Kvindetid med Julie Johansen

 

Kvindetid med Julie Johansen
I dag har jeg Skype interviewet Julie Johansen om Kvindetid. Jule kender jeg fra mit gamle site, hvor hun skrev om mode og nu er vi så heldige på Kvindetid.dk,  at hun også sender artikler hjem til os.
Jeg sad en gråvejrsdag og chattede med Julie om en artikel,  men så måtte Julie videre, da hun havde en aftale. Pludselig fik jeg de dejligste billeder af Julie i Paris og så slog det mig –  jeg vil da høre, hvordan vores Julie holder Kvindetid. Voìla – Julie Johansen.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig både selvpleje, kvalitetstid med mine uundværlige veninder, og tiden med min familie. Kvindetid er for mig lig med caffé latte og gåture gennem Paris´ gader, indånding af stemningen og de gule lys, når jeg alene tripper over Seinen iført flade sko og lækker håndtaske, mens jeg nyder synet af gamle romantiske bygninger og lækre fortovscaféer. Det kan være en tur alene i favoritbiografen på Champs Elysée, hvor jeg indtager midterste række, glider ned i sædet, og ser en Amerikansk kærligheds- eller fransk komik-film. Det kan være de små øjeblikke, hvor jeg udlever drømmene: laver fotoudstillinger på små hyggelige barer i Paris, synger i Jazzband, eller overværer haute couture modeshows fra 3. parket. Det kan være tiden, hvor jeg tager hjem til Danmark, og mødes med min skønneste kreds af veninder, og sludrer i timevis over en caffé latte – kvindetid i særklasse! Her er ikke et øje tørt, når snakken går på alt lige fra gamle minder, baby-sko, dårlige dates og til drømmelejligheder! Det kan ligeledes bestå af tiden med min mor, farmor, mormor, faster, moster eller halvsøster – hvert af disse kvalitetstids øjeblikke er unikke!

Sætter du tid af til Kvindetid?
Ja masser – har snarere intentioner om også at integrere “mandetid” i mit skema J Generelt er mandag helliget min forró – danseaften, hvor jeg indtager det brasilienske dansegulv i Paris, til rytmen af latinorytmer og improviserede moves ;)

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg pønser lidt på at samle de nærmeste veninder til et cocktailparty i min lejlighed, og nyde udsigten til Eiffeltårnet, med god champagne, cocktails og Irish-coffée, iført vilde kjoler – og afslutte aftenen på IN-stedet “Showcase” der ligger under Alexandre III broen ved Seinen… men invitationen skal lige sendes ud.

Vi du afsløre noget hemmeligt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre så meget… selv fluen på væggen skuer op for høreapparatet og sætter ekstra linser i, når vi ladies mødes til kaffeslabberas og snakker mænd og spændende episoder… og at den højst sandsynligt slukker for det og tager klap for øjnene, når jeg udfolder mig som alene danser i min lejlighed!!

Hvem kender du der er god til Kvindetid?
Min veninde Christine Guildal får topstjernerne denne gang – hun formår simpelthen at skabe en kvinde-atmosfære a la Sex and the City, hvor vi indbydes til en verden af: lækre hjemmelavede bruch, design porcelæn, fremvisning af tomatplanter på balkonen og et klædeskab i verdensklasse. Her kan der ikke andet end spire kvindetid når det er bedst!

Artikler fra Julie
Kenzo opdrager mænd
https://kvindetid.dk/mode-fra-julie-johansen-kenzo-opdrager-maend/

Julie har besøgt Kenzo
https://kvindetid.dk/mode-fra-paris-julie-har-bes%C3%B8gt-kenzo/

Oh la la les macaron – makronerne
https://kvindetid.dk/oh-la-la-les-macarons-%E2%80%93-makronerne/

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Boganbefaling. Majken Matzau: Stressfri på 12 uger eller mer

Boganbefaling. Majken Matzau: Stressfri på 12 uger eller mer

Faktisk burde bogen efter min mening være obligatorisk læsning for alle, der beskæftiger sig med HR.

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!

Pernille-Lykke: Hvordan fortæller vi vores børn om terror?

Pernille-Lykke: Hvordan fortæller vi vores børn om terror?

Hvordan taler vi med vores børn om den angst, som grufuldt bare stormer ind i vores marv, ben og sjæl. Den angst, som vi som voksne har svært ved at forholde os til, men dog med vores fornuft kan vælge at tage til os på en rationel måde. En ting er sikkert, frygten og angsten for verdens grusomheder af forskellig art er kommet for at blive, så vi bliver nødt til at forholde os til den.