Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

 

Dette indhold er sponsoreret.

Det er ikke unormalt, at mange har det svært med bestemte fag eller emner i deres skoletid. Uanset om det er matematikken, fremmede sprog, eller læren om digitale redskaber, så kan man ikke være lige god til alting. Som forældre vil man ikke andet end det bedste for sit barn og give en hånd med. Dog kan det være svært at få tid til at give den rigtige lektiehjælp, og det er samtidig også en stor kunst at kunne lære ordentligt fra sig. Det kan derfor godt give mening at finde sig en tutor til dit barn. Sider som Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Frustration omkring lektier kan fjerne lyst til skole og give lavt selvværd

Det er desværre ikke ualmindeligt at føle sig utilstrækkelig, hvis der er problemer med en opgave eller et større emne. Det gør sig gældende såvel i voksenlivet som i folkeskolen. Frustrationer over ikke at kunne komme videre eller forstå noget bestemt, når alle andre omkring en gør det uden problemer, kan være med til at kaste andre problematikker fra sig. Hvis lektierne er en sej kamp hver gang, bliver dit barn frustreret og opgivende omkring faget, og i værste fald, omkring skolen som helhed. Det leder til en ond cirkel, hvor glæden og lysten for andre fag også falder, og processen reflekterer sig også hos dit barns eget selvværd. Der skal derfor ikke tages let på det, når dit barn har vanskeligheder med lektier eller et fag i skolen.

Målrettet undervisning til dit barn specifikt

Dit barn vil ikke bare blive endnu en af mange, når det kommer til at modtage tutor hjælp og vejledning omkring lektierne. Med specifikke behovsanalyser, vil der blive opsat et undervisningsforløb, som er målrettet til netop dit barn og den bedste læremåde for dem. På denne måde vil der også arbejdes med de bestemte læringsstile, som gavner dit barns indlæring bedst. Dette sikrer at lektiehjælpen er i topklasse, og vil hjælpe dit barn til at rykke sig utroligt langt inden for kort tid.

Gode undervisere og læringsredskaber

Tutorerne er dygtige, flittige, og med en god forståelse for både selve undervisningen og de bedste læringsstile. Med adgang til et stort udvalg af digitale læringsværktøjer og programmer, kan dit barn modtage kvalitetssikret hjælp til deres læring, hvor de også selv deltager aktivt i processen. Dette er med til at give bedre forståelse og motivation hos dit barn, så de kan begynde at få skoleglæden tilbage igen.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mette Haulund: Vil du have det bedste ud af ferien som sammenbragt familie?

Mette Haulund: Vil du have det bedste ud af ferien som sammenbragt familie?

Jeg glæder mig til sommerferien, men det er faktisk helt ikke helt uden bekymringer, for det er jo ikke altid lige nemt at få det hele til at gå op i en sammenbragt familie

REKLAME: Gå choko-amok i CHOCOMANIA

REKLAME: Gå choko-amok i CHOCOMANIA

Det siges chokolade giver den samme følelse forelskelse – måske derfor Valentines og choko går godt i spænd?

The Body Shop: 24 nye neglelakker i flotte farver

The Body Shop: 24 nye neglelakker i flotte farver

The Body Shop: Vores neglelakkollektion er vegansk og velegnet til veganere. Indeholder ingen animalske biprodukter.
Pris 80.00 Kr.