Boligcious: Make over – nyt soveværelse

 

Boligcious: Make over – nyt soveværelse 

Sidste weekend sendte Auping mig på stylingopgave i Kolding. Et soveværelse med bare vægge og den smukke Essentail Auping-seng  stod og ventede på mig.

Her bor I et charmerende by-rækkehus i Kolding bor Pernille, Event koordinator og Casper, Bladchef på Kolding ugeavis sammen med deres tre piger, Cajsa 8 år, Ella Maj 5 år og lille Vigga på 2 år. Huset er på tre etager, hvor soveværelset ligger på miderste etage. Sidste år købte parret en Essential seng hos Auping i den flotte farve SKIN.

I en travl hverdag med tre mindre børn, kniber det med tiden, og parret har længe gerne ville blive færdig med deres soveværelse. Pernille og Casper var åbne for det meste, der var kun lidt skepsis, men de var friske og gav mig frie hænder.

Planlægning

Jeg er vild med, at vi maler farver på væggene igen – at hvide vægge skal væk, og at minimalismen er afløst af maximalisme. De snorlige hjem, med redte senge, ingen bunker og ingen skygge af liv er forbi, nu vil vi se hvem der bor her, vi vil have små-rod og uredte senge(derfor har jeg bevidst ikke indkøbt sengetæppe til soveværelset) – det signalerer overskud, og at man hviler i sig selv, og bruger tiden mere fornuftigt på at være nærværende.

Jeg ville gerne skabe en moderne lækker oase til Pernille og Casper – Et sted, som er deres, hvor de har lyst til søge hen for at få ro – med så mange børn i huset er det tiltrængt engang imellem. Soveværelset ligger lige op af stuen og derfor var det også med i mine overvejelser, at soveværelset skulle være så indbydende, at man ikke fik lyst til at lukke døren.

Moodboard

En visuel inspirationsplan og nogle nøgleord er en god start, når man vil forvandle et rum – Du skal altid have en plan – her er min

 

moodboard

Væggen bag sengen besluttede jeg skulle være mosgrøn – Pernille var helt med på den idé, Casper var lidt skeptisk. Den mørke grønne farve står smukt til den flotte seng og den skaber samling og en hule-agtig fornemmelse, som er tiltrækkende soveværelset. Pernille var ikke begejstret for tanken om “rigtige” gardiner, hun kan ikke fordrage gardiner, så vi lavede en aftale om, at hun kunne pille dem ned igen efter en nat, hvis hun ikke kunne forlig sig med dem (de hænger der stadig) – Gardiner er kommet tilbage i boligen – tunge lange gardiner, det skal vi lige vænne os til, men nøj hvor er det hyggeligt og vælger man dem lange fra gulv til (næsten) loft som jeg har gjort, opnår man at rummet virker højere.

Parret havde et smukt gammelt vintage tapet på den ene væg som Pernille er ret glad for – Jeg valgte at bevare det og det passede smukt til den grønne farve. Med udgangspunkt i det feminine vintage tapet, besluttede jeg at opdele soveværelset og skabe en: Hendes og Hans side. Den side af sengen, hvor Pernille sover er feminin, med tapet, fine platter, spejl og Pernilles flotte bænk (et godt loppefund).
Caspers side er meget herre-agtig med en stilren og grafisk knagerække, en messing lampe og et cool Barok-agtigt kunst print af David Bowie (Casper er fan, den havde jeg luret, så der scorede jeg lige plus-point).

Soveærelset før

DSC_0006

Soveværelset efter

sovevaerelse-indretning-bedroom-decor-auping-essential-palmgroove-sengtoej-bedcover-bedlinen-lindelinde-annelinde

auping-bedroom-svevaerelse-palmgrove-palms-sengetøj-palme-bedcover-linnien-brass-pendant-indretning

De mørke gardiner skaber hygge og mørklægger rummet, hvilket giver en meget bedre nattesøvn. De er også geniale til at holde varmen ud om sommeren.

