Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

 

Det er tid til at vende mig om og han sætter sig ved mit hoved og lader mine arme være helt åbne og ligge på hans ben. Samme leg med at skabe kontakt begynder, for at forsætte med hænder, der masserer og glider rundt. Mine arme, hænder, bryster, maven og mit hår. Jeg var saglig og de eneste tanker jeg har, er der hvor hans hænder er. Han rejser sig og sætter sig ned ved mine ben, som han blidt masserer, og åbner op.

’Vil du modtage yonimassage?’ spørger han om. Jeg smiler og siger, ja.
Yonimassagen er massage af de indre kønsorganer, lidt grænseoverskridende. Vi har talt lidt om det i indledningen, at mange af vores nervetråde og energier samles der i rodcharkaet. Eller som han fortæller en kvindes skød er som et tempel. Han mener, at vi i vores seksualitet ofte bliver fokuseret på et mål, nemlig at få udløsning, at vi glemmer nuet og tantraen giver nogle redskaber til at fastholde nuet og ikke at have noget mål. Det vil sige når lysten stiger og man pludselig bliver fanget i målet så skal energien videre, på den måde kan man skabe stor nydelse uden at miste energien.

Han ligger mine ben til rette hen over sine egne. Jeg ligger der med en åben krop, og i fuld tillid, og han begynder på samme blide måde at skabe kontakt. Langsom rører han mig blidt uden på, lader hænderne glide op til mit hjerte, og ned igen. Hans fingre glider ind da, min krop tillader det. For med, alt så handler det om grænser og vente på, at kvinden er klar for så skal hun nok opsuge ham.
Hans masserer rundt omkring inde i mig, og der er helt bestemt steder jeg ved, jeg aldrig er blevet rørt ved på den måde.
Jeg hengiver mig fuldstændig til, at han ved hvad han gør og bliver tændt i nydelse. Lige når han mærker min vejretrækning bliver kraftigere, at jeg begynder at trække mig sammen, siger han mens hans fingre bliver inde i mig, og hans anden hånd glider op af min krop mod mit hjerte;’træk vejret og lad energien køre op til dit hjerte og videre op til toppen af hovedet.’
Det gør jeg så, Jeg flytter energien fra mit skød til mit hjerte og videre til mit hoved. Når min energi er på plads fortsætter han med at massere mig.
Den sidste gang, jeg får kanaliseret energien op til hovedet, mærker jeg den samme lyst og bølgende, brusende hengivelse i mit hoved som jeg ellers mærker i mit underliv, når jeg få orgasme. En hel fantastisk skøn følelse.

Massagen er ved at være forbi. Han ligger sig ned ved side af mig, smiler og siger, jeg er en meget smuk kvinde, som jeg ligger der, nusser mit hår, trækker mig ind til sig, og jeg vender mig ind i mod ham og ligger mine arme omkring ham og hvisker tak. For taknemmelig det er jeg. Sikke en gave han har givet mig.
’Ikke en dårlig måde at begynde en mandag på’ siger han smilende og nej det er præcis en hel fantastisk måde at begynde alting på.

Han rejser sig og henter lidt vand og frugt, og jeg ligger der i min krop på madrassen, med et smil og tårer i øjnene. En skøn rejse. Jeg mærker min sårbarhed, er fyldt af nydelse, har vist ham tillid og han har gengældt den tillid. Som han begynder med at sige, han er der for mig og kun mig og ja det er han.
Der er mange skønne måder at vise kærlighed på og i dag bliver jeg vist en af måderne af en fremmed mand. Vi skabte en kontakt, delte et øjeblik. I bund og grund er det jo hvad alt handler om, at vi kan møde hinanden og dele øjeblikket på sådan en måde at vi mærker det i hjertet.
Jeg tager mit tøj på, får et stort knus og ønsket om en god dag, åbner døren og svæver ud. Jeg er fyldt op at kærlighed til ham, til mig selv, til verden. Solen skinner. Jeg ved jeg vil komme tilbage.

Som en nyforelskede kan jeg ikke lade være med at smile hele vejen hjem. Og det er jeg, nyforelsket i mit liv.Kvindetidskort1

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lise Møller: Påskeforkælelse uden deller

Lise Møller: Påskeforkælelse uden deller

Otte tips til påskeforkælelse uden deller. Lise Møller Andresen giver gode tips og en opskrift på de skønneste kokoskugler. Rigtig god påske.

Michelle Hviid: Hip hurra – det min fødselsdag!

Michelle Hviid: Hip hurra – det min fødselsdag!

Det har været en af de bedste fødselsdage i mit liv.. Jeg er lige steget ud af badekarret, hvor jeg filosoferede over de fødselsdage, som ikke var så vældige.

Mariakaisa: Er du også ude af takt med naturen?

Mariakaisa: Er du også ude af takt med naturen?

I vores kultur og i de flestes liv, så lever vi helt ude af takt med naturen.
Vi lever i kunstigt lys, dvs. at vores kroppe aldrig oplever helt fuldstændig mørke.
Vi er altid pakket ind og har masser af varme på vores huse, dvs. at vores kroppe aldrig oplever kulde.