Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

 

Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

Af Helle Høvelskov
www.hellehoevelskov.dk

Det er mandag morgen og jeg har lige parkeret bilen. Jeg er nemlig på vej hen for at få min første tantramassage. Stedet, ser måske lidt suspekt ud, men da jeg træder ind i opgangen, er jeg ikke i tvivl. Det her er et tempel, smukt, varmt og imødekommende.

Jeg ringer på, og mærker efter hvordan jeg har det i maven, og må egentlig konstatere, at jeg har det fint, glæder mig og har ingen nervøsitet. En smilende kvinde åbner døren og byder mig velkommen. Hun beder mig om at hænge overtøjet og stille skoene så vil min mandlige massør komme og tage sig af mig.
Mens jeg venter på ham, lader jeg tankerne vende tilbage til, hvorfor jeg nu egentlig lige er her.

Jeg har altid interesseret mig for det alternative. Søgt efter alt muligt der kunne berige mit sind, min sjæl og min krop. Efter jeg blev skilt i 2008 har jeg besluttet mig for at mit singleliv, herunder sexliv skulle handle om noget andet end da jeg var ung. Da jeg var ung handlede alt meget om kroppen og den fysiske nydelse. Nu som midt 40’erne skulle jeg udfordre mig selv med noget andet.
Da jeg begynder at gå ud igen med jævnalderen mænd opdager jeg, at meget har ændret sig.
Alle har travlt, så væk er nærværet, kontakten, nydelsen, det feminine og maskuline, legen mellem kønnene og den forskel vi har. På en måde synes jeg vi har glemt, hvorfor det er så vigtigt, vi holder fast i forskellen og ikke mindst husker os selv på, hvorfor vi har sådan brug for hinanden.

Tantraen har ligget i mange år og rumsteret i mit hoved i mange år, uden jeg har gjort noget ved det. En dag får jeg kontakt til en mand, som jeg taler med om tantraen og som egentlig har lyst til det samme. Som mange andre har han svært ved at finde tiden. Så jeg beslutter mig for at springe ud i det alene, og bestiller en tid.

Tilbage til Tantra templet. En høj mand kommer hen til mig og byder mig videre ind til et rum. Rummet er spirituelt pyntet, varmt, rart, og det meste af rummet består af en stor seng. Vi sætter os, og han spørger lidt til det samme, hvad der har bragt mig her?
Det jeg vil, er at bruge mit hjerte i alt hvad jeg foretager mig. At mærke, fornemme, føle, hengive og vise tillid.
Så nu er jeg her, men ellers ved jeg ikke hvad jeg skal.
Han forklarer lidt om tantraen, som er en livsførelse med fokus på nuet, at bevare sin energi og flytte energien rundt. Det er en erotisk massage og sanserne og lysten – ja følelserne vil blive vakt og det er helt i orden. Han vil så hjælpe mig med at kanalisere de følelser rundt mod hjertet og hovedet (åndeligheden).

Efter jeg får tid til at gøre mig klar, ligger jeg nu nøgen på madrassen med et rødt håndklæde omkring min krop.
Han kommer ind i rummet, beder mig vende mig om på maven og fjerner blidt håndklædet.
Der ligger jeg så. Blid musik i baggrunden, varme og sansende om det der skal ske. Hans hænder rører næsten ikke min ryg, men alligevel mærker jeg det tydeligt. Jeg lader mine sanser og tanker vandre med hans hænder rundt, og da han har været rundt på min ryg og arme begynder han at massere, lege med hænderne, skabe kontakt. Ind i mellem siger han til mig, at jeg skal slappe lidt af, trække vejret dybt.
På samme måde fortsætter på min bagdel og ben. Skaber kontakt, og så masssagen hvor hans hænder glider rundt og omkring meget følsomme steder.
Jeg ved godt, at min krop er sensitiv, og nu bliver jeg bevidst om alle steder hvor jeg mærker stor nydelse. Hænder, der blidt glider rundt i mit hår, kanten af ansigtet, min bagdel, mellem lårene, håndfladerne, taljen, kanten af brysterne, fødderne, tæerne.  https://kvindetid.dk/helle-tantramassage-er-vejen-til-mere-nydelse/2/LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Pernille Lykke: Jeg kan finde ud af, hvem du er!

Pernille Lykke: Jeg kan finde ud af, hvem du er!

Med Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin mm er det vildt dét, man kan opsnappe. Der er faktisk ingen grænser – jeg har prøvet det, og blev besat!. Faktisk var jeg jaloux – og ville lige chekke en person ud.

Kvindetid med Mette Kolding

Kvindetid med Mette Kolding

I 2009 sagde jeg min tidligere identitet op, solgte andelen på Vesterbro og alle ejendele, rejste over til langdistance kæresten i USA gennem 6 år, satte mig ved et bjerg og mærkede efter hvem jeg var uden al den landsby identitet, som det giver på godt og ondt – at bo i et lille bitte land og bevæge sig i en lille bitte branche

Kirsten Handberg: Er SATC the real deal?

Kirsten Handberg: Er SATC the real deal?

Helt ærligt med hånden på hjertet! Vi var rigtig mange kvinder, der forsøgte at leve et liv som i SATC.