Sussanne Wexø: Min Farfars hus – Når livet guider os.

 

Sussanne Wexø: Min Farfars hus – Når livet guider os. 
www.sussannewexoe.dk

MIN FARFARS HUS

IMG_1365
‘ FRA MIN BOG:
SPIRITUEL INSPIRATION – EN OPDAGELSESREJSE FOR MODERNE SPIRITUELLE SØGENDE

 

Min farfars hus
Min farfar var en stolt og vis mand.
Jeg mindes ofte, hvordan jeg besøgte ham i hans lille lejlighed i Nyboder i København – Hjertensfrydsgade – alene navnet vækker fryd i mit indre.

I den lille skrå lejlighed i Hjertensfrydsgade var der altid en sød og syrlig duft af pibetobak, som blandede sig med duften af varm hjemmelavet tomatsuppe med masser af fløde i.
Her delte min kære farfar og jeg mange stunder der omhandlede religion og spiritualitet. Da min farfar var en ældre herre og nærmede sig 92 år, kunne jeg ikke holde mine tanker og overvejelser om livet efter døden tilbage. Min farfar havde et dybt indblik i Søren Kirkegaards lære (I følge Kirkegaard må man vælge at tro (vide)eller lade være – man kan ikke tro lidt, enten tror man eller ej).
På denne vis udtalte min farfar, at han desværre ikke troede på livet efter døden og vi indgik en aftale om, at han måtte sende mig et tegn, hvis han tog fejl. Og det gjorde han! På min farfars dødsleje sang jeg “Laschia chio pianga” dagen før han sov ind.
Han klemte min hånd og jeg sendte ham et indforstået blik, der omhandlede vores særlige aftale. Senere den aften sov han stille ind. Min kære farfar var død, og livet gik videre for mig.

Jeg var i den periode på jagt efter en større bolig. En dag da jeg søgte på nettet, fik jeg en mærkelig lyst til at søge bredt, måske kunne man også bosætte sig i et sommerhus? Jeg ved ikke, hvordan den tanke opstod, men jeg indtastede mine søgekriterier, og med et stod det der…

Min farfars hus! Min farfar havde bygget et helårsanvendeligt sommerhus til sig selv og min farmor.
Kort efter at huset stod færdig, døde min farmor og min farfar kunne ikke holde ud at opholde sig i huset uden hende. Han solgte huset og fremmede flyttede ind. Men pludselig kom det frem på skærmen. Min farfars hus. Jeg havde ofte været der som barn og kunne nu genkende huset med det samme.

En time senere stod jeg foran huset med en ejendomsmægler der viste mig rundt i det ca. 25 år gamle hus.
Alt stod som da jeg sidst havde forladt det i en alder af 10 år. Min farmors fine hjemmesyede gardiner blafrede i vinduerne, og mit efternavn stod på døren. Endnu et navneskilt hang på muren med mine bedsteforældres navne på! Navneskiltet var i øvrigt lavet af min mormor, som var keramiker og porcelænsmalerinde. De nuværende ejere havde ikke ændret en eneste ting! Det var som at træde ind i et museum. Jeg græd og rystede over hele kroppen.

Ejendomsmægleren smilede – det var hans livs letteste salg…
Endnu før min farfar var lagt i graven, havde jeg modtaget nøglerne til mit (vores) nye sommerhus – Min farfars hus.
Denne historie er for mig, et tydeligt bevis på at der er noget større på spil – noget mere mellem himmel og jord. Jeg ønskede et tegn, og det fik jeg!
Jeg har ofte oplevet andre sammentræf, der bekræfter følelsen af disse ikke tilfældige sammentræf. Mange mennesker kan fortælle lignende beretninger, og i det kommende følger et mindre udvalg af eksempler på sådanne.

Jeg har altid været meget interesseret i de fortællinger, der beviser, at der må være mere mellem himmel og jord.

Jeg betages altid af dét, som jeg kalder ikke tilfældige tilfældigheder. Altså mødet mellem to fremmede, der tilfældigvis ændrer ens liv, og hændelser, som på forunderlig måde virker planlagte eller skæbnebestemte.

Læste du mit sidste blogindlæg om at mødes Ìn spirit  Det omhandler lidt af det samme, altså at leve med livets største guidenings og være bevidste om, at vi er forbundne, – og ikke kun i dette liv. Vi er fælles i energien, og selvom om andre har forladt deres fysiske kroppe, er deres energi og tilstedeværelse hos os.

Måske skal det erfares, og som Kirkegaard og min farfar sagde, så handler det om at træde ind i troen på det. Vælge at vide, og ikke at tvivle.

Måske er du lige dér, hvor disse ord rammer dig, måske ikke. ‘Måske ville du ønske, at du kunne overgive dig. Det kender jeg godt, og jeg har også haft rigtig mange “tvivlere” hos mig, der mødte deres største indsigter ved at lytte og åbne op i tryghed. Slippe frygten, slippe taget i det beviselige og lade sig opfylde af livets største sider.

 


Kæreste du‘

Det er ikke mig der er særlig. Jeg har blot haft mange oplevelser og erfaringer, der har gjort, at jeg er lige her, hvor jeg er i dag…
Jeg vil elske, at hjælpe dig til at lukke op for din storhed, og for alt det, der er til rådighed for dig.

Mit liv handler herfra om at guide andre til at opleve alt det bedste, alle nuancer og leve med dybeste forståelse og kontakt til helheden. Dette er min livsmission, – ikke at være bedrevidende, for det kan jeg aldrig være, men at inspirere og guide dig ad dine rette stier. Vi bærer alle det smukkeste lys i os, og ingen har glæde af, at vi holder det tilbage.

Namasté – Jeg bøjer mig for lyset i dig, som også er lyset i mig. Vi er forbundne…

I KÆRLIGHED & NAMASTÉ
SUSSANNE

Kommentarer skrevet af andre
 • Ane

  19. juli 2015 kl. 13:06

  Sikke en smukke fortælling, jeg fik kuldegysninger. Og jeg kunne fuldstændigt se din farfars stue og hans hus for mig.
  Mange hilsner
  Ane

 • Sussanne Wexø

  16. juli 2015 kl. 08:34

  Og dejlig god sommer herfra…❤️
  I Kærlighed & Namaste
  Sussanne

 • Anita Boysen

  14. juli 2015 kl. 08:47

  Dejlig fortælling.Go`sommer og tillykke.

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mai Manniche fra Jewlscph lancerer smukke stjernetegnssmykker

Mai Manniche fra Jewlscph lancerer smukke stjernetegnssmykker

Sol, måne, stjernetegn! Mai lancerer ny serie med de 12 stjernetegn.

Krisztina Maria: Jeg er vred!

Krisztina Maria: Jeg er vred!

Hvad fanden hjælper det mig at bære rundt på vrede, skyldfølelse eller at give skylden videre? Ikke en skid. Jeg kan intet bruge den til. Sket er sket og hænger vi fast i “hvad der var”, ligesom med alt andet du sikkert også selv kan relaterere til, så kommer vi ingen vegne. Alle de negative følelser vi pålægger os selv, med noget der er sket i fortiden og slæber videre med ind i vores nutid, vil kun begrænse os.

Nedtrapning PLEEEASE… Bring it on!

Nedtrapning PLEEEASE… Bring it on!

De sidste par måneder har, tro mig, budt på mange løbe-oplevelser. Her er jeg nu, første uge af nedtrapningen er gået – og rent mentalt, slapper jeg mere af – der ligger ingen lange lange træningsture forude, som jeg skal være klar til.