Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

 

Denne artikkel er sponsoreret

Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det er der ingen skam i. Du er den eneste, som kan sætte en stopper for dine problemer, om de er fysiske eller psykiske. Få din livsglæde tilbage og få den hjælp du behøver. 

Hjælp fra højere kræfter 

En alternative måde at få hjælp på er ved at søge efter højere kræfter. Nogle mennesker finder tryghed i at se mod noget, som er større end en selv. Dette kan specielt hjælpe, hvis du søger nogle svar omkring dig selv. Det kunne for eksempel være i form af astrologi og horoskoper. Her kan du prøve at bedre forstå hvem du er, og hvorfor du er som nu er. Hvis du er åben overfor dette.

En anden metode kunne være at søge en clairvoyant. En clairvoyant kan give dig gode råd, som du kan tilføre til dit liv. 

Yderligere kan et kirkebesøg skabe tryghed hos nogen. Uanset om du er troende eller ej. Der er ingen, som kan dømme dig i dine bønner. Det kan være at dine problemer formindskes bare ved at snakke om dem.

Kom væk hjemmefra og få hjælp 

Hvis du døjer med alkoholproblemer eller lignende, er et afvænningscenter en god måde at få hjælp på. På sådan et center kan du få hjælp til dit misbrug, så du kan få dit liv tilbage. Alkoholmisbrug er invaliderende for et menneske, og det er derfor vigtigt at søge professionel hjælp. Sådanne centre er også ideelle, når det kommer til lidelser såsom spiseforstyrrelser. Afvænning, for eksempel fra misbrug af alkohol, er en hård kamp. Det kan dog godt lade sig gøre med den rigtige hjælp.  

Hjælp i hverdagen 

Psykologbesøg er en god hjælpestrategi, når dit mentale helbred påvirker din hverdag og glæde. Eksempelvis hvis du har stress, angst eller en depression. En psykolog hjælper dig med at sætte ord på dine følelser. En psykologsamtale er helt uden fordomme. Du kan frit forklare, hvordan du har det, og psykologen guider dig i forløbet. På denne måde kan du få svar på, hvorfor du føler som du gør. Sommertider kan medicinsk hjælp være nødvendigt, men mange mentale problemer kan lindres med psykologhjælp. Hjælp er for alle, som vil modtage den.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lise Møller: Første pusterum

Lise Møller: Første pusterum

På Kvindetid byder vi Lise Møller velkommen som fast skribent. I hendes første pusterum som nybagt mor og nygift, har Lise skrevet en skøn artikel til Kvindetid – tak til dig Lise! Vi glæder os til dine: 10 indlæg – 10 emner og til alt det, du vil dele dele med os!

Maise Traasdahl: Vilde symptomer på stress – helt normalt!

Maise Traasdahl: Vilde symptomer på stress – helt normalt!

Inden kollapset oplevede jeg feks prikken i den ene side af hovedet, som når en legemsdel har sovet eller været bedøvet og er ved at vågne. Jeg fik tiks ved øjnene, og når jeg skrev noget fik jeg byttet om på bogstaverne. Sidstnævnte freakede mig for alvor ud…Jeg havde svært ved at sove og vågnede konstant om natten

Pernille Samsø: Man møder da ikke op i hættetrøje hos Mærsk!

Pernille Samsø: Man møder da ikke op i hættetrøje hos Mærsk!

Hvordan klæder du dig, når du skal til jobsamtale? Synes du påklædning og salgstale hænger sammen?