Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

 

Denne artikkel er sponsoreret

Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det er der ingen skam i. Du er den eneste, som kan sætte en stopper for dine problemer, om de er fysiske eller psykiske. Få din livsglæde tilbage og få den hjælp du behøver. 

Hjælp fra højere kræfter 

En alternative måde at få hjælp på er ved at søge efter højere kræfter. Nogle mennesker finder tryghed i at se mod noget, som er større end en selv. Dette kan specielt hjælpe, hvis du søger nogle svar omkring dig selv. Det kunne for eksempel være i form af astrologi og horoskoper. Her kan du prøve at bedre forstå hvem du er, og hvorfor du er som nu er. Hvis du er åben overfor dette.

En anden metode kunne være at søge en clairvoyant. En clairvoyant kan give dig gode råd, som du kan tilføre til dit liv. 

Yderligere kan et kirkebesøg skabe tryghed hos nogen. Uanset om du er troende eller ej. Der er ingen, som kan dømme dig i dine bønner. Det kan være at dine problemer formindskes bare ved at snakke om dem.

Kom væk hjemmefra og få hjælp 

Hvis du døjer med alkoholproblemer eller lignende, er et afvænningscenter en god måde at få hjælp på. På sådan et center kan du få hjælp til dit misbrug, så du kan få dit liv tilbage. Alkoholmisbrug er invaliderende for et menneske, og det er derfor vigtigt at søge professionel hjælp. Sådanne centre er også ideelle, når det kommer til lidelser såsom spiseforstyrrelser. Afvænning, for eksempel fra misbrug af alkohol, er en hård kamp. Det kan dog godt lade sig gøre med den rigtige hjælp.  

Hjælp i hverdagen 

Psykologbesøg er en god hjælpestrategi, når dit mentale helbred påvirker din hverdag og glæde. Eksempelvis hvis du har stress, angst eller en depression. En psykolog hjælper dig med at sætte ord på dine følelser. En psykologsamtale er helt uden fordomme. Du kan frit forklare, hvordan du har det, og psykologen guider dig i forløbet. På denne måde kan du få svar på, hvorfor du føler som du gør. Sommertider kan medicinsk hjælp være nødvendigt, men mange mentale problemer kan lindres med psykologhjælp. Hjælp er for alle, som vil modtage den.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Viktoria Handberg: Det er svært at have følelser i dating

Jeg tror, at de følelsesmæssige bånd er en af grundene til at så mange kvinder føler, at mænd har overtaget i dating. Fordi det virker nemmere for dem. Jeg hørte selv en mand sige til mig, at han lukkede af følelsesmæssigt, fordi han ikke ville/kunne have en kæreste. Tænk, at kunne det, tænkte jeg. Jeg kunne ikke.

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere mode fra Paris: Jitrois, Westwood, Gaultier – walk walk fashion baby

Mere fra Julie: Jitrois er kendt for at designet læder-tøj til pop- stjerner som Lady Gaga , Cher og Elton John, for at nævne et par stykker

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning

Kvindetid giver inspiration til sommerlæsning – I dag er det Lykke Larsen.