Katrine Axholm: Sådan får du mere lyst til sex!

 

Katrine Axholm: Sådan får du mere lyst til sex!

http://www.axholm.com/

Ja, her vil du vel gerne læse med. For helt ærligt er der nogen, der ikke ville ønske at de havde mere lyst til at dyrke sex med deres partner? Der er altså ikke tale om, at de skulle dyrke mere sex uden at have lyst, men derimod at have mere lyst. Fordi sex er fedt. Sex skaber nærvær og bekræfter nærvær. Sex gør os gladere, sjovere og mere frie. Sex forløser og giver lige vores livskvalitet et ordentlig nøk opad. Hvem vil ikke gerne bede om det?

Jeg ønsker mig at min libido er lige så meget i live, når mine børn flytter hjemmefra. Jeg synes nemlig det er rasende begrænsende ikke at kunne knalde, når det passer mig (eller: os).
Jeg er nemlig så heldig (eller har arbejdet meget for det) at jeg stadig efter 20 år har mega meget lyst til min mand. Han er røv lækker bevares, men min lyst handler i høj grad om mig selv og min adgang til og forhold til min seksualitet.
Det er rasende belejligt for det betyder nemlig at jeg selv har magten over, hvor meget min seksualitet får lov at leve. Både den inden i mig og den jeg har sammen med ham.

I sidste uge da jeg var til yoga spillede min yndlings yogalærer Charlotte noget musik, som vi skulle bevæge os frit til. Beskeden lød: “Bare giv den gas damer og dans”. Det slog mig hvor generte vi er. Når vi står der i fuldt dagslys og kigger på hinanden, så bliver det højst til lidt gyngen frem og tilbage på fødderne og lidt spjætten med armene. Gad vide hvordan den slags bevægelser skal give nydelse hjemme på lagenerne? Behøver jeg sige at det gør den ikke?

Så hallo d´damer. Vil vi have fat i vores seksualitet skal der mere til. Læs trinnene til mere lyst til sex i kolonnen til højre.

Kærlig hilsen Katrine

10 trin til hvordan

1. Din seksualitet starter i dig. Du kan ikke være indelukket, hæmmet, tilbagetrukket, sur, genert, bange, usikker eller afhængig af, at din partner skal tage dig på den rigtige måde (som du ikke fortæller eller viser ham)

2. Tag ansvar for din seksualitet. Find ud af hvad der tænder dig. Se porno. Læs bøger/blade. Undersøg dig selv. Onaner. Vær nysgerrig og vid, at kun du ved, hvad der skal til for at du kan nyde sex fuldt ud.

3. Søg professionel hjælp, hvis du ikke ved, hvordan du skal komme videre.

4. Elsk dig selv. Det er svært at give sig hen til nogen, hvis du hele tiden ligger og tænker på din appelsinhud, dine bryster der hænger eller din mavedelle.

5. Jo mere du giver slip på dine illusioner om dig selv, jo bedre kan du være lige præcis den du er. Drop den pæne pige og giv los for din liderlighed. Det er kun dig, der kan finde den og dyrke den.

6. Tal med din mand om jeres seksualitet. Den er sikkert forskellig, men I kan garanteret finde nogle sammenfald, hvor I kan mødes og nyde jer selv og hinanden.

7. Sørg for at få det du ønsker dig. Hvis du har brug for et forspil eller at I taler sammen og “finder hinanden følelsesmæssigt” inden du kan give dig hen til sex, så skab et rum, hvor det kan lade sig gøre.

8. Hvis du ikke tænder på din mand men mere synes han er irriterende så vid at det som er irriterende også handler om dig. Find forhindringen og ryd den af vejen. Alt andet er spild af liv (og god sex).

9. Flirt. Der er ikke noget som en lækker flirt, der kan sætte skub i din seksualitet. Lad dig ikke narre til at tro du er forelsket. Du er bare tændt og føler dig i live og kvindelig. Det er skønt. Nyd det!

10. Bevæg dig. Dans tango. Dyrk yoga eller en anden sportsgren, som styrker din kropsfornemmelse. Nyd fornemmelsen af din krop.

God fornøjelse med dig og ham du elsker.

Vil du have sat fut i fejemøget, så læs om workshoppen Detox din Kærlighed herunder.

Genvejen til mere lyst til sex

På workshoppen Detox din Kærlighed som Charlotte og jeg afholder den 9. og 10. marts i Hørsholm, skal vi arbejde en masse med kærligheden til os selv.

Vi skal dyrke yoga og tale om hvordan vi kommer tættere på os selv og dermed bliver bedre rustet, til at få det vi har brug for i vores liv.

Du skal med hvis du vil have svar på disse spørgsmål:
· Hvorfor er det så svært at være mor, kollega, kone og have det forkromede overblik i familien og samtidig holde fast i din lyst og behov for intimitet og nærhed?
· Hvordan er din mand over årene blevet mere til ven og samarbejdspartner end til din kæreste, som du tænder på og har lyst til at være nøgen med?
· Hvad gør du når du synes din mand er røv-irriterende/inkompetent/doven eller noget andet og du simpelthen ikke kan give slip på den opfattelse af ham?
· Hvordan kan du selv bidrage til ikke at ryge i praktik-fælden og tage ansvar for din egen lykke, glæde og seksualitet?
+ meget mere.

Meld mig straks til

 

 

 

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Amalie

    10. august 2016 kl. 19:16

    Hej jeg er en 18 årig pige og har allerede problemer med det sexuelle med min kæreste som jeg har været sammen med i 2,5 år. Vi elsker hinanden meget højt! men min lyst er helt væk og ikke som i starten. Jeg synes han rør for meget ved mig, og jeg bliver irriteret på ham. Og jeg har sex for hans skyld og ikke min jeg skammer mig når vi har/haft sex. Og han tænder mig bare ikke så meget mere. Jeg bliver våd osv men har ikke lyst psykisk aner ikke hvad jeg skal gøre det har snart stået på et år og hvis vores forhold skal holde skal vores sex blive super igen!!! Så jeg ber hjælp!! Ingen af os kan holde det ud mere

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Trine Baadsgaard fra bogen NØJSOM – om brug af rester

Trine Baadsgaard fra bogen NØJSOM – om brug af rester

Jeg får næsten kvalme, når jeg tænker på, hvad jeg har smidt ud af mad igennem årene. Ikke bare direkte fra tallerkenen, men også fra køleskabet, fordi jeg aldrig fik råvarerne spist, selvom det var intentionen til at begynde med.

Lucy Lee: Der skal ikke gå helt baby i den

Lucy Lee: Der skal ikke gå helt baby i den

Jeg har set skønne kvinder blive til mor-monstre, der totalt glemmer sig selv og bliver ligeglade med egne behov og udseende. Og set elskende par blive til praktiske samarbejdspartnere i “projekt barn”.

Carina Heckscher: Kom til UNIKAens Årsfest 2013

Carina Heckscher: Kom til UNIKAens Årsfest 2013

Mød 6 inspiratorer og motivatorer og deres UNIKKE emne. 25 min. til hver – skal du med til en powerfuld dag?