Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

 

Dette indhold er sponsoreret

Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. Alle har nemlig brug for et sundt og velplejet hår. Sundt hår er med til at danne grundlaget for, at vi kan sætte den perfekte frisure. Dog oplever mange af os en gang om ugen, at håret volder os problemer. Dette kan skyldes mangel på vitaminer og mineraler. Hos https://yummihaircare.dk/ kan man finde Yummi Gummi hårvitaminer, som kan hjælpe med at opretholde hårets naturlige balance.

Fordelene ved at benytte Yummi Gummi hårvitaminer

Yummi Gummi fra yummihaircare.dk indeholder kun naturlige smags- og farvestoffer. Derudover er produktet vegansk og fri for laktose, gluten og gelatine. På den måde kan man benytte sig af hårvitaminer, uanset hvilken livsstil man har. Derudover indeholder det bambusekstrakt, som er en vigtig komponent, når man skal producere kollagen til hår, hud og negle. Vitaminerne har et højt indhold af folsyre, biotin og vitamin B12, som alle er med til at behandle en tør, kløende, irriteret og følsom hovedbund. Derudover hjælper de med at stimulere håret, så det både blive tykkere og stærkere. Måden, det fungerer på, er ved at give håret næring indefra.

Hvordan virker hårvitaminer?

Nogle gange kan vores krop mangler vitaminer eller mineraler. Noget af det første, det går udover, når vi er i vitaminunderskud er håret. Da håret ikke er et vitalt organ, vil kroppen hellere lede vigtige næringsstoffer ud til de vitale organer. Derfor kan vi med fordel benytte os af hårvitaminerne fra yummihaircare.dk, da de er med til at give håret vigtige vitaminer og de mineraler, som håret skal have for at opretholde en sund, normal og jævn hårvækst. Man får med disse vitaminer en lækker hjerteformet vingummi med en smag af jordbær. På den måde behøver man ikke at skulle sluge piller. I stedet kan man tygge på disse små vingummivitaminer. På den måde bliver det også nemt at huske sig selv på at skulle tage sine daglige vitaminer til håret. 

Hvilke vitaminer og mineraler kan man finde i hårvitaminer?

Nogle af de vitaminer og mineraler, man kan finde i yummihaircare.dk’s produkter er bl.a. biotin, vitamin B12, vitamin C, Zink, vitamin A, silica, vitamin B6 og vitamin D. Disse vitaminer og mineraler er alle med til at bidrage til en sund og normal hårvækst.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Derfor kan brokkeri i små doser være godt

Lucy Lee: Derfor kan brokkeri i små doser være godt

Jeg har en privat regel om, at man må brokke sig én gang over det samme problem, og så må man se at komme videre

5 tips til at gøre dit køkken endnu mere lækkert

5 tips til at gøre dit køkken endnu mere lækkert

5 tips til at gøre dit køkken endnu mere lækkert. Brug lidt kvindetid på at læse om fem skønne produkter, der gør en stor forskel for dit køkken. Køber du en gave til dig selv eller til andre, er det meget hurtigere og nemmere at købe det online end tage turen til en fysisk butik. Du får også hurtig levering, så du kan begynde at forny dit køkken med det samme.

Guide til drømmehud: Kom dine hudproblemer til livs

Guide til drømmehud: Kom dine hudproblemer til livs

Er du også en af dem, som kæmper med hudproblemer over en længere årrække? Her giver vi dig et tip til, hvordan du for alvor kan få den hud, du drømmer om.