Bente Tromborg: Skab mere tid i din hverdag

 

 

Så erkend det og ´tag´ dig selv alvorlig. Gør dig selv lederen af din teknologi stedet for at blive kontrolleret af teknologien. Du behøver ikke læse hver eneste e-mail, så snart den kommer ind, for eksempel, og du er heller ikke nødt til personligt at besvare alle opkald. Lad ikke indgående beskeder, tweets eller facebook-opdateringer afbryde dig, når du arbejder. Braklægning på bestemte tidspunkter af dagen til at læse eller lytte og reagere på e-mail og telefonopkald er et must.

5: Tag afspadsering.
Mange især selvstændige og iværksættere falder i syv-dags-fælden. De føler, at jo mere tid, de hælder i deres forretning, jo mere succesfuld må deres forretning være. Før de ved af det, arbejder de syv dage om ugen hver uge, og gad vide hvorfor de føler sig så udkørte hele tiden!
Og er deres forretning mere succesfuld? Måske. Måske ikke. For ser du, succes af deres forretning afhænger af, hvad de gør, ikke på hvor meget tid de bruger på at gøre det.

Overvej denne analogi: Hvis du ønsker at lære golf, og du tilbringer otte timer om dagen syv dage om ugen på golf, men du holder golfkøllen forkert hver gang, så hver bold du rammer har en markant sving til venstre, hvad sker der så med dit golfspil ? Det er ligegyldigt, hvor meget tid du har brugt på noget, hvis du ikke gør det rigtigt.

Når du tager noget tid ud, uanset om det er en eftermiddag eller en weekend eller en uge, vender du tilbage til dit arbejde frisk og mere produktiv, i stand til at udrette så meget mere i den tid der er til rådighed.

5 Trin til mere tid i din = mere tid?
Nej. Du vil ikke på magisk vis få mere tid på dag et, men når du overfører disse tidsstyrings-teknikker til handling, så vil du opleve forskellen. Og du vil være i stand til mere effektivt at forvalte den tid, du har. Og i målt i hvad du får gjort, og hvordan du føler, vil du opleve hele forskellen.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Inspiration til weekenden: Vitello Tonnato a la Kira

Inspiration til weekenden: Vitello Tonnato a la Kira

Opskrift på Kiras lækre Vitello Tonnato

Vær med til at hjælpe tyrkiske gadehunde – second home dogs

Vær med til at hjælpe tyrkiske gadehunde – second home dogs

Kom til velgørende gallaaften hvor overskuddet ubeskåret går til Foreneingen Second home dogs

Charlotte Lotus Sommer: Er du en af brokkerøvene?

Charlotte Lotus Sommer: Er du en af brokkerøvene?

Er du en brokkerøv, så bliv ikke overrasket over, at folk holder op med at spørge, hvordan du har det. Det er simpelthen for trættende at høre på.