Kvindetid med Majken Matzau

 

Kvindetid med Majken Matzau
I dag præsenterer jeg Majken Matzau. Majken er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet, Civiløkonom fra CBS, og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.
Majken er en erfaren erhvervspsykolog og stressekspert og forfatter til den anmelderroste bog Stresscoaching – Coaching i grænselandet.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig tid sammen med andre kvinder. Samvær. Udveksling. Leg. Ballade. At dele. At inspirere og blive inspireret. Og mange gange bare at være.

Kvindetid kan for mig være tid sammen med mine guddommelige veninder, hvor vi mødes, toplækre, og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og snakker om alt mellem himmel og jord.

Kvindetid kan også være tid med min familie – hvor vi er tre søstre, min mor og min mormor. Stærke kvinder i tre generationer. Min mormor bliver 88 år, og bor alene i sin villa i Brønshøj – og hun klarer ALT selv. Klipper hæk, slår græs og skuffer sne, handler ind, gør rent, holder have osv. Hun vil ingen hjælp have til noget. Den dag, hun ikke kan klare sig selv, gider hun ikke være her mere. Min mor bliver 70 – og er administrerende direktør og indehaver af en stor produktionsvirksomhed, og jeg selv er ligeledes selvstændig forretningskvinde, og kan ikke forestille mig at være afhængig af nogen.

Kvindetid er tid sammen med de kvinder, der betyder noget for mig.

Kvindetid kan også være tid sammen med de kvinder, jeg rådgiver og vejleder professionelt. Jeg laver fx meditationscirkler, hvor vi kun er kvinder, og det giver altid en helt særlig præstinde-energi.

Og endelig er Kvindetid for mig også i høj grad tid – hvor jeg bare er sammen med mig selv. Hvor jeg læser, mediterer, tager lange bade, eller slapper af ved at se kvindeserier, som fx The L-Word.

Sætter du tid af til Kvindetid?
Jeg lægger altid tid ind i kalenderen til at være mig selv – dvs. Kvindetid med mig selv. Eller nærmere betegnet sørger jeg for ikke at have aftaler på søndage og typisk 3 hverdagsaftener. Men ellers har jeg ikke faste tider lagt ind, det er ikke nødvendigt. Jeg foretrækker at være spontan i min fritid og gøre det, der lige falder mig for. Det er selvfølgelig lettest, når man ikke har børn.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg har en aftale i weekenden med min bedste veninde. Vi ses tit, og plejer at gå ture i skoven med hendes hunde, at udveksle healing, at lave mad sammen og drikke et glas vin. Hun er som en søster for mig, så vi kan også være sammen uden at lave noget som helst. Og ellers er det snart tid til en efterårsgudindefest; dem holder jeg med jævne mellemrum. Så inviterer jeg en række guddommelige, skønne kvinder til fest i mit hus; sidst var det white goddess summer party, og hvad det bliver her i efteråret, vil vise sig.

Klik videre til næste side https://kvindetid.dk/kvindetid-med-majken-matzau/2/ hvor Majken afslører noget hemmeligt fra sin kvindetid.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mød Andrea Waidtlow og vind et smukt tøjklæde fra WHITE DOOR i Hellerup

Mød Andrea Waidtlow og vind et smukt tøjklæde fra WHITE DOOR i Hellerup

Jeg elskede, at min mor arbejdede hjemme, og mine veninder og jeg syntes, at det var det bedste, når vi måtte komme op og sy ‘venindetøj’ eller hvad man nu fandt på i den alder. Jeg har virkelig været omringet af tøj og design hele mit liv, og det har været en kæmpe gave for mig.

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Du kan vinde et årshoroskop til en værdi af 149,- kr gennem Kvindetid. Du går ind i vores facebook gruppe og liker opslaget, der hedder ”Vind et årshoroskop gennem Kvindetid” og svarer på konkurrencens spørgsmål.

Tini Owild: Stumpebukser – undgå at se dum ud i dem

Tini Owild: Stumpebukser – undgå at se dum ud i dem

Lad os få opklaret stumpebukse-mystikken, så du kan springe ud i efteråret i bukser, der stopper lige over anklen. Uden at se spor dum ud.