Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

 

Kvindetid_SnickersKira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers.

Hvem elsker ikke chokolade. Skulle du høre til en af dem, der ikke har noget specielt forhold til chokolade, så vil du nok finde denne opskrift kedelig. Men hvis du er ligesom mig og ønsker at fylde din krop med nærende og sund kost, så får du her opskriften på min fortolkning af en Snickersbar. Jeg er nemlig ret vild med Snickers. De er cremede, klæg og knasende. Og gæt hvad jeg har lavet her. Ja jeg ved det.
Nu skal der laves Snickers i weekenden, skal der ikke?

Du skal bruge følgende:
100 g crunchy peanutbutter
75 g saltede peanuts
75 g usaltede cashewnødder
50 g kokosolie
2 tsk Valhrona kakao 70 %
2-3 tsk. Sukrin flormelis100 g 70 % chokolade. Gerne mørkere.

Hak peanuts og cashewnødderne groft. Du kan også give dem ca. 3 sekunder i blenderen, men pas på det ikke bliver for fint. Kom kokosolie og peanutbutter i en gryde og smelt det sammen for svag varme. Tilsæt kakao, flormelis og nødder. Rør rundt til massen har samlet sig.

Kom film i en form og hæld massen henover. Benyt gerne en der er du kan komme et låg over. Sæt formen i fryseren og lad den stå der 1-2 timer. Når massen er fast smelter du chokoladen over et vandbad. Imens vender du bunden i vejret på formen på et spækbræt og skærer den nu hårde masse i tern. Brug gafler eller fingrene og dyp stykkerne i chokoladen. Læg dem til tørre på en plade med bagepapir. Lad dem tørre og sørg for at de står køligt. Hvis du opbevarer dem i køleskabet, skal du være opmærksom på at chokoladen efter et par dage bliver grå i det. Det er grundet temperatursvingningerne at den gør dette. Men helt ærligt. Hvor lang tid mon de holder?

Nyd dem med god samvittighed. Du får her gode proteiner og fedtstoffer.

PS: Hvis du ikke har Sukrin flormelis og ikke er bekymret for sukker, så kan du erstatte med enten almindelig flormelis eller sukker. :-)

Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog. Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodtKage med jordgubbar

Andre guf-opskrifter
Eva laver Bounty https://kvindetid.dk/eva-fra-madevalutionen-sadan-laver-du-din-egen-bounty/
Kira laver Lakridsmandler https://kvindetid.dk/lav-selv-sk%C3%B8nne-lakridsmandler/
Kira laver Amerikansk cheesecake https://kvindetid.dk/kiras-laekre-amerikanske-cheesecake/
Kira laver Jordbærkage https://kvindetid.dk/jordens-nemmeste-og-laekreste-jordbaerkage-a-la-kira/
Kira laver Havregrynskugler https://kvindetid.dk/kira-gall-henriksen-havregrynskugler-med-krudt-og-kanel/
Kira laver Tiramisu https://kvindetid.dk/tiramisu-%E2%80%93-den-fraekkeste-dessert-jeg-kender/
Kira laver Oreo Isdessert https://kvindetid.dk/oreo-isdessert-a-la-kira/Kort

 

 

 

 

 

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Christina Wedel: Er jeg for gammel til mit hår?

Christina Wedel: Er jeg for gammel til mit hår?

Nu siger jeg noget; jeg ved jeg ser yngre ud bagfra end forfra. Og det er ufedt. Det er på grund af mit tøj og MIT HÅR.

Efterårslækkerier: Lav macarons a la Kira

Efterårslækkerier: Lav macarons a la Kira

Lav Macarons som i Frankrig – børnene vil elske det og så er det en genial og velsmagende værtindegave

Lucy Lee: Mayday-Mayday-Mayday – husk at bede om hjælp

Lucy Lee: Mayday-Mayday-Mayday – husk at bede om hjælp

Har du haft lyst til at skrige MAYDAY-MAYDAY-MAYDAY eller sende en SOS – men ikke gjort det, fordi du var for stolt, for ambitiøs, for meget den pæne pige eller bare for presset til at bede om hjælp?