Læs om Jacquelines smukke initiativ: Gaver fra Hjerte til Hjerte

 

Læs om Jacquelines smukke initiativ: Gaver fra Hjerte til Hjerte

Forleden modtog jeg en mail i min facebook indbakke, der virkelig rørte mig. Den kom fra min veninde Jacqueline. Jeg vil gerne vise den til jer, for det er nemlig meningen, at den skal deles.

Her kommer den

 

Kære Anne Mette

Jeg har, synes jeg selv, fået en fantastisk idé!
Dette handler IKKE om velgørenhed, men om at varme hinandens hjerter.
For tit, ja, næsten altid, er det de uventede små opmærksomheder, der varmer vores hjerter mest.

Kender du det: Dagen er bare gået så skidt…bilen strejkede, ungerne skriger, manden/ konen er sur, tandlægen venter, du har fået en bøde for at køre uden cykellygter, maden brændte på, du har influenza osv osv.
Så vil en lille opmuntring være fantastisk at få og endnu bedre, hvis den kommer uden du har bedt om den, uden du har mulighed for at søge den, uden du har troet,  du ville få den.

Og hvor kommer du så ind i billedet?
Det gør du, for jeg vil bede dig hjælpe mig.
Vi har alle sammen en bog vi ikke har læst, eller har læst og som gerne må komme videre ud i verden.
En CD, som er så fantastisk at vi bare må lade andre høre den.
En time i Zumba vi kan forære væk
En biografbillet vi ikke kan nå at bruge
Et par handsker vi har købt i en forkert størrelse
En fribillet til Zoo
Jamen, fyld selv på…….Lad os, sammen, gøre hverdagen lidt sjovere for hinanden!
Du skal bare fortælle mig, hvad du vil donere – jeg noterer alt op og opretter en lukket gruppe, en gruppe som kun dem der donere kan blive medlem af og hvor medlemmerne kan indstille folk til at få en gave
I den gruppe fortæller jeg, hvem der får hvad…..tingene bliver ikke foræret væk på en dag—-men efter hvad vi synes, der kan varme modtagerens hjerte på den rigtige dag.
Du skal IKKE sende noget til mig. Jeg meddeler, hvem der skal have den gave du donerer, giver dig vedkommendes adresse og DU sender gaven.
Du bliver glad – modtageren bliver glad og alles hjerter bliver varmere!
Jeg håber du vil støtte op om idéen!!
Knus fra
Jac

Det kunne jeg ikke stå for og meldte mig fluks ind i gruppen
https://www.facebook.com/groups/195779200567265/?ref=ts&fref=ts

Her kunne jeg læse følgende:

GAVER FRA HJERTE TIL HJERTE
Denne gruppe har kun et formål: At skabe glæde

 1. Bliv medlem af gruppen
  2. Når du kender et medmenneske der trænger til en opmuntring, så kikker du i vores gaveliste – som befinder sig under filer
  3. Du finder en gave som den person, du vil glæde, vil blive glad for
  4. Du sender en besked til mig med navn og adresse på personen der skal have en gave, samt det, du tror personen vil blive glad for
  5. Jeg kontakter gavegiveren og giver de oplysning videre
  6. Gavegiveren sender gaven direkte til den person du vil glæde
  7. HUSK: for at kunne blive ved med at forære gaver væk – så skal vi have nye gaver ind i puljen.
  8. Kik i dine gemmer, har du en god bog, en skøn CD, fribilletter til Zoo, eller alt andet du tror en anden person kan blive glad for, som du kan donere til dette formål, så send mig en besked og gaven kommer på vores liste – og en anden person kan få en dejlig overraskelse
  9. Spred gerne kendskabet til denne gruppe
  10. Vær med til at sprede glæde!! —

Vil du være med?
Jeg har lige fået en besked fra gruppen om at jeg skal sende min gave af sted til Bornholm.
Jeg har givet en af mine favorit dvdR Livet er smukt, en pose te og en pose sismofytter. Tænkte det var et passende ensemble til en hyggedag.

Rigtig god tirsdag – jeg må på posthuset inden jeg tager hul på sismofytterne.
Gaver fra hjerte til hjerte  https://www.facebook.com/groups/195779200567265/?ref=ts&fref=ts

Kærligst

Anne Mette

 

Kommentarer skrevet af andre
 • Lisbeth jensen

  21. december 2016 kl. 16:44

  Det må blive en god jul❤️i dag kom denne fine skytsengel fra en dame som havde læst Alfreds historie og synes han og os skulle have den til at beskytte os. Nu er den sat i Alfreds halsbånd og må bringe ham held i hans tid hos os❤️

 • Connie H. Hansen

  25. marts 2013 kl. 10:59

  den salgs initiativer er guld værd…. tak Jacqeline <3

  • Jacqueline Jensin

   15. april 2013 kl. 08:42

   Tusinde tak :-)
   Men det er intet værd uden alle de skønne mennesker der støtter, hjælper og sender gaver ud i verden <3

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Mai Manniche fra Jewlscph lancerer smukke stjernetegnssmykker

Mai Manniche fra Jewlscph lancerer smukke stjernetegnssmykker

Sol, måne, stjernetegn! Mai lancerer ny serie med de 12 stjernetegn.

Michelle Hviid: Vi skal turde blande os

Michelle Hviid: Vi skal turde blande os

Jeg blev overfaldet i Paris. Af en hjemløs. Jeg bliver ikke tit bange. Jeg bliver faktisk aldrig bange. Jeg var så bange. Jeg havde brug for hjælp. Jeg fik ingen hjælp. Vi skal passe på hinanden. Vi må ikke kikke væk. Vi skal turde blande os.

Alice Fogh: Er du også bange for din (teenage)datter?

Alice Fogh: Er du også bange for din (teenage)datter?

En mor henvendte sig til mig. Hun var frustreret og ked af det. Årsagen var, at hendes datter talte grimt til hende. Hun råbte også højt af hende.