Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

 

Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

Jeg er så glad for, at 2014 er overstået. Og samtidig har året givet mig noget, som jeg ikke vil være foruden.

I 2014 gik jeg igennem en kærestesorg. Jeg fik et ”nej” fra den mand, som jeg elskede. Men hvad jeg ikke vidste var, at hans ”nej” medførte en stor forandring i mit liv:

Jeg husker de dage, hvor jeg har ligget sammenkrøbet i et smertefuldt savn. Efter noget tid opdagede jeg, at min smerte ikke havde så meget med ham at gøre. I stedet var der noget i mig, der bare i den grad ønskede at blive elsket…

Der var ingen vej uden om – Jeg måtte i gang med at heale og give kærlighed til alle mine uelskede sider.

Men selvom jeg efter et stykke tid havde healet mine sår, mærkede jeg stadigvæk en længsel efter ham. En længsel som i bund og grund handlede om at føle mig dybt forbundet med min omverden. Og så gik jagten ellers på, hvordan jeg kunne forbinde mig med den universelle kærlighed. En kærlighed, som jeg vidste, altid er tilstede indeni og omkring mig.

Jeg fandt ud af, at jeg via bestemte visualiseringsformer og specielt via naturens hjælp kunne forbinde mig. Og så sad jeg ellers der i min stue og øvede mig i at koble mig af og på denne kærlighedsenergi…Ja jeg udviklede tilmed teknikker, som jeg senere benyttede på mine kurser.

Men på trods af, at jeg nu følte mig mere forbundet med min omverden, så var der stadigvæk noget i mig, som længtes efter ham. Åh gud skulle dette savn blive ved….?

Til min overraskelse opdagede jeg, at jeg længtes efter hans kreativitet og hans særlige evne til at udleve den. Jeg var ikke selv i stand til det, da min kritiske sans ofte bremsede mit kreative flow.

Men mit hjerte ønskede dette flow. Og da hans kreativitet forsvandt ud af mit liv, blev jeg nødsaget til at finde min egen. Og det gjorde jeg så. Eller rettere sagt: det gjorde jeg ikke bare… – for kreativitetens største fjender er kritik og frygt. Så goddag ”Hr. Kritik” og ”Fru Frygt-for-hvad-andre-tænker”, lad mig også lige arbejde med jer to….

Det skrevne ord og dansen blev mine kreative kanaler. Og længslen forsvandt.

Ja, og havde jeg vidst, at alt dette var gaven, da han kiggede mig i øjnene og sagde, han ikke elskede mig, – så havde jeg måske kysset ham og sagt tak.

2014 var smertens år, men det var også glædens år.
For jeg fandt noget, som jeg ikke vil være foruden. Et rungende ja til mit hjertes længsel…

 

Gry Hebeltoft arbejder som TransformationsCoach i sit firma IndreLederskab. Hun har speciale i at transformere indre begrænsninger til styrker, så du kan være den du er.
Hun tilbyder uddannelser, individuelle sessioner samt gruppeforløbene ”Indre Powerforløb” og ”Transformationsforløb for kvinder”.
Ønsker du at modtage Grys nyhedsbreve med nye artikler, kurser og tilbud, så klik på nedenstående link.
http://lp.viplus.com/bskj

 

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Jeg tror, at de følelsesmæssige bånd er en af grundene til at så mange kvinder føler, at mænd har overtaget i dating. Fordi det virker nemmere for dem. Jeg hørte selv en mand sige til mig, at han lukkede af følelsesmæssigt, fordi han ikke ville/kunne have en kæreste. Tænk, at kunne det, tænkte jeg. Jeg kunne ikke.

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere fra Julie: Jitrois er kendt for at designet læder-tøj til pop- stjerner som Lady Gaga , Cher og Elton John, for at nævne et par stykker

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning – I dag er det Lykke Larsen.