Katrine Axholm: Sådan får du mere lyst til sex!

 

Katrine Axholm: Sådan får du mere lyst til sex!

http://www.axholm.com/

Ja, her vil du vel gerne læse med. For helt ærligt er der nogen, der ikke ville ønske at de havde mere lyst til at dyrke sex med deres partner? Der er altså ikke tale om, at de skulle dyrke mere sex uden at have lyst, men derimod at have mere lyst. Fordi sex er fedt. Sex skaber nærvær og bekræfter nærvær. Sex gør os gladere, sjovere og mere frie. Sex forløser og giver lige vores livskvalitet et ordentlig nøk opad. Hvem vil ikke gerne bede om det?

Jeg ønsker mig at min libido er lige så meget i live, når mine børn flytter hjemmefra. Jeg synes nemlig det er rasende begrænsende ikke at kunne knalde, når det passer mig (eller: os).
Jeg er nemlig så heldig (eller har arbejdet meget for det) at jeg stadig efter 20 år har mega meget lyst til min mand. Han er røv lækker bevares, men min lyst handler i høj grad om mig selv og min adgang til og forhold til min seksualitet.
Det er rasende belejligt for det betyder nemlig at jeg selv har magten over, hvor meget min seksualitet får lov at leve. Både den inden i mig og den jeg har sammen med ham.

I sidste uge da jeg var til yoga spillede min yndlings yogalærer Charlotte noget musik, som vi skulle bevæge os frit til. Beskeden lød: “Bare giv den gas damer og dans”. Det slog mig hvor generte vi er. Når vi står der i fuldt dagslys og kigger på hinanden, så bliver det højst til lidt gyngen frem og tilbage på fødderne og lidt spjætten med armene. Gad vide hvordan den slags bevægelser skal give nydelse hjemme på lagenerne? Behøver jeg sige at det gør den ikke?

Så hallo d´damer. Vil vi have fat i vores seksualitet skal der mere til. Læs trinnene til mere lyst til sex i kolonnen til højre.

Kærlig hilsen Katrine

10 trin til hvordan

1. Din seksualitet starter i dig. Du kan ikke være indelukket, hæmmet, tilbagetrukket, sur, genert, bange, usikker eller afhængig af, at din partner skal tage dig på den rigtige måde (som du ikke fortæller eller viser ham)

2. Tag ansvar for din seksualitet. Find ud af hvad der tænder dig. Se porno. Læs bøger/blade. Undersøg dig selv. Onaner. Vær nysgerrig og vid, at kun du ved, hvad der skal til for at du kan nyde sex fuldt ud.

3. Søg professionel hjælp, hvis du ikke ved, hvordan du skal komme videre.

4. Elsk dig selv. Det er svært at give sig hen til nogen, hvis du hele tiden ligger og tænker på din appelsinhud, dine bryster der hænger eller din mavedelle.

5. Jo mere du giver slip på dine illusioner om dig selv, jo bedre kan du være lige præcis den du er. Drop den pæne pige og giv los for din liderlighed. Det er kun dig, der kan finde den og dyrke den.

6. Tal med din mand om jeres seksualitet. Den er sikkert forskellig, men I kan garanteret finde nogle sammenfald, hvor I kan mødes og nyde jer selv og hinanden.

7. Sørg for at få det du ønsker dig. Hvis du har brug for et forspil eller at I taler sammen og “finder hinanden følelsesmæssigt” inden du kan give dig hen til sex, så skab et rum, hvor det kan lade sig gøre.

8. Hvis du ikke tænder på din mand men mere synes han er irriterende så vid at det som er irriterende også handler om dig. Find forhindringen og ryd den af vejen. Alt andet er spild af liv (og god sex).

9. Flirt. Der er ikke noget som en lækker flirt, der kan sætte skub i din seksualitet. Lad dig ikke narre til at tro du er forelsket. Du er bare tændt og føler dig i live og kvindelig. Det er skønt. Nyd det!

10. Bevæg dig. Dans tango. Dyrk yoga eller en anden sportsgren, som styrker din kropsfornemmelse. Nyd fornemmelsen af din krop.

God fornøjelse med dig og ham du elsker.

Vil du have sat fut i fejemøget, så læs om workshoppen Detox din Kærlighed herunder.

Genvejen til mere lyst til sex

På workshoppen Detox din Kærlighed som Charlotte og jeg afholder den 9. og 10. marts i Hørsholm, skal vi arbejde en masse med kærligheden til os selv.

Vi skal dyrke yoga og tale om hvordan vi kommer tættere på os selv og dermed bliver bedre rustet, til at få det vi har brug for i vores liv.

Du skal med hvis du vil have svar på disse spørgsmål:
· Hvorfor er det så svært at være mor, kollega, kone og have det forkromede overblik i familien og samtidig holde fast i din lyst og behov for intimitet og nærhed?
· Hvordan er din mand over årene blevet mere til ven og samarbejdspartner end til din kæreste, som du tænder på og har lyst til at være nøgen med?
· Hvad gør du når du synes din mand er røv-irriterende/inkompetent/doven eller noget andet og du simpelthen ikke kan give slip på den opfattelse af ham?
· Hvordan kan du selv bidrage til ikke at ryge i praktik-fælden og tage ansvar for din egen lykke, glæde og seksualitet?
+ meget mere.

Meld mig straks til

 

 

 

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Amalie

    10. august 2016 kl. 19:16

    Hej jeg er en 18 årig pige og har allerede problemer med det sexuelle med min kæreste som jeg har været sammen med i 2,5 år. Vi elsker hinanden meget højt! men min lyst er helt væk og ikke som i starten. Jeg synes han rør for meget ved mig, og jeg bliver irriteret på ham. Og jeg har sex for hans skyld og ikke min jeg skammer mig når vi har/haft sex. Og han tænder mig bare ikke så meget mere. Jeg bliver våd osv men har ikke lyst psykisk aner ikke hvad jeg skal gøre det har snart stået på et år og hvis vores forhold skal holde skal vores sex blive super igen!!! Så jeg ber hjælp!! Ingen af os kan holde det ud mere

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: Kom med mig til Læsø!

Michelle Hviid: Kom med mig til Læsø!

Jeg leder efter kvinder som vil med til Læsø. Til at starte med i 2-3 uger, men kvinder som rent faktisk er åbne for en ændring i deres måde at leve på.

Kira ønsker godt nytår med brunch til at få styr på tømmermændene

Kira ønsker godt nytår med brunch til at få styr på tømmermændene

De fleste har lyst til junkfood dagen efter nytårsaften. Champagne, øl. vin og drinks giver os trang til at spise salt og fed mad.

Få syet din helt egen pude hos Camilla

Få syet din helt egen pude hos Camilla

Vi mangler tålmodighed og ro i iPhone-generationen, derfor bruger jeg ALTID broderiet i mine puder, som en form for hyldest til et tidskrævende stykke håndarbejdskunst, som desværre nok uddør med mormors generation,