Kvindetid med Julie Johansen

 

Kvindetid med Julie Johansen
I dag har jeg Skype interviewet Julie Johansen om Kvindetid. Jule kender jeg fra mit gamle site, hvor hun skrev om mode og nu er vi så heldige på Kvindetid.dk,  at hun også sender artikler hjem til os.
Jeg sad en gråvejrsdag og chattede med Julie om en artikel,  men så måtte Julie videre, da hun havde en aftale. Pludselig fik jeg de dejligste billeder af Julie i Paris og så slog det mig –  jeg vil da høre, hvordan vores Julie holder Kvindetid. Voìla – Julie Johansen.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig både selvpleje, kvalitetstid med mine uundværlige veninder, og tiden med min familie. Kvindetid er for mig lig med caffé latte og gåture gennem Paris´ gader, indånding af stemningen og de gule lys, når jeg alene tripper over Seinen iført flade sko og lækker håndtaske, mens jeg nyder synet af gamle romantiske bygninger og lækre fortovscaféer. Det kan være en tur alene i favoritbiografen på Champs Elysée, hvor jeg indtager midterste række, glider ned i sædet, og ser en Amerikansk kærligheds- eller fransk komik-film. Det kan være de små øjeblikke, hvor jeg udlever drømmene: laver fotoudstillinger på små hyggelige barer i Paris, synger i Jazzband, eller overværer haute couture modeshows fra 3. parket. Det kan være tiden, hvor jeg tager hjem til Danmark, og mødes med min skønneste kreds af veninder, og sludrer i timevis over en caffé latte – kvindetid i særklasse! Her er ikke et øje tørt, når snakken går på alt lige fra gamle minder, baby-sko, dårlige dates og til drømmelejligheder! Det kan ligeledes bestå af tiden med min mor, farmor, mormor, faster, moster eller halvsøster – hvert af disse kvalitetstids øjeblikke er unikke!

Sætter du tid af til Kvindetid?
Ja masser – har snarere intentioner om også at integrere “mandetid” i mit skema J Generelt er mandag helliget min forró – danseaften, hvor jeg indtager det brasilienske dansegulv i Paris, til rytmen af latinorytmer og improviserede moves ;)

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg pønser lidt på at samle de nærmeste veninder til et cocktailparty i min lejlighed, og nyde udsigten til Eiffeltårnet, med god champagne, cocktails og Irish-coffée, iført vilde kjoler – og afslutte aftenen på IN-stedet “Showcase” der ligger under Alexandre III broen ved Seinen… men invitationen skal lige sendes ud.

Vi du afsløre noget hemmeligt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre så meget… selv fluen på væggen skuer op for høreapparatet og sætter ekstra linser i, når vi ladies mødes til kaffeslabberas og snakker mænd og spændende episoder… og at den højst sandsynligt slukker for det og tager klap for øjnene, når jeg udfolder mig som alene danser i min lejlighed!!

Hvem kender du der er god til Kvindetid?
Min veninde Christine Guildal får topstjernerne denne gang – hun formår simpelthen at skabe en kvinde-atmosfære a la Sex and the City, hvor vi indbydes til en verden af: lækre hjemmelavede bruch, design porcelæn, fremvisning af tomatplanter på balkonen og et klædeskab i verdensklasse. Her kan der ikke andet end spire kvindetid når det er bedst!

Artikler fra Julie
Kenzo opdrager mænd
https://kvindetid.dk/mode-fra-julie-johansen-kenzo-opdrager-maend/

Julie har besøgt Kenzo
https://kvindetid.dk/mode-fra-paris-julie-har-bes%C3%B8gt-kenzo/

Oh la la les macaron – makronerne
https://kvindetid.dk/oh-la-la-les-macarons-%E2%80%93-makronerne/

Kvindetid artikler
Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Charlotte Lotus Sommer: Det paradoksale ved kærligheden

Charlotte Lotus Sommer: Det paradoksale ved kærligheden

Mens det føles så dejligt, så kommer denne her stemme, der siger “husk nu, at du en dag vil miste”.

Boligcious: Den hotte vinreol – findes den?

Boligcious: Den hotte vinreol – findes den?

Jeg siger ikke, at jeg skal til at have vinreolen tilbage i stuen, meeeeeen hvis min kæreste nedlægger veto, så ville denne vinreol være helt okay!

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!