Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

 

Dette indhold er sponsoreret.

Det er ikke unormalt, at mange har det svært med bestemte fag eller emner i deres skoletid. Uanset om det er matematikken, fremmede sprog, eller læren om digitale redskaber, så kan man ikke være lige god til alting. Som forældre vil man ikke andet end det bedste for sit barn og give en hånd med. Dog kan det være svært at få tid til at give den rigtige lektiehjælp, og det er samtidig også en stor kunst at kunne lære ordentligt fra sig. Det kan derfor godt give mening at finde sig en tutor til dit barn. Sider som Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Frustration omkring lektier kan fjerne lyst til skole og give lavt selvværd

Det er desværre ikke ualmindeligt at føle sig utilstrækkelig, hvis der er problemer med en opgave eller et større emne. Det gør sig gældende såvel i voksenlivet som i folkeskolen. Frustrationer over ikke at kunne komme videre eller forstå noget bestemt, når alle andre omkring en gør det uden problemer, kan være med til at kaste andre problematikker fra sig. Hvis lektierne er en sej kamp hver gang, bliver dit barn frustreret og opgivende omkring faget, og i værste fald, omkring skolen som helhed. Det leder til en ond cirkel, hvor glæden og lysten for andre fag også falder, og processen reflekterer sig også hos dit barns eget selvværd. Der skal derfor ikke tages let på det, når dit barn har vanskeligheder med lektier eller et fag i skolen.

Målrettet undervisning til dit barn specifikt

Dit barn vil ikke bare blive endnu en af mange, når det kommer til at modtage tutor hjælp og vejledning omkring lektierne. Med specifikke behovsanalyser, vil der blive opsat et undervisningsforløb, som er målrettet til netop dit barn og den bedste læremåde for dem. På denne måde vil der også arbejdes med de bestemte læringsstile, som gavner dit barns indlæring bedst. Dette sikrer at lektiehjælpen er i topklasse, og vil hjælpe dit barn til at rykke sig utroligt langt inden for kort tid.

Gode undervisere og læringsredskaber

Tutorerne er dygtige, flittige, og med en god forståelse for både selve undervisningen og de bedste læringsstile. Med adgang til et stort udvalg af digitale læringsværktøjer og programmer, kan dit barn modtage kvalitetssikret hjælp til deres læring, hvor de også selv deltager aktivt i processen. Dette er med til at give bedre forståelse og motivation hos dit barn, så de kan begynde at få skoleglæden tilbage igen.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Derfor kan brokkeri i små doser være godt

Lucy Lee: Derfor kan brokkeri i små doser være godt

Jeg har en privat regel om, at man må brokke sig én gang over det samme problem, og så må man se at komme videre

5 tips til at gøre dit køkken endnu mere lækkert

5 tips til at gøre dit køkken endnu mere lækkert

5 tips til at gøre dit køkken endnu mere lækkert. Brug lidt kvindetid på at læse om fem skønne produkter, der gør en stor forskel for dit køkken. Køber du en gave til dig selv eller til andre, er det meget hurtigere og nemmere at købe det online end tage turen til en fysisk butik. Du får også hurtig levering, så du kan begynde at forny dit køkken med det samme.

Guide til drømmehud: Kom dine hudproblemer til livs

Guide til drømmehud: Kom dine hudproblemer til livs

Er du også en af dem, som kæmper med hudproblemer over en længere årrække? Her giver vi dig et tip til, hvordan du for alvor kan få den hud, du drømmer om.