Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

 

Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

Af Helle Høvelskov
www.hellehoevelskov.dk

Det er mandag morgen og jeg har lige parkeret bilen. Jeg er nemlig på vej hen for at få min første tantramassage. Stedet, ser måske lidt suspekt ud, men da jeg træder ind i opgangen, er jeg ikke i tvivl. Det her er et tempel, smukt, varmt og imødekommende.

Jeg ringer på, og mærker efter hvordan jeg har det i maven, og må egentlig konstatere, at jeg har det fint, glæder mig og har ingen nervøsitet. En smilende kvinde åbner døren og byder mig velkommen. Hun beder mig om at hænge overtøjet og stille skoene så vil min mandlige massør komme og tage sig af mig.
Mens jeg venter på ham, lader jeg tankerne vende tilbage til, hvorfor jeg nu egentlig lige er her.

Jeg har altid interesseret mig for det alternative. Søgt efter alt muligt der kunne berige mit sind, min sjæl og min krop. Efter jeg blev skilt i 2008 har jeg besluttet mig for at mit singleliv, herunder sexliv skulle handle om noget andet end da jeg var ung. Da jeg var ung handlede alt meget om kroppen og den fysiske nydelse. Nu som midt 40’erne skulle jeg udfordre mig selv med noget andet.
Da jeg begynder at gå ud igen med jævnalderen mænd opdager jeg, at meget har ændret sig.
Alle har travlt, så væk er nærværet, kontakten, nydelsen, det feminine og maskuline, legen mellem kønnene og den forskel vi har. På en måde synes jeg vi har glemt, hvorfor det er så vigtigt, vi holder fast i forskellen og ikke mindst husker os selv på, hvorfor vi har sådan brug for hinanden.

Tantraen har ligget i mange år og rumsteret i mit hoved i mange år, uden jeg har gjort noget ved det. En dag får jeg kontakt til en mand, som jeg taler med om tantraen og som egentlig har lyst til det samme. Som mange andre har han svært ved at finde tiden. Så jeg beslutter mig for at springe ud i det alene, og bestiller en tid.

Tilbage til Tantra templet. En høj mand kommer hen til mig og byder mig videre ind til et rum. Rummet er spirituelt pyntet, varmt, rart, og det meste af rummet består af en stor seng. Vi sætter os, og han spørger lidt til det samme, hvad der har bragt mig her?
Det jeg vil, er at bruge mit hjerte i alt hvad jeg foretager mig. At mærke, fornemme, føle, hengive og vise tillid.
Så nu er jeg her, men ellers ved jeg ikke hvad jeg skal.
Han forklarer lidt om tantraen, som er en livsførelse med fokus på nuet, at bevare sin energi og flytte energien rundt. Det er en erotisk massage og sanserne og lysten – ja følelserne vil blive vakt og det er helt i orden. Han vil så hjælpe mig med at kanalisere de følelser rundt mod hjertet og hovedet (åndeligheden).

Efter jeg får tid til at gøre mig klar, ligger jeg nu nøgen på madrassen med et rødt håndklæde omkring min krop.
Han kommer ind i rummet, beder mig vende mig om på maven og fjerner blidt håndklædet.
Der ligger jeg så. Blid musik i baggrunden, varme og sansende om det der skal ske. Hans hænder rører næsten ikke min ryg, men alligevel mærker jeg det tydeligt. Jeg lader mine sanser og tanker vandre med hans hænder rundt, og da han har været rundt på min ryg og arme begynder han at massere, lege med hænderne, skabe kontakt. Ind i mellem siger han til mig, at jeg skal slappe lidt af, trække vejret dybt.
På samme måde fortsætter på min bagdel og ben. Skaber kontakt, og så masssagen hvor hans hænder glider rundt og omkring meget følsomme steder.
Jeg ved godt, at min krop er sensitiv, og nu bliver jeg bevidst om alle steder hvor jeg mærker stor nydelse. Hænder, der blidt glider rundt i mit hår, kanten af ansigtet, min bagdel, mellem lårene, håndfladerne, taljen, kanten af brysterne, fødderne, tæerne.  https://kvindetid.dk/helle-tantramassage-er-vejen-til-mere-nydelse/2/LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Malene fra Boligcious: 3 forkromede

Malene fra Boligcious: 3 forkromede

Jeg husker krom fra 80’erne, alt var krom og det var så hot! Det er det blevet igen

Konkurrence: vind nyt produkt til hals/decolleté fra skønhedsserien MBS

Konkurrence: vind nyt produkt til hals/decolleté fra skønhedsserien MBS

Meder Beauty Science tilbyder medicinsk kosmetik – et alternativ til injektioner og kirurgi uden ubehag, komplikationer og bivirkninger. Skønhed uden nål og kniv for et naturligt, ungdommeligt udseende!

Webinar med Sølvi: Bliv klar til jul i hurlumhejhuset

Webinar med Sølvi: Bliv klar til jul i hurlumhejhuset

Sølvi holder online foredrag (det man også kalder et webinar) mandag den 26. oktober kl. 20-21. Der vil også være tid til, at du kan stille spørgsmål om de udfordringer lige præcis du står med i forhold til julen i det, Sølvi af og til kalder Det Sammenbragte Hurlumhejhus.