Kvindetid med Maise Deckmann Traasdahl

 

Kvindetid for mig kan faktisk også være at huske at sætte tid af til at pleje mit parforhold og få lov at tage imod og nyde at være kvinde og blive forkælet af min mand. Det er også når jeg skal designe mine kollektioner. Det er ren kvindetid, for så bliver der tænkt i kvindekroppe og former, materialer og farver og jeg er i mit es i mit eget univers og når jeg skaber nye designs føler jeg at jeg lader op og jeg virkelig har kvalitetstid sammen med mig selv.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Ovenpå en spændende, stressende og hård periode med show, modeuge og lancering af en ny kollektion, bliver der forhåbentligt lidt tid til nogle af de ovennævnte ting. Jeg skal lave en hel masse ting med mine døtre og se en masse veninder jeg har forsømt i den hæsblæsende tid. Jeg krydser fingre for at jeg kan klemme et lille spaophold ind, for jeg trænger til at slappe af og få fixet hænder og fødder og træt hud efter al for lidt søvn og for meget kaffe. Og den kvindetid er godt investeret for en ny designperiode står for døren. En af de ting der helt sikkert vil bringe skøn kvindetid er en tur til Barcelona med min veninde Mayianne, hvor vi skal kigge på mulige systuer og lækkert stof. Og blive utroligt inspirerede. Jeg er så heldig at jeg skal designe min veninde Martinas brudekjole og det er altid en fantastisk givende proces og bliver helt sikkert fyldt med kvindetid.

Jeg håber, at årene frem vil bringe fantastiske muligheder for kvindetid. Jeg drømmer om ture til Rom eller Paris, bare mig og mine døtre, hvor vi shopper eller ser på brudekjoler når den tid kommer.
Indenfor meget nær fremtid får jeg faktisk mulighed for at støtte andre kvinder til at kunne få mere kvindetid. Jeg har fornylig flyttet min produktion af broderede styles til Indien, hvor muslimske indiske kvinder får arbejdet hjem i deres eget hjem og så kan sidde og brodere mens mand og børn er af sted om dagen. Det giver dem mulighed for at tjene deres egne penge og vil med tiden øge deres frihed og give dem flere muligheder. Det synes jeg er en rar tanke, da jeg ved at mange muslimske kvinder i Indien er ret undertrykt, så det projekt var jeg med det samme klar til at støtte.

Vil du afsløre noget småhemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Mine døtre, søstre og jeg kan godt være temmelig fjollede, når vi er sammen og det kan være alt fra at sætte gamle Poul Dissing sange på og danse syret 70´er dans sammen i stuen til vi er helt ødelagte, eller lave tossede skuespil for hinanden og optage det til stor morskab bagefter. Vi har en gal humor som nok er temmelig indforstået. Men ellers er min kvindetid med veninder ret meget fyldt med det samme som alle andre kvinder taler om når de er alene i hinandens skønne selskab – alt det vi trænger til at læsse af og så naturligvis mændene i vores liv og al den sex vi enten får eller går og savner.

Hvem kender du, der er god til Kvindetid?
Flere af mine veninder og i sær min søster er ret gode til at få kvindetid. Så går de til yoga eller zumba, får manicure og ansigtsbehandlinger eller får hygget sig med hinanden på en hverdagsaften eller lige efter arbejde. Det synes jeg er lidt sejt. De tager sig bare ligesom tiden til det. Men ellers tror jeg, at vi alle ville ønske vi kunne få meget mere af den.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Sommerhilsen fra Marrakesh

Sommerhilsen fra Marrakesh

Jeg har længe haft en stor drøm om at tage til Marrakesh! Det skulle eftersigende være et slaraffenland for sådan en som mig, der elsker mønstre og farver

Malene: Veldækket by VIPP

Malene: Veldækket by VIPP

Forleden tilbragte jeg dagen med 12 bloggere fra Danmark og Europa. Vi mødtes kl. 10.00 til morgenmad hos VIPP

Henriette Eiby Christensen: Om at hjælpe hinanden, anti-jantelov og måske et helårs-nytårsforsæt.

Henriette Eiby Christensen: Om at hjælpe hinanden, anti-jantelov og måske et helårs-nytårsforsæt.

Kan du rumme andres succes? Kan du glædes over den? Helt ærligt? Så er du nået langt.