Jannie Nielsen Hansen fra Loveroad: En uskyldig flirt

 

Jannie Nielsen Hansen fra Loveroad:  En uskyldig flirt

Utroskab starter som oftest med en ”uskyldig flirt” og når det nu er flirten, eller rettere de mennesker i forhold der starter det, er den virkelig så uskyldig, som man måske prøver at overbevise sig selv om?

At flirte er et dejligt krydderi og heldigvis findes der mange skønne, søde, sjove og lækre mennesker og at der falder et smil af og en hurtig sjov bemærkning, gør kun livet sjovere.

Naturligvis kan man blive smigret, når der er nogen der viser en interesse og man kan føle sig interessant og tiltrækkende, det giver energi og løfter hverdagen lidt.

Men fra blot at smile tilbage og sole sig lidt i det at føle sig interessant, til også at handle på det, når man allerede er i et forhold, der er bare en klar forskel, og hvis man flirter med den samme person og måske igennem længere tid, så giver det nogle helt andre signaler end uskyldig flirt.

En mand fortalte mig engang, at han var meget bevidst om hvad han sagde, gjorde og hvilke situationer han satte sig selv i, fordi han dybest set ikke ville risikere at miste sin kone, derfor kunne han ikke finde på at ville såre eller svigte hendes tillid på nogen måde.

Han havde taget et valg, han var bevidst om sig selv og handlede ud fra de værdier, som han åbent gav udtryk for at have, og det gjorde at jeg i den grad respekterede ham.

Jeg har selv prøvet at blive kontaktet af fremmede der ønskede en ”uskyldig flirt” på nettet, enkelte har jeg spurgt om hvad de egentlig ville med dette, de vidste at jeg var gift og jeg lagde ikke skjul på mine værdier, jeg vidste at de var gift – og nogle ville endda alligevel mødes med mig.

Jeg fik den opfattelse, at de havde overbevist sig selv om, at det var ganske uskyldigt, og for mig at se, så søgte de at bruge mig til at få bekræftelse fra og få styrket deres selvværd eller selvtillid og det synes jeg var ganske trist på rigtig mange plan.

Jeg kan godt ind imellem tage mig selv i at ”ville redde verden” eller bare ”gøre en forskel”, så jeg forsøgte at få enkelte af dem til at forstå, hvad de egentlig havde gang i og var ved at risikere, men også at søge at få dem til at forstå, hvad de med deres adfærd valgte til deres personlighed, jeg fik vist ikke hul igennem, men håber at jeg alligevel har givet dem stof til eftertanke.

Forleden læste jeg et ældre indlæg på nettet, som desværre stadig er meget relevant, det er terapeut Christel Sonne-Rasmussen som skrev om det her emne, med udgangspunkt i den der har adfærden med den ”uskyldige flirt”, og du får lige her et par af hendes ganske kloge udtalelser som jeg er absolut enig i.

”Overvej om det er konsekvenserne værd inden du evt. bruger mail og sms til en ”uskyldig flirt” – for selv det der forties gør skade”

”Det at du får dårlig samvittighed eller forsøger at skjule noget for din partner er et skarpt signal til dig selv om at du ikke lever i overensstemmelse med dig selv”

”Hvis du skriver intimt som fortroligt med andre end din partner, så træder du ud af dit forhold med en del af din bevidsthed og er dermed ikke længere tro”

”Det er dit valg – Så kom ikke og sig at det er svært at stoppe med det der giver dig dårlig samvittighed eller som du forsøger at skjule for din partner – For ligesom der aldrig kommer en god dag at blive skilt på, så kommer der heller ikke en dag, hvor det er lettere at stoppe op end lige nu”

Jeg er da godt klar over, at man kan føle sig fristet og man får det jo nærmest smidt i hovedet hver dag, med diverse datingsider hvor man bliver opfordret til utroskab hvis man keder sig, og det så på den måde giver udtryk for, at det er helt ok ikke tage ansvar for sig selv.

Lige meget hvor du færdes på nettet så dukker der billeder op af søde lækre kvinder, som opfordrer til, at man ringer eller skriver til dem, og luller én ind i en fantasiverden, hvor der ikke er konsekvenser for noget som helst.

Men når man bliver intim og fortrolig med en anden end sin partner, så er det ikke længere en uskyldig flirt, og hvis det man foretager sig er noget, som man har dårlig samvittighed over, eller hvis det er noget som man skjuler for sin partner, hvordan kan man så bilde sig selv ind, at det er ganske uskyldigt?

Så hvorfor dog ikke i stedet vælge ærligheden og netop handle så man ikke blot kan, men også vil stå ved sig selv. Hvilken lettelse må det ikke være, i stedet at være tro mod sig selv og slippe for den dårlige samvittighed, at skulle skjule, lyve og bedrage, det er da en frihed der vil noget.

Og tænk hvad det vil gøre for det forhold som man er i, netop fordi den anden adfærd får din partner til at trække sig fra dig, både lyst- og kærlighedsmæssigt og bestemt ikke gør noget godt for forholdet – og vil du ikke gøre dette, for det forhold du er i, så skulle du måske gøre dig selv og din partner den store tjeneste at gøre det forbi, inden du gør din partner og din familie endnu mere ondt.

Man har altid et valg og når man ikke tager valget, så har man alligevel på denne måde også valgt.

Bare en tanke…

Du kan læse Christel Sonne-Rasmussens indlæg her: ”Mobiltelefoner kan afsløre utroskab” og vil du læse mere om dette, så har jeg skrevet indlægget ”Kender du en sniger” samt ”Flirt kan også være utroskab”.

Jannie Nielsen Hansen / LoveRoad.dk
www.LoveRoad.dk

www.JannieNielsenHansen.dk
www.Citatfreak.dk

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg

Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg

Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg. Laksen hakkes fint til det får en konsistens som tatar.½ avokado moses til en ensartet konsistens.

Majken Matzau: BREAKING NEWS!

Majken Matzau: BREAKING NEWS!

Faktum er, at vores kognitive evner slides, jo flere platforme vi opererer på simultant. At vores medfølelse og empati daler i hastighedens hellige navn. Og at vores selvværd eroderer væk, i takt med at behovet for at toppræstere døgnets 24 timer øges. Undersøgelser viser, at jo mere vi bombarderes med indtryk og dermed bliver forstyrret, jo dårligere bliver vores tænkning, problemløsning og hukommelse. Faktisk sløves vores kognitive evner lige så meget, som hvis vi røg en stor fed joint hver eneste dag.

Joan B: Få pænere bikinilinje med ShaveSafe

Joan B: Få pænere bikinilinje med ShaveSafe

Danske Nana Rytter Nielsen valgte at tage sagen i egen hånd, da hun ikke kunne opdrive et effektivt produkt, der evnede at få bugt med hendes barberknopper og indgroede hår. I samarbejde med et farmaceutisk firma udviklede den unge, danske iværksætter så serien ShaveSafe.