Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

 

AninaAnina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg er så baske træt af, at være den slags mor der trods 5 år som mor til barn i SFOén gudhjælpende mig STADIG bliver ringet op kl. 16.30, med spørgsmålet ”jaaaaa hvad skal Ida i dag? – vi lukker jo nu!” …FUCK ER det ikke kl. 17?

Eller den mor der, HAR set der er forældremøde onsdag d. 15  kl. 17 …men for faen  er det allerede de 15. ? Redder den lige præcis og lander på stolen kl. 17 – puha klarede den, ingen ved noget – kom… udstrål overskud og bare en smule tjekkethed!

For kun 1 time efter, at blive bleg om næbet igen….når læren siger ” vi ses ved drejøfærgen i morgen 7.30”  WHAT ? ( råber tankerne) men højt siger jeg ” ja vi ses håber i får en dejlig tur” Igen …havde jo set de skulle til Drejø d. 16 kl. 7.30 ..men for faeen er det allerede nu!

OG HEY fik jeg lige meldt mig ind i forældrebestyrelsen der? Nå hvad faen det bliver nok rigtig hyggeligt!

Når færgelejet 7.35 og som den sidste, smider jeg barnet i armene på den lærer, der er sat på udkig…

Barn nr. 2 i bilen, skal stå skolepatrulje og det er nærmest NU, så vi ræser videre hvilket betyder, at jeg som den eneste mor, ikke står og vinker farvel og råber gooood tuuur seees i eeeftermiiiidag efter færgen med de mange børn.

Halser ind af døren på jobbet og må klæde om i linnedrummet for omklædningsrummet kan umuligt nås. Da jeg står gispende i døren hører jeg en sige, ” man er nok i god tid i dag” …Bliver bleg om næbet igen og siger ”ahhhh nåede det da lige” …. ”Ja da du skal først møde om 30 min.” WHAT!

Klager min nød til kæresten, der for øvrigt er ALT for langt væk – hvor til hans ord er ” du BURDE bruge din kalender noget mere”  ….Hader BURDE og hader planlægning….. det STÅR jo i min kalender for pokker, men det er jo ikke altid sikkert jeg når at se i den…

Jamen du kan jo bare gøre det til en vane at se i den hver aften!! KLAAAAP i!!

Barn på 11 smiler tandløst ” jeg klarede selv tandlægebesøget i dag” …. WHAT!!…var det i dag ” åhh må jeg se min skat… Ahh var det i dag du skulle bedøves og ha revet 2 tænder ud …soorry  og du bløder endnu…

Og – hvor Jeg kampgyser af morgentv´s  forslag om hjemmelavet økologiske blåbær smooties i små glas med sugerør påsat på siden i matchende farver ! Hvilke mødre når den slags? Her svinger jeg mig i ny og næ op til en ostehaps, et æble skåret i både og en lille sød hilsen i bunden… Få jer dog et liv jer der har tid til den slags – det er sådan nogle, som jer der ødelægger det for alle os andre…. ”Emma havde hjemmelavet pølsehorn lavet af glutenfri surdej, koldhævet i 14 døgn og langtidsbagt i 8 ved 5 grader…med på madpakke for det er sundest!!… KLAAAAAP i !!

Velmenende råd om, at du skal huske at smører den om aftenen og børnene kan jo også selv smøre dem…ja ja ja men nu er det sådan, at om aftenen er jeg så vandvittig træt, af at nå alting liiige præcis og næsten, at jeg ikke magter, at smøre  10 stykker med diverse og pynte det med grønne,  lige så velmenende, duske sundt.  Men jeg VIL jo gerne, så jeg gør det bare i morgen…bingo svaret på de fladeste madpakker ever.

Sjovt nok har jeg tre velfungerende og meget selvstændige piger.  Altid glade, for vi når det jo nok og pyt det kan ske er sætninger de har fået ind med modermælken. Tre piger der går på med krum hals når livet møder udfordringer og ser muligheder frem for begrænsninger.  Tre piger der er dem selv og tør stå ved hvem de er og ja jeg kunne blive ved… sidst men ikke mindst tre piger med hjertet på rette sted.

Så kære mødre der som jeg, får et flip en gang imellem over bare ikke at slå til… bare giv lods – giv slip og sænk dine krav.

Vi kommer langt med kærlighed kærlighed og kærlighed om det så er økologisk, koldhævet eller langtidsbagt.

