De bedste tips til dating for kvinder

 

Dette indhold er sponsoreret

Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så hvordan i alverden finder man den rette person? Måske føler du at det kan være svært at date, når du selv søger et seriøst forhold, men din date ikke udtrykker hvad han eller hun selv søger. Følg med her og få tips til hvordan du får den bedste oplevelse ud af dating-livet!

Følg din egen mavefornemmelse

Dine venner eller veninder kan have nok så mange meninger til din kommende date. Nettet er fyldt med dating tips til kvinder, og selvom du nok føler dig nødsaget til at følge disse, er det vigtigt at du altid følger din egen mavefornemmelse! Vær opmærksom på tegn fra din kommende date. Er der ubalance i samtalerne over besked? Har I fælles interesser? Og vigtigst af alt, er der positiv stemning omkring den kommende date I skal på? Hvis der er ubalance i samtalen eller hvis der går lang tid mellem svarene, kan det være et tegn på at din date ikke længere er interesseret. Men det hele handler om hvordan du har det!

Forventningsafstem inden daten

Inden du begiver dig ud på daten, kan det være en fordel at spørge ind til din kommende dates intentioner. Der er absolut ingen skam i at være ærlig, selvom I ikke deler samme holdning. På den måde sikrer du at I begge er klar over hvad daten indebærer så ingen spilder sin tid, og du undgår også at blive såret. Hvis din kommende date ikke er interesseret i et seriøst forhold, skal du gøre op med dig selv om du stadig ønsker at fortsætte. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at afslå singler der ikke har samme intentioner som dig!

Tag det stille og roligt

Selvom du søger et seriøst forhold, er det stadig vigtigt, at du ikke fremskynder processen. Giv dig selv god tid til at lære den anden person at kende, men del ikke nødvendigvis dine dybeste hemmeligheder for hurtigt. Hvis du finder din date interessant og pålidelig, kan du med ro i maven begive dig ud på flere dates med denne person. Viser det sig at der ikke er kemi mellem jer, kan du i hvert fald tage oplevelsen med videre. Uanset hvad udfaldet bliver, er det vigtigt at du holder fast i dig selv og ikke giver op – din drømmeperson findes et sted derude.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mai Manniche fra Jewlscph lancerer smukke stjernetegnssmykker

Mai Manniche fra Jewlscph lancerer smukke stjernetegnssmykker

Sol, måne, stjernetegn! Mai lancerer ny serie med de 12 stjernetegn.

Krisztina Maria: Jeg er vred!

Krisztina Maria: Jeg er vred!

Hvad fanden hjælper det mig at bære rundt på vrede, skyldfølelse eller at give skylden videre? Ikke en skid. Jeg kan intet bruge den til. Sket er sket og hænger vi fast i “hvad der var”, ligesom med alt andet du sikkert også selv kan relaterere til, så kommer vi ingen vegne. Alle de negative følelser vi pålægger os selv, med noget der er sket i fortiden og slæber videre med ind i vores nutid, vil kun begrænse os.

Nedtrapning PLEEEASE… Bring it on!

Nedtrapning PLEEEASE… Bring it on!

De sidste par måneder har, tro mig, budt på mange løbe-oplevelser. Her er jeg nu, første uge af nedtrapningen er gået – og rent mentalt, slapper jeg mere af – der ligger ingen lange lange træningsture forude, som jeg skal være klar til.