Benedikte Brown: Bomstærk med elektronisk spænding

 

Benedikte Brown: Bomstærk med elektronisk spænding

Effektiv, intelligent og personlig træning til dig der vil spare tid.
Skrevet af Benedikte Brown

Jeg elsker at prøve nye og alternative ting, der forbedrer min sundhed, velvære og fysik – og hvorfor gøre ligesom alle de andre, når der er mange veje til truget, som man siger.

Jeg tog en lørdag formiddag min kæreste under armen, for vi havde besluttet os for at prøve EMS – Elektronisk Muskel Stimulation hos EMSPersonalTrainer.dk, der har lokaler hos Klinik Qura på Frederiksberg.
EMS er, som navnet angiver, muskelstimulation ved hjælp af elektronisk spænding, og påvirker 90% af dine muskelfibre pr. sammentrækning. Styrketræning handler i høj grad om at have kontakt til musklen og aktivere så mange muskelfibre som muligt, og DET må man sige vi fik her!! EMS er relativt nyt i Danmark, men har været super populært andre steder i Europa, og med god grund, for nøøøj hvor var det effektivt!

EMS påvirker 90% af dine muskelfibre pr. sammentrækning

Sessionen foregik således: Vi fik udleveret et tyndt tætsiddende sæt tøj, der var gjort fugtigt for at fremme den elektroniske energioverførsel, og derefter blev vi iført en vest og fik bælter med elektroder spændt på krop, arme, balder og lår.

Den personlige instruktør Lone Christa Vorborg informerede os grundigt om, hvad der skulle ske. Hun guidede os gennem en række øvelser, der skiftede ca. hvert minut. Mens vi udførte bl.a. squat, lunges, curls, skulderpres og planke, stimulerede elektroderne musklerne, så musklerne blev maksimalt kontraherede hver gang, over det hele. Impulset varede i 4 sek. og så pause i 4 sek.

Oh yeah! Det føles som om, jeg har haft et langt tungt træningspas…”

Sådan var min kærestes reaktion, lige efter han var færdig med sin omgang og sveden haglede af ham og musklerne var godt pumpede med blod. Træningen var super hård og anderledes end hvad vi er vant til.  Det kan måske lyde skræmmende med elektricitet og hardcore træning på denne måde, men det er overhovedet ikke farligt, og man mærker tydeligt, at man er i trygge hænder her. Hvis man ikke er vant til styrketræning, er det intet problem, for niveauet kan tilpasses til den enkeltes udgangspunkt. Vi havde det sjovt og blev udfordret, mens vi fik ufattelig god kontakt til vores krop specielt balder og arme, og det kan vi lide!

Brian Villadsen – 45 år, vægttræning gennem 23 år, livredder, saunagusmester, upcoming Men’s Physique Master atlet til DBFF’s Newcomersstævne 2015.

Benedikte Brown – 26 år, vægttrænet i 5 år, personlig træner, fysioterapeut studerende, saunagusmesterinde, Athletic fitness guldvinder til DBFF’s Newcomersstævne 2013, 3. Plads i Athletic Fitness til DM i 2013.  Facebook Personal trainer & upcoming fitnessathlete – Benedikte Brown . Insta Brown_physiofitnessupcoming Women’s Physique atlet 2015.

Hvordan føltes EMS træningen?

Benedikte: ”Det var mega fedt, fordi man får virkelig kontakt til alle ens muskler på samme tid. Som den trænings- og kropsfreak jeg er, var virkelig interessant at mærke det – Det var virkelig hårdt.” siger hun forpustet. ”Man skal virkelig fokusere på det man bliver bedt om, så det er godt at instruktøren er så tydelig at man føler sig sikker og klar.”

Brian: ”Det var hårdere end jeg troede! Det var en fed følelse at få gang i hele kroppen på den måde. Jeg kan bare mærke nu, hvordan hele kroppen arbejder og det føles som om jeg har haft et langt, tungt træningspas! Jeg vil helt sikkert bruge det her igen!”

Book din tid til effektiv, anderledes og intelligent træning der går LIGE i balderne på

www.EMSPERSONALTRAINER.dk og find dem på facebook og instagram under navnet EMSpersonalTrainer.dk

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Boligcious: Cosy living i efterårsferien

Boligcious: Cosy living i efterårsferien

Malene – indretningseksperten fra Boligcious introducerer lidt lækkert nordisk sommerhus cosy living frem til dig. Ahhh hygge hygge.

Nytårsforsætter er til for at blive brudt – kun hver 4 dansker holder deres nytårsforsæt.

Nytårsforsætter er til for at blive brudt – kun hver 4 dansker holder deres nytårsforsæt.

Virkeligheden for langt de fleste nytårsforsæt er, at de går i glemmebogen, når først vi er godt i gang med hverdagen igen. Således ender kun hvert femte danske nytårsforsæt med at blive prioriteret.

Mette Glargaard: Det ensomme barn

Mette Glargaard: Det ensomme barn

Min mor startede hver dag med en øl. Stort set før hun svingede benene ud over kanten af sengen, havde hun grebet øloplukkeren, som lå på natbordet og åbnet den Hof, som hun havde stillet ved siden af sengen aftenen inden.