Kvindetid med Majken Matzau

 

Kvindetid med Majken Matzau
I dag præsenterer jeg Majken Matzau. Majken er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet, Civiløkonom fra CBS, og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.
Majken er en erfaren erhvervspsykolog og stressekspert og forfatter til den anmelderroste bog Stresscoaching – Coaching i grænselandet.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig tid sammen med andre kvinder. Samvær. Udveksling. Leg. Ballade. At dele. At inspirere og blive inspireret. Og mange gange bare at være.

Kvindetid kan for mig være tid sammen med mine guddommelige veninder, hvor vi mødes, toplækre, og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og snakker om alt mellem himmel og jord.

Kvindetid kan også være tid med min familie – hvor vi er tre søstre, min mor og min mormor. Stærke kvinder i tre generationer. Min mormor bliver 88 år, og bor alene i sin villa i Brønshøj – og hun klarer ALT selv. Klipper hæk, slår græs og skuffer sne, handler ind, gør rent, holder have osv. Hun vil ingen hjælp have til noget. Den dag, hun ikke kan klare sig selv, gider hun ikke være her mere. Min mor bliver 70 – og er administrerende direktør og indehaver af en stor produktionsvirksomhed, og jeg selv er ligeledes selvstændig forretningskvinde, og kan ikke forestille mig at være afhængig af nogen.

Kvindetid er tid sammen med de kvinder, der betyder noget for mig.

Kvindetid kan også være tid sammen med de kvinder, jeg rådgiver og vejleder professionelt. Jeg laver fx meditationscirkler, hvor vi kun er kvinder, og det giver altid en helt særlig præstinde-energi.

Og endelig er Kvindetid for mig også i høj grad tid – hvor jeg bare er sammen med mig selv. Hvor jeg læser, mediterer, tager lange bade, eller slapper af ved at se kvindeserier, som fx The L-Word.

Sætter du tid af til Kvindetid?
Jeg lægger altid tid ind i kalenderen til at være mig selv – dvs. Kvindetid med mig selv. Eller nærmere betegnet sørger jeg for ikke at have aftaler på søndage og typisk 3 hverdagsaftener. Men ellers har jeg ikke faste tider lagt ind, det er ikke nødvendigt. Jeg foretrækker at være spontan i min fritid og gøre det, der lige falder mig for. Det er selvfølgelig lettest, når man ikke har børn.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg har en aftale i weekenden med min bedste veninde. Vi ses tit, og plejer at gå ture i skoven med hendes hunde, at udveksle healing, at lave mad sammen og drikke et glas vin. Hun er som en søster for mig, så vi kan også være sammen uden at lave noget som helst. Og ellers er det snart tid til en efterårsgudindefest; dem holder jeg med jævne mellemrum. Så inviterer jeg en række guddommelige, skønne kvinder til fest i mit hus; sidst var det white goddess summer party, og hvad det bliver her i efteråret, vil vise sig.

Klik videre til næste side https://kvindetid.dk/kvindetid-med-majken-matzau/2/ hvor Majken afslører noget hemmeligt fra sin kvindetid.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Jeg tror, at de følelsesmæssige bånd er en af grundene til at så mange kvinder føler, at mænd har overtaget i dating. Fordi det virker nemmere for dem. Jeg hørte selv en mand sige til mig, at han lukkede af følelsesmæssigt, fordi han ikke ville/kunne have en kæreste. Tænk, at kunne det, tænkte jeg. Jeg kunne ikke.

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere fra Julie: Jitrois er kendt for at designet læder-tøj til pop- stjerner som Lady Gaga , Cher og Elton John, for at nævne et par stykker

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning – I dag er det Lykke Larsen.