Kvindetid med Julie Johansen

 

Kvindetid med Julie Johansen
I dag har jeg Skype interviewet Julie Johansen om Kvindetid. Jule kender jeg fra mit gamle site, hvor hun skrev om mode og nu er vi så heldige på Kvindetid.dk,  at hun også sender artikler hjem til os.
Jeg sad en gråvejrsdag og chattede med Julie om en artikel,  men så måtte Julie videre, da hun havde en aftale. Pludselig fik jeg de dejligste billeder af Julie i Paris og så slog det mig –  jeg vil da høre, hvordan vores Julie holder Kvindetid. Voìla – Julie Johansen.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig både selvpleje, kvalitetstid med mine uundværlige veninder, og tiden med min familie. Kvindetid er for mig lig med caffé latte og gåture gennem Paris´ gader, indånding af stemningen og de gule lys, når jeg alene tripper over Seinen iført flade sko og lækker håndtaske, mens jeg nyder synet af gamle romantiske bygninger og lækre fortovscaféer. Det kan være en tur alene i favoritbiografen på Champs Elysée, hvor jeg indtager midterste række, glider ned i sædet, og ser en Amerikansk kærligheds- eller fransk komik-film. Det kan være de små øjeblikke, hvor jeg udlever drømmene: laver fotoudstillinger på små hyggelige barer i Paris, synger i Jazzband, eller overværer haute couture modeshows fra 3. parket. Det kan være tiden, hvor jeg tager hjem til Danmark, og mødes med min skønneste kreds af veninder, og sludrer i timevis over en caffé latte – kvindetid i særklasse! Her er ikke et øje tørt, når snakken går på alt lige fra gamle minder, baby-sko, dårlige dates og til drømmelejligheder! Det kan ligeledes bestå af tiden med min mor, farmor, mormor, faster, moster eller halvsøster – hvert af disse kvalitetstids øjeblikke er unikke!

Sætter du tid af til Kvindetid?
Ja masser – har snarere intentioner om også at integrere “mandetid” i mit skema J Generelt er mandag helliget min forró – danseaften, hvor jeg indtager det brasilienske dansegulv i Paris, til rytmen af latinorytmer og improviserede moves ;)

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg pønser lidt på at samle de nærmeste veninder til et cocktailparty i min lejlighed, og nyde udsigten til Eiffeltårnet, med god champagne, cocktails og Irish-coffée, iført vilde kjoler – og afslutte aftenen på IN-stedet “Showcase” der ligger under Alexandre III broen ved Seinen… men invitationen skal lige sendes ud.

Vi du afsløre noget hemmeligt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre så meget… selv fluen på væggen skuer op for høreapparatet og sætter ekstra linser i, når vi ladies mødes til kaffeslabberas og snakker mænd og spændende episoder… og at den højst sandsynligt slukker for det og tager klap for øjnene, når jeg udfolder mig som alene danser i min lejlighed!!

Hvem kender du der er god til Kvindetid?
Min veninde Christine Guildal får topstjernerne denne gang – hun formår simpelthen at skabe en kvinde-atmosfære a la Sex and the City, hvor vi indbydes til en verden af: lækre hjemmelavede bruch, design porcelæn, fremvisning af tomatplanter på balkonen og et klædeskab i verdensklasse. Her kan der ikke andet end spire kvindetid når det er bedst!

Artikler fra Julie
Kenzo opdrager mænd
https://kvindetid.dk/mode-fra-julie-johansen-kenzo-opdrager-maend/

Julie har besøgt Kenzo
https://kvindetid.dk/mode-fra-paris-julie-har-bes%C3%B8gt-kenzo/

Oh la la les macaron – makronerne
https://kvindetid.dk/oh-la-la-les-macarons-%E2%80%93-makronerne/

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!

Pernille Samsø: Kære Tutta, Erna og Varvara – Tak for inspirationen.

Pernille Samsø: Kære Tutta, Erna og Varvara – Tak for inspirationen.

At være inspirator, betyder ikke nødvendigvis, at livet har været en dans på roser. Nok netop nærmere at man tør vise sin sårbarhed, og at det hele nogen gange er noget lort. For det er det for os alle engang imellem. Det er dén nerve, der inspirerer mig, og får mig til at mærke efter inden i mig selv.

Mette Glargaard: Tiltrækker du narcissister?

Mette Glargaard: Tiltrækker du narcissister?

Mennesker, som bliver ofre for narcissister, har en tendens til at ville “fixe”, så den gode stemning kan vende tilbage – og det kan du holde op med. Læn dig tilbage og mærk efter om den anden tager ansvar, undskylder og ændrer adfærd – og hvis ikke, må du sætte en grænse og fjerne dig.