Alice Fogh: En mor er den vigtigste nøgle til at slippe selvmobning!

 

AliceAlice Fogh: En mor er den vigtigste nøgle til at slippe selvmobning!

Skolepigen Line mobbede sig selv. Det gør hun ikke mere. Nu er hun stået frem og har fortalt sin historie om det at mobbe sig selv. Det har hun gjort for ca. 450.000 læsere af Ude og Hjemme (uge 9-2013).

En modig pige, der i dag tør sige højt, at hun var selvmobber! Det har hun gjort for at hjælpe andre piger og deres mødre. Tidligere gemte hun sig og talte ikke med nogen om, hvordan hun havde det.

Det var flovt, syntes hun. Det synes de fleste piger, at det er. Derfor siger de ingenting!

Lines mor Gitte mærkede og så det. Hun vidste det godt. Det havde hun gjort længe. Det gjorde hende ulykkelig og frustreret. Hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre for at hjælpe. Men en dag så Gitte en mulighed og gjorde noget ved det. Så i dag er Line igen en glad skolepige.

Du kan læse om hvordan i artiklen her: http://www.udeoghjemme.dk/Artikler/Kaerlighed-og-sorg/2013/03/09-selvmobber.aspx

Line er ikke alene – En uhyggelig statistik taler for sig selv!Line Glade
Iflg. DR TVÆRS den 28.2.2013 viser en ny undersøgelse, at mere end hver anden ung mellem 15 og 25 år har personlige problemer, og at de ikke ved, hvem de skal tale med. Rystende tal, som vi, som forældre har ansvaret for at gøre noget ved.

En mor er nøglen til forandring.
Som mødre, har vi nøglen til at gøre noget ved det. Ligesom Lines mor, Gitte. Man kan selv gøre meget. Det kræver tid, nærhed og samvær og ikke mindst tålmodighed, hver dag.

Som en hjælp og støtte til at komme i gang, har jeg skrevet E-Guiden ’ Slip morstemmen og få kærlig kontakt’.
Den er til dig, som er mor til en skolepige/teenagedatter. Du får den GRATIS ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev på www.alicefogh.dk.

Den indeholder bl.a. 5 enkle råd fra hjertet, lige til at bruge.

Et af rådene er, Sluk ’projektøren’ og giv plads.
Vil du kommunikere optimalt med din datter – så slip fokus på hende. Sluk ’projektøren’. Stiller du f.eks. de her spørgsmål og ofte lige, når i er kommet hjem/mødes:

Hvordan gik det i skolen? Hvorfor sidder du på dit værelse foran computeren?, Har du lavet din lektier osv. osv…..Du spørger og spørger, forklarer og forklarer.

Det er som at råbe i skoven.

Du får intet svar. Eller også siger pigen ’du forstår ingenting’.

Prøv at sætte dig i din datters sted!

Hvad du kan gøre i stedet for, får du råd om, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev på www.alicefogh.dk.

Det siger andre om min GRATIS E-Guide.
Helle Lundgren (www.hellelundgren.dk),  mor og alternativ behandler skrev til mig:

Kære Alice! ’Den er skrevet med hjertet og henvender sig til hjertet. Den er lærerig på mange områder også i parforholdet og også i forholdet mor/søn. Sproget er letlæseligt og genkendeligt.’

Sådan skrev Christina Klitsgaard (www.christinaklitsgaard.dk),
Ekspert i onlinemarketing, rådgivende tekstforfatter og online-underviser:

Kæreste Alice! ’Sikke et smukt arbejde, du har begået der. Virkelig. Den er varm, professionel og meget meget anvendelig’.

Mange mødre er frustrerede og kede af det. De ved ikke, hvordan de kan hjælpe deres datter, som mistrives i skolen f.eks. når hun føler sig ens0m og udenfor fællesskabet. Det er hårdt og det slider også på mor, som måske heller ikke kan sove, koncentrere sig eller have overskud i hverdagen.
En mor har nøglen og ansvaret. Det er derfor tid til at handle. Statistikken taler sit eget sprog.  Ingen børn og unge skal være i tvivl om, hvem der kan hjælpe dem. Når du gør noget hjælper, du ikke bare din datter.  Du hjælper også dig selv og resten af familien.

Fortvivl ikke, der er hjælp at hente!
Start med min GRATIS E-Guide, som du får ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på min hjemmeside www.alicefogh.dk
Er det ikke nok, søg professionel hjælp til din datter og evt. dig selv!
Jeg ved det hjælper!

Mange kærlige tanker
Alice Fogh
Børnestresscoach og foredragsholder

PS!  Jeg ønsker at ændre på statistikken. Føler et medansvar. Det gør jeg noget ved! Med hjertet!Kvindetidskort1

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lise Møller: Hvad vil du gi?

Lise Møller: Hvad vil du gi?

Lise: Så sagde jeg ti hende: indsatsen lyder altså på ingen sukker, kage, snackerier, chips, pizza og junk food, men derimod velovervejet træning, god, sund kost og rigeligt med søvn. Er du klar til dén indsats? Hvis ikke, så kan du ikke forvente dén sixpack! Så simpelt er det!

Kira Gall Henriksen: super hurtig salat der smager himmelsk

Kira Gall Henriksen: super hurtig salat der smager himmelsk

Kira giver os sin opskrift på denne lækre salat med bland andet cherrytomater, gul peberfrugt, hørfrø og mandler

Christina Bendix: Mit hemmelige (og skamfulde) forhold til min krop

Christina Bendix: Mit hemmelige (og skamfulde) forhold til min krop

Jeg har det meste af mit liv levet en (skamfuld) hemmelig krig mod mig selv. En krig der har været svær at sætte ord på fordi jeg fra naturens side er født slank, født med kønne øjne og et sødt smil. Jeg “burde jo have haft det godt med min krop”, det var ihvertfald det respons jeg fik fra andre. “Du ser jo godt ud og er slank – så må du da være lykkelig”.