Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

 

Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

Jeg er så glad for, at 2014 er overstået. Og samtidig har året givet mig noget, som jeg ikke vil være foruden.

I 2014 gik jeg igennem en kærestesorg. Jeg fik et ”nej” fra den mand, som jeg elskede. Men hvad jeg ikke vidste var, at hans ”nej” medførte en stor forandring i mit liv:

Jeg husker de dage, hvor jeg har ligget sammenkrøbet i et smertefuldt savn. Efter noget tid opdagede jeg, at min smerte ikke havde så meget med ham at gøre. I stedet var der noget i mig, der bare i den grad ønskede at blive elsket…

Der var ingen vej uden om – Jeg måtte i gang med at heale og give kærlighed til alle mine uelskede sider.

Men selvom jeg efter et stykke tid havde healet mine sår, mærkede jeg stadigvæk en længsel efter ham. En længsel som i bund og grund handlede om at føle mig dybt forbundet med min omverden. Og så gik jagten ellers på, hvordan jeg kunne forbinde mig med den universelle kærlighed. En kærlighed, som jeg vidste, altid er tilstede indeni og omkring mig.

Jeg fandt ud af, at jeg via bestemte visualiseringsformer og specielt via naturens hjælp kunne forbinde mig. Og så sad jeg ellers der i min stue og øvede mig i at koble mig af og på denne kærlighedsenergi…Ja jeg udviklede tilmed teknikker, som jeg senere benyttede på mine kurser.

Men på trods af, at jeg nu følte mig mere forbundet med min omverden, så var der stadigvæk noget i mig, som længtes efter ham. Åh gud skulle dette savn blive ved….?

Til min overraskelse opdagede jeg, at jeg længtes efter hans kreativitet og hans særlige evne til at udleve den. Jeg var ikke selv i stand til det, da min kritiske sans ofte bremsede mit kreative flow.

Men mit hjerte ønskede dette flow. Og da hans kreativitet forsvandt ud af mit liv, blev jeg nødsaget til at finde min egen. Og det gjorde jeg så. Eller rettere sagt: det gjorde jeg ikke bare… – for kreativitetens største fjender er kritik og frygt. Så goddag ”Hr. Kritik” og ”Fru Frygt-for-hvad-andre-tænker”, lad mig også lige arbejde med jer to….

Det skrevne ord og dansen blev mine kreative kanaler. Og længslen forsvandt.

Ja, og havde jeg vidst, at alt dette var gaven, da han kiggede mig i øjnene og sagde, han ikke elskede mig, – så havde jeg måske kysset ham og sagt tak.

2014 var smertens år, men det var også glædens år.
For jeg fandt noget, som jeg ikke vil være foruden. Et rungende ja til mit hjertes længsel…

 

Gry Hebeltoft arbejder som TransformationsCoach i sit firma IndreLederskab. Hun har speciale i at transformere indre begrænsninger til styrker, så du kan være den du er.
Hun tilbyder uddannelser, individuelle sessioner samt gruppeforløbene ”Indre Powerforløb” og ”Transformationsforløb for kvinder”.
Ønsker du at modtage Grys nyhedsbreve med nye artikler, kurser og tilbud, så klik på nedenstående link.
http://lp.viplus.com/bskj

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Susanne starter tantrabehandler-uddannelse

Susanne starter tantrabehandler-uddannelse

Læs om uddannelsen til tantramassage-behandler

Sådan sikrer du din families tryghed

Sådan sikrer du din families tryghed

Det er vigtigt at have et hjem i form af en base, hvor du for alvor kan slappe af og føle dig tryg. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad der skal til for at fuldstændige tryg.

Hurtig og lækker dessert: Nøddedrøm a la Kira

Hurtig og lækker dessert: Nøddedrøm a la Kira

Denne her dessert opstod, mens jeg stod og kiggede på bananerne og tænkte det kunne være sjovt at lave en dessert med dem.