. Dér følte jeg en stor og sanselig taknemmelighed over at verden er så smuk og gavmild i sin skønhed.

Så tænker I måske – har denne kvinde fortjent/brug for at vinde vores coachuddannelse?

YES, jeg har brug for jeres coachuddannelse, fordi bag min styrke og tidligt indlærte overlevelsesstrategi, er der en tilsvarende bagside.

Når det er lettere, at tænke på andres ve og vel end at drage egenomsorg, er det ikke altid, at det giver det bedste potentiale for den personlige overlevelsesstrategi.
Så med andre ord: Jeg vil gerne lære selv at tage den gule iltmaske på, før jeg reder min medpassager i flysædet ved siden af.

Alt hvad der kunne ske – skete i 2012. På blot 14 dage var min lille familie og alle mine menneskelige værdier detroniseret til atomer.

Min “dejlige” mand gennem 19 år, forlod mig, men krævede at få vores søn med sig, da han var af den overbevisning, at det var skadeligt for en 14 årig dreng, at skulle bo sammen med sin mor, der netop havde fået konstateret brystkræft og skulle igennem et behandlingsforløb.

Jeg arbejder til dagligt som kunstner, og det er mit ønske og håb, at jeg både via mit kunstneriske arbejde men også personligt, kan blive bedre til at formidle mine budskaber de rigtige steder og på det rigtige tidspunkt. Så det bliver givende for mig og den målgruppe jeg henvender mig til.

Mit fremadrettede mål er: At formidle, at livet på den ene eller anden måde, er en kamp for alle mennesker, vejen og måden at takle det på, er blot forskellig.

Med kærlighed og taknemmelighed

Lene

 

 

 

Kvindetidskort

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Birgitte Baadegaard: Om indpakninger – og udpakninger

Birgitte Baadegaard: Om indpakninger – og udpakninger

Kunsten og øvelsen er at hvile i den du er – og det, du står for. At tro på, at det, du byder ind med, er godt nok – helt igennem. Også selvom du ikke er perfekt

Charlotte Egemar Kaaber: Hold den perfekte fridag

Charlotte Egemar Kaaber: Hold den perfekte fridag

Ønsker vi at være noget for andre, skal vi først fylde vores egen kop. Vi kan ikke give til nogen fra en tom kop. Kom til den perfekte fridag

Marie Steenberger: I morgen er det for sent

Marie Steenberger: I morgen er det for sent

Der er mange, der allerede har købt online kurset Tab dig med intuitiv spisning. Facebookgruppen er også levende og et godt sted at finde støtte. Og det gør mig rigtig glad. For intuitiv spisning er virkelig den bedste metode, jeg kender til, hvis du vil regulere din vægt naturligt.