De bedste tips til dating for kvinder

 

Dette indhold er sponsoreret

Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så hvordan i alverden finder man den rette person? Måske føler du at det kan være svært at date, når du selv søger et seriøst forhold, men din date ikke udtrykker hvad han eller hun selv søger. Følg med her og få tips til hvordan du får den bedste oplevelse ud af dating-livet!

Følg din egen mavefornemmelse

Dine venner eller veninder kan have nok så mange meninger til din kommende date. Nettet er fyldt med dating tips til kvinder, og selvom du nok føler dig nødsaget til at følge disse, er det vigtigt at du altid følger din egen mavefornemmelse! Vær opmærksom på tegn fra din kommende date. Er der ubalance i samtalerne over besked? Har I fælles interesser? Og vigtigst af alt, er der positiv stemning omkring den kommende date I skal på? Hvis der er ubalance i samtalen eller hvis der går lang tid mellem svarene, kan det være et tegn på at din date ikke længere er interesseret. Men det hele handler om hvordan du har det!

Forventningsafstem inden daten

Inden du begiver dig ud på daten, kan det være en fordel at spørge ind til din kommende dates intentioner. Der er absolut ingen skam i at være ærlig, selvom I ikke deler samme holdning. På den måde sikrer du at I begge er klar over hvad daten indebærer så ingen spilder sin tid, og du undgår også at blive såret. Hvis din kommende date ikke er interesseret i et seriøst forhold, skal du gøre op med dig selv om du stadig ønsker at fortsætte. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at afslå singler der ikke har samme intentioner som dig!

Tag det stille og roligt

Selvom du søger et seriøst forhold, er det stadig vigtigt, at du ikke fremskynder processen. Giv dig selv god tid til at lære den anden person at kende, men del ikke nødvendigvis dine dybeste hemmeligheder for hurtigt. Hvis du finder din date interessant og pålidelig, kan du med ro i maven begive dig ud på flere dates med denne person. Viser det sig at der ikke er kemi mellem jer, kan du i hvert fald tage oplevelsen med videre. Uanset hvad udfaldet bliver, er det vigtigt at du holder fast i dig selv og ikke giver op – din drømmeperson findes et sted derude.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Family-lab: Derfor hører børn ikke efter

Family-lab: Derfor hører børn ikke efter

Når vi tager større ansvar i relationen til børn, vokser vores empati og interesse naturligt for dem. Det bliver indlysende, at hårdt mod hårdt er meningsløst og nedbrydende for vores relation. Måske ved vi det allerede, men mangler noget at sætte i stedet.

Sommermad: Rødspættefilet i fad.

Sommermad: Rødspættefilet i fad.

Nu er vi i juni måned og det betyder, at vi kan sidde udenfor og grille og spise dejlig sommermad. En af mine favoritter i sommervarmen er denne simple ret, der tager 5 minutter at klargøre og 13 minutter i ovnen.

Lilja Scherfig: Vi har brug for alle farver

Lilja Scherfig: Vi har brug for alle farver

Lilja Scherfig er kendt for at skrive billedbøger for børn i alle aldre. Historier om de store følelser, om de skæve sider i os, men vigtigst af alt om ømhed og venskab. Den nye bog VERDENS BEDSRE TEAM kredser om søskendekærlighed