Pernille og Casper er med det nye sengetøj Palm Groove fra Auping totalt first moovers, det er så hot det sengetøj, heldigvis var de vilde med det.

bedroom-makeover-auping-palmgrove-vintage

Her har jeg beholdt Pernilles spejl som hun egentlig var ret træt af, men som jo passer perfekt ind i stilen. Den charmerende bænk har hun fundet på et lokalt loppemarked. Tapetet på væggen er ligeledes købt på loppemarked. Jeg har hængt en læderstrop på væggen bag døren til Pernille – her kan hun hænge yndlings frakken eller kjolen.

plam-palms-palme-indretning-sovevaerelse-bedroom-auping-essentail

Da jeg valgte vægfarven tog jeg udgangspunkt i de væghængte sengeborde. Jeg ville gerne opnå at væg og natborde nærmest flød sammen. Denne løsning skaber ro for øjet! Sengelampen er en klemmelampe som kan rykke rundt.

bedroom-decor-sovevaerelse-indretning-davidbowie-replacefaces-palmgrove-auping-essential

Detaljer

menu-knageraekke-barrok

DSC_0019-red

vintage-wallpaper-tapet-retro-stropp-bylassen-hanger-coathanger

vintage-wallpaper-tapet-platter

keramik-stentoej-loppefund-indretning-vindueskarm

sovevaerelse-menu-coatrag-knageraekke


 

Forhandler og sponsorliste:

Auping er kendt for at lave luksus senge, -og så er de bæredygtige! – Der er ingen farlige materialer i hverken sengestel eller madras, du kan sove helt trygt og sundt. Pernille og Caspers seng hedder Essential og den har flere add on’s f.eks. er hovedgærdet et tilkøb – man kan også tilkøbe sidehængte natborde. Essential fås i 5 farver se her

Sengetøjet PALM GROOVE er en nyhed fra Auping – Kontakt Auping for anvisning af forhandler 

Farven på væggen er fra Beckers – den er nem at male med, dækker godt og så er den svanemærket, og det er et kæmpe plus, særligt i soveværelset. Farvekoden vi har brugt: NCS S 7020-G30Y

De væghængte Ledge:able hylder fra Anne Linde kan anvendes alle steder i hjemmet, jeg valgte at anvende dem som natborde og det er de geniale til. De fås i flere farver her

Gardinernerne er mørklægningsgardiner i mørkeblå fra Ikea

Knagerækken i Caspers side af soveværelset hedder Afternoon Coat Hanger og er fra MENU kan købes her

Begge sengelamper i messing er fra Bekko.dk – Pendlen i Caspers side fås i flere farver lige her og klemmelampen fås i sort og messing her

Den smukke læderstrop hedder STROPP og er en nyhed fra by Lassen – fås i 4 variationer her

Platterne med insekter og det lille billede ved Caspers knagerække er fra Ilva.

Det fede billede af David Bowie er af ReplaceFaces og som navnet antyder, kan du vælge blandt mange idoler – jeg har haft dem på som Dagens Poster for et års tid siden. Kan købes her


Læs også

  Skriv din egen kommentar

  *

  Kvindetid artikler
  Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

  Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

  Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

  Ting du skal have styr på inden juleaften

  Ting du skal have styr på inden juleaften

  Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

  Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

  Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

  Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

  Astrologi artikler
  Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

  Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

  Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

  Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

  Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

  Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

  Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

  Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

  Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

  Fik du læst disse?
  Kvindetid med Lotte Garbers

  Kvindetid med Lotte Garbers

  Lotte om kvindetid: Jeg tænker først – åh, jeg fejler – jeg læser aldrig dameblade mere, og jeg kender ikke til forskellen mellem stenalder og pallekost, eller hvad det nu hedder.

  Foredrag med Sofia Manning og Mie Kaae: Hvad vil du virkelig?

  Foredrag med Sofia Manning og Mie Kaae: Hvad vil du virkelig?

  Gør noget godt for dig selv og vær samtidig med til at støtte et godt formål. Al overskud fra arrangementet går til velgørenhed.

  Kvindetid med Nathalie Lindenberg aka Sabina

  Kvindetid med Nathalie Lindenberg aka Sabina

  På en MEGET våd bytur, tog en veninde og jeg sammen på lesbisk bar, der bød på striptease – vi ville danse med og sprang op på scenen.