Kvindetid med Majken Matzau

 

Kvindetid med Majken Matzau
I dag præsenterer jeg Majken Matzau. Majken er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet, Civiløkonom fra CBS, og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.
Majken er en erfaren erhvervspsykolog og stressekspert og forfatter til den anmelderroste bog Stresscoaching – Coaching i grænselandet.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig tid sammen med andre kvinder. Samvær. Udveksling. Leg. Ballade. At dele. At inspirere og blive inspireret. Og mange gange bare at være.

Kvindetid kan for mig være tid sammen med mine guddommelige veninder, hvor vi mødes, toplækre, og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og snakker om alt mellem himmel og jord.

Kvindetid kan også være tid med min familie – hvor vi er tre søstre, min mor og min mormor. Stærke kvinder i tre generationer. Min mormor bliver 88 år, og bor alene i sin villa i Brønshøj – og hun klarer ALT selv. Klipper hæk, slår græs og skuffer sne, handler ind, gør rent, holder have osv. Hun vil ingen hjælp have til noget. Den dag, hun ikke kan klare sig selv, gider hun ikke være her mere. Min mor bliver 70 – og er administrerende direktør og indehaver af en stor produktionsvirksomhed, og jeg selv er ligeledes selvstændig forretningskvinde, og kan ikke forestille mig at være afhængig af nogen.

Kvindetid er tid sammen med de kvinder, der betyder noget for mig.

Kvindetid kan også være tid sammen med de kvinder, jeg rådgiver og vejleder professionelt. Jeg laver fx meditationscirkler, hvor vi kun er kvinder, og det giver altid en helt særlig præstinde-energi.

Og endelig er Kvindetid for mig også i høj grad tid – hvor jeg bare er sammen med mig selv. Hvor jeg læser, mediterer, tager lange bade, eller slapper af ved at se kvindeserier, som fx The L-Word.

Sætter du tid af til Kvindetid?
Jeg lægger altid tid ind i kalenderen til at være mig selv – dvs. Kvindetid med mig selv. Eller nærmere betegnet sørger jeg for ikke at have aftaler på søndage og typisk 3 hverdagsaftener. Men ellers har jeg ikke faste tider lagt ind, det er ikke nødvendigt. Jeg foretrækker at være spontan i min fritid og gøre det, der lige falder mig for. Det er selvfølgelig lettest, når man ikke har børn.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg har en aftale i weekenden med min bedste veninde. Vi ses tit, og plejer at gå ture i skoven med hendes hunde, at udveksle healing, at lave mad sammen og drikke et glas vin. Hun er som en søster for mig, så vi kan også være sammen uden at lave noget som helst. Og ellers er det snart tid til en efterårsgudindefest; dem holder jeg med jævne mellemrum. Så inviterer jeg en række guddommelige, skønne kvinder til fest i mit hus; sidst var det white goddess summer party, og hvad det bliver her i efteråret, vil vise sig.

Klik videre til næste side https://kvindetid.dk/kvindetid-med-majken-matzau/2/ hvor Majken afslører noget hemmeligt fra sin kvindetid.

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Spis efter din kvindetype

Marie Steenberger: Spis efter din kvindetype

En bog om at spise i farten, trøstespise, overspise, pleasespise og være besat af mad.

Mænd der opdrager kvinder: Sig ja

Mænd der opdrager kvinder: Sig ja

Sig ja, når Lennarth inviterer dig på Pub. Ja, han har dame på og går med fake guldkors og hvad så?

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Filminstruktør Katrine Windfeld: Lykke er noget, der kommer i glimt og ikke noget, som er konstant