Alice Fogh: En mor er den vigtigste nøgle til at slippe selvmobning!

 

AliceAlice Fogh: En mor er den vigtigste nøgle til at slippe selvmobning!

Skolepigen Line mobbede sig selv. Det gør hun ikke mere. Nu er hun stået frem og har fortalt sin historie om det at mobbe sig selv. Det har hun gjort for ca. 450.000 læsere af Ude og Hjemme (uge 9-2013).

En modig pige, der i dag tør sige højt, at hun var selvmobber! Det har hun gjort for at hjælpe andre piger og deres mødre. Tidligere gemte hun sig og talte ikke med nogen om, hvordan hun havde det.

Det var flovt, syntes hun. Det synes de fleste piger, at det er. Derfor siger de ingenting!

Lines mor Gitte mærkede og så det. Hun vidste det godt. Det havde hun gjort længe. Det gjorde hende ulykkelig og frustreret. Hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre for at hjælpe. Men en dag så Gitte en mulighed og gjorde noget ved det. Så i dag er Line igen en glad skolepige.

Du kan læse om hvordan i artiklen her: http://www.udeoghjemme.dk/Artikler/Kaerlighed-og-sorg/2013/03/09-selvmobber.aspx

Line er ikke alene – En uhyggelig statistik taler for sig selv!Line Glade
Iflg. DR TVÆRS den 28.2.2013 viser en ny undersøgelse, at mere end hver anden ung mellem 15 og 25 år har personlige problemer, og at de ikke ved, hvem de skal tale med. Rystende tal, som vi, som forældre har ansvaret for at gøre noget ved.

En mor er nøglen til forandring.
Som mødre, har vi nøglen til at gøre noget ved det. Ligesom Lines mor, Gitte. Man kan selv gøre meget. Det kræver tid, nærhed og samvær og ikke mindst tålmodighed, hver dag.

Som en hjælp og støtte til at komme i gang, har jeg skrevet E-Guiden ’ Slip morstemmen og få kærlig kontakt’.
Den er til dig, som er mor til en skolepige/teenagedatter. Du får den GRATIS ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev på www.alicefogh.dk.

Den indeholder bl.a. 5 enkle råd fra hjertet, lige til at bruge.

Et af rådene er, Sluk ’projektøren’ og giv plads.
Vil du kommunikere optimalt med din datter – så slip fokus på hende. Sluk ’projektøren’. Stiller du f.eks. de her spørgsmål og ofte lige, når i er kommet hjem/mødes:

Hvordan gik det i skolen? Hvorfor sidder du på dit værelse foran computeren?, Har du lavet din lektier osv. osv…..Du spørger og spørger, forklarer og forklarer.

Det er som at råbe i skoven.

Du får intet svar. Eller også siger pigen ’du forstår ingenting’.

Prøv at sætte dig i din datters sted!

Hvad du kan gøre i stedet for, får du råd om, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev på www.alicefogh.dk.

Det siger andre om min GRATIS E-Guide.
Helle Lundgren (www.hellelundgren.dk),  mor og alternativ behandler skrev til mig:

Kære Alice! ’Den er skrevet med hjertet og henvender sig til hjertet. Den er lærerig på mange områder også i parforholdet og også i forholdet mor/søn. Sproget er letlæseligt og genkendeligt.’

Sådan skrev Christina Klitsgaard (www.christinaklitsgaard.dk),
Ekspert i onlinemarketing, rådgivende tekstforfatter og online-underviser:

Kæreste Alice! ’Sikke et smukt arbejde, du har begået der. Virkelig. Den er varm, professionel og meget meget anvendelig’.

Mange mødre er frustrerede og kede af det. De ved ikke, hvordan de kan hjælpe deres datter, som mistrives i skolen f.eks. når hun føler sig ens0m og udenfor fællesskabet. Det er hårdt og det slider også på mor, som måske heller ikke kan sove, koncentrere sig eller have overskud i hverdagen.
En mor har nøglen og ansvaret. Det er derfor tid til at handle. Statistikken taler sit eget sprog.  Ingen børn og unge skal være i tvivl om, hvem der kan hjælpe dem. Når du gør noget hjælper, du ikke bare din datter.  Du hjælper også dig selv og resten af familien.

Fortvivl ikke, der er hjælp at hente!
Start med min GRATIS E-Guide, som du får ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på min hjemmeside www.alicefogh.dk
Er det ikke nok, søg professionel hjælp til din datter og evt. dig selv!
Jeg ved det hjælper!

Mange kærlige tanker
Alice Fogh
Børnestresscoach og foredragsholder

PS!  Jeg ønsker at ændre på statistikken. Føler et medansvar. Det gør jeg noget ved! Med hjertet!Kvindetidskort1

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Nyder du rejsen?

Lucy Lee: Nyder du rejsen?

Det handler om at nyde processen og rejsen ikke blot målet. Jo mere du nyder processen og rejsen, jo mere ser du hvad der er på vejen

Kvindetid med Guðrun Sólja Jacobsen

Kvindetid med Guðrun Sólja Jacobsen

Min fantastiske storebror fortalte mig, at jeg skulle stille mig foran spejlet hver dag og sige “Jeg er smuk”. Så ville jeg helt automatisk blive det.

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Energistøvsugeren er et menneske som står under en evig mental regnsky. Der er hyggeligt, på den tunge måde, under den regnsky, især hvis selskabet er godt.