Kvindetid med Henriette Eiby Christensen

 

Kvindetid med Henriette Eiby Christensen
I dag har jeg talt Kvindetid med Henriette Eiby Christensen, der er foredragsholder og forfatter til bl.a. “Trolde om mennesker som har andre i deres vold”. Vi har bragt flere artikler af Henriette på Kvindetid og jeg er glad for hun også havde tid til en Kvindetidssnak. Take it away Henriette

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Jeg tænker veninder, ro, massage, grin, strand, sommer, ski, rejse.
Skrive skrive skrive. .

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Næ – faktisk ikke – det burde jeg – det må jeg straks lave om på… Min Kvindetid går efter vejret og veninderne.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Kigger ud af vinduet fra en café. Det var en af de kolde sommerdage vi lige har haft og P…. koldt og regn. Folk skutter sig og haster afsted. Pludselig siger min ven:” Hold da kæft…” Jeg kigger på ham. ”Jeg har glemt at købe julegaver.”

Er der andre end mig, som synes det er vildt sjovt?

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Øhm… tænke tænke… ER ikke god til at planlægge… Læse. Jeg læser så meget, jeg kan. Lige nu læser jeg ”The Moses Code”. Og jeg lytter til alt muligt positivt på nettet. Fx Healing With The Masters. Og nu hvor temperaturen sniger sig op over 20 grader, skal jeg ud på terrassen og jeg skal cykle ture ud til Furesøen og bade. Især når sommeren er ved at være forbi og skolerne er startet, cykler jeg tit derud om morgenen og hopper i – sommeren er alt for kort i Danmark og på den måde kan jeg strække den lidt. Sidste år var det sommer langt ind i oktober. Og ja – drømme-Kvindetiden er at flytte til Sydfrankrig med mine planter og computer.. . og en vidunderlig mand.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Min mor – hun går altid til alt muligt. Frisør hver uge, gymnastik, fransk, foredrag… Og går lange ture i adstadigt tempo.

Og min hund (undskyld NK – jeg elsker også katte – voksede op med Nulle, Nuser, Speed, Ylledylle og andre skønne felines). Hun kan det der med at nyde livet og jagte andre dyr, når det passer hende. Hun er meget kommunikerende og kan altid lokke en ekstra hundekiks ud af mig bare hun skubber til mig med snuden, kigger op på mig og siger den der lille kurrende lyd…

Læs mere om og af Henriette på
www.henriettec.dk

www.110ways.com

Bøger af Henriette
“Trolde om mennesker som har andre i deres vold” – om mobning i forhold, isbn: 978-87-993984-0-9, pris: kr. 148,-
“TroldeTanker” – en novellesamling – Trolde 2 –  isbn: 978-87-993984-1-6, pris: kr. 168,-
“Bag den fine diskretionslinje på FB”-  en “troldehistorie” i digt form – Trolde 3,  isbn: 978-87-993984-2-3, pris: 68,-
“Det søde kreative køkken” – en kogebog fra skolekøkken til kok,  isbn: 978-87-993984-3-0, pris: 108,-
“Hvordan man spotter en Trold” Jordforbindelse – Ja hvordan? – Trolde 4,  isbn: 978-87-993984-4-7, pris: 100,-
“Vend din Verden – Fra Trolde til Tro” – om at finde meningen og glæden – Trolde 5,  isbn: 978-87-993984-5-4, pris: kr. 100,-

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Jeg er bedst

Lucy Lee: Jeg er bedst

Vi starter alle som børn med troen på os selv, at vi kan alt, med en indbygget nysgerrighed og lyst til at opdage og opleve, prøve og gøre ting

Christina Bendix: Den nemmeste vej er ikke altid den rigtige.

Christina Bendix: Den nemmeste vej er ikke altid den rigtige.

Jeg har i mit kærlighedsliv haft store udfordringer med at læne mig ind i kærligheden og tro på, at jeg ikke ville blive svigtet. Jeg har haft et ensomhedstema kørende i mit liv – og et ”svigter-du-mig-nu-tema”.

Vigga Wagtberg: 5 trin til at få mere bekræftelse fra din kæreste

Vigga Wagtberg: 5 trin til at få mere bekræftelse fra din kæreste

Savner du at blive mere bekræftet af din kæreste? Det er ikke sikkert, at det er noget han kan gætte sig til – og sandsynligvis vil han gerne give dig det du har brug for, hvis han bare ved hvad det er, du helt præcist savner.