De bedste tips til dating for kvinder

 

Dette indhold er sponsoreret

Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så hvordan i alverden finder man den rette person? Måske føler du at det kan være svært at date, når du selv søger et seriøst forhold, men din date ikke udtrykker hvad han eller hun selv søger. Følg med her og få tips til hvordan du får den bedste oplevelse ud af dating-livet!

Følg din egen mavefornemmelse

Dine venner eller veninder kan have nok så mange meninger til din kommende date. Nettet er fyldt med dating tips til kvinder, og selvom du nok føler dig nødsaget til at følge disse, er det vigtigt at du altid følger din egen mavefornemmelse! Vær opmærksom på tegn fra din kommende date. Er der ubalance i samtalerne over besked? Har I fælles interesser? Og vigtigst af alt, er der positiv stemning omkring den kommende date I skal på? Hvis der er ubalance i samtalen eller hvis der går lang tid mellem svarene, kan det være et tegn på at din date ikke længere er interesseret. Men det hele handler om hvordan du har det!

Forventningsafstem inden daten

Inden du begiver dig ud på daten, kan det være en fordel at spørge ind til din kommende dates intentioner. Der er absolut ingen skam i at være ærlig, selvom I ikke deler samme holdning. På den måde sikrer du at I begge er klar over hvad daten indebærer så ingen spilder sin tid, og du undgår også at blive såret. Hvis din kommende date ikke er interesseret i et seriøst forhold, skal du gøre op med dig selv om du stadig ønsker at fortsætte. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at afslå singler der ikke har samme intentioner som dig!

Tag det stille og roligt

Selvom du søger et seriøst forhold, er det stadig vigtigt, at du ikke fremskynder processen. Giv dig selv god tid til at lære den anden person at kende, men del ikke nødvendigvis dine dybeste hemmeligheder for hurtigt. Hvis du finder din date interessant og pålidelig, kan du med ro i maven begive dig ud på flere dates med denne person. Viser det sig at der ikke er kemi mellem jer, kan du i hvert fald tage oplevelsen med videre. Uanset hvad udfaldet bliver, er det vigtigt at du holder fast i dig selv og ikke giver op – din drømmeperson findes et sted derude.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Emilie Jahnnie Sigård: En Sankt Hans drøm

Emilie Jahnnie Sigård: En Sankt Hans drøm

I aften, så tæt ved Sankt Hans, står jeg skulder ved skulder med kvinder gennem tiderne, og jeg føler en stærk og taknemmelig forbundethed. I aften vil jeg tænker på alle disse kvinder, og bålet vil for mig ikke længere repræsentere fortidens rædsel og smerte, men netop den forbundethed og den skønhed og den kærlighed mellem kvinder på tværs af tiden.

Kvindetid med Charlotte Lotus Sommer

Kvindetid med Charlotte Lotus Sommer

Jeg tænker på ren tøsehygge med god mad, rødvin, Asti og spændende samtaler. En tid sammen med veninderne, hvor der bliver råhygget, grinet og grædt

Malene: Veldækket by VIPP

Malene: Veldækket by VIPP

Forleden tilbragte jeg dagen med 12 bloggere fra Danmark og Europa. Vi mødtes kl. 10.00 til morgenmad hos VIPP