Anina Fryd alenemor til tre stykker guld.Kvindetidskort1

Kommentarer skrevet af andre
 • Randi Krog Belseth

  21. august 2013 kl. 18:00

  Hmmm, skal man ‘få sig et liv’, bare fordi man har overskud i hverdagen til at gøre lidt ekstra ud af sine ungernes madpakker? Ikke fordi jeg koldhæver noget som helst i fjorten døgn, eller hvad det nu var af ekstreme tider – men kreativiteten er der uanset. Der er fame ikke noget kedeligere end flade og udsmattede madder med i skole.

  Der er i øvrigt heller ikke noget der hedder at man har for dårlig tid. Tiden er som den altid har været. Det er op til hver enkelt af os at bestemme, hvordan vi nu bruger den her tid. Og hvordan vi koordinerer den, så vi strækker til med det vi nu engang gerne vil. Selv plotter jeg nærmest alt jeg har af gøremål ind i mobilens kalender, og skriver huskelapper til mig selv samme sted. Det fungerer rigtigt godt, og ‘flowen’ får hverdagen til at glide som den skal.

  Men igen, – der er da alligevel også ark og meddelelser fra skole osv. som ind imellem fuldstændig glipper. Ungerne er heller ikke altid lige gode til at aflevere disse, og det er lidt omstændigt at skulle holde styr på samtlige ungers skoletasker flere gange om ugen. For hulen, jeg arbejder jo også selv – og styrer hele husholdningen hjemme i tillæg. Vi er mennesker, selvom vi er forældre.

  Fortsat god dag og uge.

  Mvh en der også har tre guldklumper i hjemmet.

  • Christina Aros

   22. august 2013 kl. 13:28

   P.s. forældremødet var så tirsdag aften. Sikke en gang vrøvl jeg fik skrevet.

   Og ja selvfølgelig er der plads til overskud og bage boller. Alt her i livet er jo en prioritering, men selv om mine unger får koldhævede boller, hver morgen i den uge de er her, så er jeg stadig dygtig til at glemme forældremøder og andre ting der følger med det at have børn. Tænker bare det handler om, at vi skal være okay med det vi når og ikke tro at vi skal leve op til en eller anden standard eller et eller andet krav om at man kun er en rigtig mor, når man gør dit og dat og alverdens andre ting.
   Vi skal som mødre rumme os selv, huske os selv, tage os kærligt af os selv og give det samme til vores børn om det så kommer i form af hygge på sofaen, lækre madpakker, at komme til tiden eller hvad det nu er, så husk at du gør det der er rigtigt for dig.
   Og så husk lige hvilket kærlighedssprog dit barn har, for så bliver livet meget nemmere for dig som mor

 • Christina Aros

  21. august 2013 kl. 09:58

  Hurraaaaa hvor jeg elsker dig og det gør dine piger også.
  Væk med glansbilledet og hurra for os kreative mødre, der tager tingene som de kommer.
  Var til forældremøde i morgen og hører alle de andre spørge om de ikke kan få sendt deres børn afleveringer, så de kan se hvordan det er gået.. Shit jeg aner dårligt nok at ungen har afleveret noget!
  Og så kan jeg også sagtens skrive det i kalenderen og so what!! :-)
  Møs til dig og hurra fordi du er som du er
  I like :-)

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Stort lækkert julenummer fra Boligcious Lookbook

Stort lækkert julenummer fra Boligcious Lookbook

Over 90 sider med masser af boliginspiration, gaveguides, boligreportager, DIY, og stort borddækningstema. Helt GRATIS.

Foredrag med Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Foredrag med Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Jeg ville gerne lære at lave sushi på den ”rigtige” måde, og fra kendo ved jeg, at der er teknikker, som tager 20 år at mestre, som det også er tilfældet med sushi. Derudover kan jeg godt lide udfordringer og, at man ikke kommer sovende til tingene. Så for mig var det ganske naturligt at blive uddannet af en japaner.

Sofia Manning: Min store nyhed

Sofia Manning: Min store nyhed

Jeg har længe haft en drøm. En drøm om et hus. Et skønt, levende og lækkert hus, hvor der er plads til coachinguddannelserne og til at gøre mine mange (synes jeg selv) virkelig spændende ideer til virkelighed. Men det er jo en stor beslutning. Og kke mindst en stor investering