Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

 

Denne artikkel er sponsoreret

Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det er der ingen skam i. Du er den eneste, som kan sætte en stopper for dine problemer, om de er fysiske eller psykiske. Få din livsglæde tilbage og få den hjælp du behøver. 

Hjælp fra højere kræfter 

En alternative måde at få hjælp på er ved at søge efter højere kræfter. Nogle mennesker finder tryghed i at se mod noget, som er større end en selv. Dette kan specielt hjælpe, hvis du søger nogle svar omkring dig selv. Det kunne for eksempel være i form af astrologi og horoskoper. Her kan du prøve at bedre forstå hvem du er, og hvorfor du er som nu er. Hvis du er åben overfor dette.

En anden metode kunne være at søge en clairvoyant. En clairvoyant kan give dig gode råd, som du kan tilføre til dit liv. 

Yderligere kan et kirkebesøg skabe tryghed hos nogen. Uanset om du er troende eller ej. Der er ingen, som kan dømme dig i dine bønner. Det kan være at dine problemer formindskes bare ved at snakke om dem.

Kom væk hjemmefra og få hjælp 

Hvis du døjer med alkoholproblemer eller lignende, er et afvænningscenter en god måde at få hjælp på. På sådan et center kan du få hjælp til dit misbrug, så du kan få dit liv tilbage. Alkoholmisbrug er invaliderende for et menneske, og det er derfor vigtigt at søge professionel hjælp. Sådanne centre er også ideelle, når det kommer til lidelser såsom spiseforstyrrelser. Afvænning, for eksempel fra misbrug af alkohol, er en hård kamp. Det kan dog godt lade sig gøre med den rigtige hjælp.  

Hjælp i hverdagen 

Psykologbesøg er en god hjælpestrategi, når dit mentale helbred påvirker din hverdag og glæde. Eksempelvis hvis du har stress, angst eller en depression. En psykolog hjælper dig med at sætte ord på dine følelser. En psykologsamtale er helt uden fordomme. Du kan frit forklare, hvordan du har det, og psykologen guider dig i forløbet. På denne måde kan du få svar på, hvorfor du føler som du gør. Sommertider kan medicinsk hjælp være nødvendigt, men mange mentale problemer kan lindres med psykologhjælp. Hjælp er for alle, som vil modtage den.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lise Møller: At turde danse med livet

Lise Møller: At turde danse med livet

For at undgå denne frygt, lever de efter den ene rettesnor efter den anden, planlægger møder, kostplaner, træning og dates efter dertil indrettede applikationer, som kan frasortere ikke-egnede mænd. Og alt imens de planlægger og frygter konsekvenserne af at træde ved siden af rettesnoren, suser livet forbi.

Det 13. tegn – du skifter ikke stjernetegn!

Det 13. tegn – du skifter ikke stjernetegn!

Historier om et 13. stjernetegn dukker med mellemrum op i medierne, men du skifter ikke stjernetegn!

Vind Vibeke Manniche nyeste krimi ”Hjerteløs”

Vind Vibeke Manniche nyeste krimi ”Hjerteløs”

Vibeke Manniche har doneret 3 bøger til kvindetids læsere. Du kan vinde bogen med dedikation til dig eller en ven/veninde