Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

 

Dette indhold er sponsoreret

Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. Alle har nemlig brug for et sundt og velplejet hår. Sundt hår er med til at danne grundlaget for, at vi kan sætte den perfekte frisure. Dog oplever mange af os en gang om ugen, at håret volder os problemer. Dette kan skyldes mangel på vitaminer og mineraler. Hos https://yummihaircare.dk/ kan man finde Yummi Gummi hårvitaminer, som kan hjælpe med at opretholde hårets naturlige balance.

Fordelene ved at benytte Yummi Gummi hårvitaminer

Yummi Gummi fra yummihaircare.dk indeholder kun naturlige smags- og farvestoffer. Derudover er produktet vegansk og fri for laktose, gluten og gelatine. På den måde kan man benytte sig af hårvitaminer, uanset hvilken livsstil man har. Derudover indeholder det bambusekstrakt, som er en vigtig komponent, når man skal producere kollagen til hår, hud og negle. Vitaminerne har et højt indhold af folsyre, biotin og vitamin B12, som alle er med til at behandle en tør, kløende, irriteret og følsom hovedbund. Derudover hjælper de med at stimulere håret, så det både blive tykkere og stærkere. Måden, det fungerer på, er ved at give håret næring indefra.

Hvordan virker hårvitaminer?

Nogle gange kan vores krop mangler vitaminer eller mineraler. Noget af det første, det går udover, når vi er i vitaminunderskud er håret. Da håret ikke er et vitalt organ, vil kroppen hellere lede vigtige næringsstoffer ud til de vitale organer. Derfor kan vi med fordel benytte os af hårvitaminerne fra yummihaircare.dk, da de er med til at give håret vigtige vitaminer og de mineraler, som håret skal have for at opretholde en sund, normal og jævn hårvækst. Man får med disse vitaminer en lækker hjerteformet vingummi med en smag af jordbær. På den måde behøver man ikke at skulle sluge piller. I stedet kan man tygge på disse små vingummivitaminer. På den måde bliver det også nemt at huske sig selv på at skulle tage sine daglige vitaminer til håret. 

Hvilke vitaminer og mineraler kan man finde i hårvitaminer?

Nogle af de vitaminer og mineraler, man kan finde i yummihaircare.dk’s produkter er bl.a. biotin, vitamin B12, vitamin C, Zink, vitamin A, silica, vitamin B6 og vitamin D. Disse vitaminer og mineraler er alle med til at bidrage til en sund og normal hårvækst.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Fra fejlfinding til kærlige kys

Fra fejlfinding til kærlige kys

Nogle mennesker taler bare rigtig grimt om sig selv. Stop det og få din indre Ole H på banen

Malene: Mit lille hvide hus med den blå dør

Malene: Mit lille hvide hus med den blå dør

Ens hjem er ens helle. Her kan man være helt hudløs og søge tryghed når alt bliver lidt for “farligt”. Man kan danse barfodet som en gal, man kan synge falsk af lungernes fulde kraft, man kan være grim som bare fanden, gå nøgen, kaste sig hulkende på sengen, grine, prutte…. altså bare være uden nogen dømmer en.

Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

Store udfordringer venter forude, men vi skal ikke undervurdere Helle Thorning-Schmidts vilje.