Kvindetid med Henriette Eiby Christensen

 

Kvindetid med Henriette Eiby Christensen
I dag har jeg talt Kvindetid med Henriette Eiby Christensen, der er foredragsholder og forfatter til bl.a. “Trolde om mennesker som har andre i deres vold”. Vi har bragt flere artikler af Henriette på Kvindetid og jeg er glad for hun også havde tid til en Kvindetidssnak. Take it away Henriette

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Jeg tænker veninder, ro, massage, grin, strand, sommer, ski, rejse.
Skrive skrive skrive. .

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Næ – faktisk ikke – det burde jeg – det må jeg straks lave om på… Min Kvindetid går efter vejret og veninderne.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Kigger ud af vinduet fra en café. Det var en af de kolde sommerdage vi lige har haft og P…. koldt og regn. Folk skutter sig og haster afsted. Pludselig siger min ven:” Hold da kæft…” Jeg kigger på ham. ”Jeg har glemt at købe julegaver.”

Er der andre end mig, som synes det er vildt sjovt?

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Øhm… tænke tænke… ER ikke god til at planlægge… Læse. Jeg læser så meget, jeg kan. Lige nu læser jeg ”The Moses Code”. Og jeg lytter til alt muligt positivt på nettet. Fx Healing With The Masters. Og nu hvor temperaturen sniger sig op over 20 grader, skal jeg ud på terrassen og jeg skal cykle ture ud til Furesøen og bade. Især når sommeren er ved at være forbi og skolerne er startet, cykler jeg tit derud om morgenen og hopper i – sommeren er alt for kort i Danmark og på den måde kan jeg strække den lidt. Sidste år var det sommer langt ind i oktober. Og ja – drømme-Kvindetiden er at flytte til Sydfrankrig med mine planter og computer.. . og en vidunderlig mand.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Min mor – hun går altid til alt muligt. Frisør hver uge, gymnastik, fransk, foredrag… Og går lange ture i adstadigt tempo.

Og min hund (undskyld NK – jeg elsker også katte – voksede op med Nulle, Nuser, Speed, Ylledylle og andre skønne felines). Hun kan det der med at nyde livet og jagte andre dyr, når det passer hende. Hun er meget kommunikerende og kan altid lokke en ekstra hundekiks ud af mig bare hun skubber til mig med snuden, kigger op på mig og siger den der lille kurrende lyd…

Læs mere om og af Henriette på
www.henriettec.dk

www.110ways.com

Bøger af Henriette
“Trolde om mennesker som har andre i deres vold” – om mobning i forhold, isbn: 978-87-993984-0-9, pris: kr. 148,-
“TroldeTanker” – en novellesamling – Trolde 2 –  isbn: 978-87-993984-1-6, pris: kr. 168,-
“Bag den fine diskretionslinje på FB”-  en “troldehistorie” i digt form – Trolde 3,  isbn: 978-87-993984-2-3, pris: 68,-
“Det søde kreative køkken” – en kogebog fra skolekøkken til kok,  isbn: 978-87-993984-3-0, pris: 108,-
“Hvordan man spotter en Trold” Jordforbindelse – Ja hvordan? – Trolde 4,  isbn: 978-87-993984-4-7, pris: 100,-
“Vend din Verden – Fra Trolde til Tro” – om at finde meningen og glæden – Trolde 5,  isbn: 978-87-993984-5-4, pris: kr. 100,-

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Louise Rønde Olesen: Tid til sommerstatus?

Louise Rønde Olesen: Tid til sommerstatus?

Sommeren er for mig et afbræk i hverdagen, som giver stof til eftertanke. Det er tid til at gøre status over de mål, som jeg satte mig ved nytåret

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed. Når du skal håndtere frygten, så sæt dig delmål, og tag én dag af gangen, så du ikke skal forsøge at overskue et ende resultat, som du alligevel ikke kan forudse.

Katrine Axholm: Jeg tror ikke jeg elsker dig mere!

Katrine Axholm: Jeg tror ikke jeg elsker dig mere!

Som udgangspunkt er DU ansvarlig for at skabe det liv, du ønsker at leve. Det betyder du ikke kan give din partner skylden for, at du ikke har det godt.