Kvindetid med Majken Matzau

 

Kvindetid med Majken Matzau
I dag præsenterer jeg Majken Matzau. Majken er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet, Civiløkonom fra CBS, og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.
Majken er en erfaren erhvervspsykolog og stressekspert og forfatter til den anmelderroste bog Stresscoaching – Coaching i grænselandet.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig tid sammen med andre kvinder. Samvær. Udveksling. Leg. Ballade. At dele. At inspirere og blive inspireret. Og mange gange bare at være.

Kvindetid kan for mig være tid sammen med mine guddommelige veninder, hvor vi mødes, toplækre, og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og snakker om alt mellem himmel og jord.

Kvindetid kan også være tid med min familie – hvor vi er tre søstre, min mor og min mormor. Stærke kvinder i tre generationer. Min mormor bliver 88 år, og bor alene i sin villa i Brønshøj – og hun klarer ALT selv. Klipper hæk, slår græs og skuffer sne, handler ind, gør rent, holder have osv. Hun vil ingen hjælp have til noget. Den dag, hun ikke kan klare sig selv, gider hun ikke være her mere. Min mor bliver 70 – og er administrerende direktør og indehaver af en stor produktionsvirksomhed, og jeg selv er ligeledes selvstændig forretningskvinde, og kan ikke forestille mig at være afhængig af nogen.

Kvindetid er tid sammen med de kvinder, der betyder noget for mig.

Kvindetid kan også være tid sammen med de kvinder, jeg rådgiver og vejleder professionelt. Jeg laver fx meditationscirkler, hvor vi kun er kvinder, og det giver altid en helt særlig præstinde-energi.

Og endelig er Kvindetid for mig også i høj grad tid – hvor jeg bare er sammen med mig selv. Hvor jeg læser, mediterer, tager lange bade, eller slapper af ved at se kvindeserier, som fx The L-Word.

Sætter du tid af til Kvindetid?
Jeg lægger altid tid ind i kalenderen til at være mig selv – dvs. Kvindetid med mig selv. Eller nærmere betegnet sørger jeg for ikke at have aftaler på søndage og typisk 3 hverdagsaftener. Men ellers har jeg ikke faste tider lagt ind, det er ikke nødvendigt. Jeg foretrækker at være spontan i min fritid og gøre det, der lige falder mig for. Det er selvfølgelig lettest, når man ikke har børn.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg har en aftale i weekenden med min bedste veninde. Vi ses tit, og plejer at gå ture i skoven med hendes hunde, at udveksle healing, at lave mad sammen og drikke et glas vin. Hun er som en søster for mig, så vi kan også være sammen uden at lave noget som helst. Og ellers er det snart tid til en efterårsgudindefest; dem holder jeg med jævne mellemrum. Så inviterer jeg en række guddommelige, skønne kvinder til fest i mit hus; sidst var det white goddess summer party, og hvad det bliver her i efteråret, vil vise sig.

Klik videre til næste side https://kvindetid.dk/kvindetid-med-majken-matzau/2/ hvor Majken afslører noget hemmeligt fra sin kvindetid.

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Boligcious: Grafik på tapetet

Boligcious: Grafik på tapetet

Hos Boligcious har vi fået et godt øje til grafiske tapeter. De kan bare skabe et udtryk, som den hvide væg ikke helt kan hamle op med

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg kampgyser af morgentv´s forslag om hjemmelavede økologiske blåbær smooties i små glas m påsatte sugerør

Kom med til fest: Det er nytår på tirsdag

Kom med til fest: Det er nytår på tirsdag

Der er pt 65 billetter tilbage til middagen på Radisson fra kl. 17.00. 535 singler har allerede købt billet til middagen