Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

 

Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

Jeg er så glad for, at 2014 er overstået. Og samtidig har året givet mig noget, som jeg ikke vil være foruden.

I 2014 gik jeg igennem en kærestesorg. Jeg fik et ”nej” fra den mand, som jeg elskede. Men hvad jeg ikke vidste var, at hans ”nej” medførte en stor forandring i mit liv:

Jeg husker de dage, hvor jeg har ligget sammenkrøbet i et smertefuldt savn. Efter noget tid opdagede jeg, at min smerte ikke havde så meget med ham at gøre. I stedet var der noget i mig, der bare i den grad ønskede at blive elsket…

Der var ingen vej uden om – Jeg måtte i gang med at heale og give kærlighed til alle mine uelskede sider.

Men selvom jeg efter et stykke tid havde healet mine sår, mærkede jeg stadigvæk en længsel efter ham. En længsel som i bund og grund handlede om at føle mig dybt forbundet med min omverden. Og så gik jagten ellers på, hvordan jeg kunne forbinde mig med den universelle kærlighed. En kærlighed, som jeg vidste, altid er tilstede indeni og omkring mig.

Jeg fandt ud af, at jeg via bestemte visualiseringsformer og specielt via naturens hjælp kunne forbinde mig. Og så sad jeg ellers der i min stue og øvede mig i at koble mig af og på denne kærlighedsenergi…Ja jeg udviklede tilmed teknikker, som jeg senere benyttede på mine kurser.

Men på trods af, at jeg nu følte mig mere forbundet med min omverden, så var der stadigvæk noget i mig, som længtes efter ham. Åh gud skulle dette savn blive ved….?

Til min overraskelse opdagede jeg, at jeg længtes efter hans kreativitet og hans særlige evne til at udleve den. Jeg var ikke selv i stand til det, da min kritiske sans ofte bremsede mit kreative flow.

Men mit hjerte ønskede dette flow. Og da hans kreativitet forsvandt ud af mit liv, blev jeg nødsaget til at finde min egen. Og det gjorde jeg så. Eller rettere sagt: det gjorde jeg ikke bare… – for kreativitetens største fjender er kritik og frygt. Så goddag ”Hr. Kritik” og ”Fru Frygt-for-hvad-andre-tænker”, lad mig også lige arbejde med jer to….

Det skrevne ord og dansen blev mine kreative kanaler. Og længslen forsvandt.

Ja, og havde jeg vidst, at alt dette var gaven, da han kiggede mig i øjnene og sagde, han ikke elskede mig, – så havde jeg måske kysset ham og sagt tak.

2014 var smertens år, men det var også glædens år.
For jeg fandt noget, som jeg ikke vil være foruden. Et rungende ja til mit hjertes længsel…

 

Gry Hebeltoft arbejder som TransformationsCoach i sit firma IndreLederskab. Hun har speciale i at transformere indre begrænsninger til styrker, så du kan være den du er.
Hun tilbyder uddannelser, individuelle sessioner samt gruppeforløbene ”Indre Powerforløb” og ”Transformationsforløb for kvinder”.
Ønsker du at modtage Grys nyhedsbreve med nye artikler, kurser og tilbud, så klik på nedenstående link.
http://lp.viplus.com/bskj

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Spis efter din kvindetype

Marie Steenberger: Spis efter din kvindetype

En bog om at spise i farten, trøstespise, overspise, pleasespise og være besat af mad.

Mænd der opdrager kvinder: Sig ja

Mænd der opdrager kvinder: Sig ja

Sig ja, når Lennarth inviterer dig på Pub. Ja, han har dame på og går med fake guldkors og hvad så?

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Filminstruktør Katrine Windfeld: Lykke er noget, der kommer i glimt og ikke noget, som er konstant